niewinny_kwiatuszek 30.08.06, 11:54 Proszę podać definicję następujących pojęć: 1. oralium 2. analium Nagroda: wizyta w oralium bądź analium z przewodniczką lub przewodnikiem (wg. uznania laureata) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius JAKTO? 30.08.06, 12:12 Jakto pudło, skoro to jest KONKURS, a nie ZGADYWANKA? Oralium - ścianka z wywierconymi na wysokości pasa otworami. Po jednej i drugiej stronie ścianki ustawiają się nieznajomi mężczyźni spragnieni wrażeń. Odpowiedz Link
niewinny_kwiatuszek Re: JAKTO? 30.08.06, 12:16 To jest, kurfa, konkursik, a nie konkurs. Coś pomiędzy zgadywanką a konkursem. Złoto dla wytrwałych. Odpowiedz Link
yavorius Re: JAKTO? 30.08.06, 12:21 Możesz to złoto mi już dać. Póki co, to tylko ja jestem na tym wątku... :-p Odpowiedz Link
niewinny_kwiatuszek Re: JAKTO? 30.08.06, 12:25 Jawohl, Javohrius! Na razie wygrywasz walkowerem, ale konkursik trwa:) Tymczasem zabieram sie do roboty, inaczej ni h. w tym kraju pieniędzy nie będzie! Odpowiedz Link
vauban Re: co na ten temat w księgach ? 30.08.06, 13:37 Wypisy z Ekstelopedii Vestranda. oralium [rzecz. rodz. męsk., l. mn. oralia] 1. techn. hig. urządz. elektr. służące do czyszcz. jamy ustnej, rozwojowa wersja → el. szczoteczki do zębów. 2. techn. komp. urządz. WeWy → międzymordzia generujące mowę. 3. relig. pomieszczenie modlitewne [od łac. Oro, modlić się], nieużyw. 4. techn. urządz do transmutacji metali w złoto [od hiszp. oro, złoto]. 5. hist. pomieszczenie służące do uprawiania → seksu oralnego, nieużyw. analium [rzecz. rodz. męsk., l. mn. analia] 1. coroczne spotkanie [od łac. anno, rok]. 2. hist. tech. med. komputerowe wspomaganie sprzętowe → defekatorium. Vestrand Books, 2234 edition Odpowiedz Link
niewinny_kwiatuszek Re: co na ten temat w księgach ? 30.08.06, 14:39 vauban napisał: 5. hist. pomieszczenie > służące do uprawiania → seksu oralnego, nieużyw. Ponoć używane czy jak Wy tu mówicie, używaniutkie! Oralium to jest taka ściana z wystającymi penisami o różnej długości, średnicy i barwie. Można ją spotkać w darkroomach gejowskich. Analium to ściana z nieco większymi otworami i annalogicznie rzecz biorąc można się po nich spodziewać wyczekujących tyłków różnej wielkości, stopnia jędrności itp... Obrzydliwiutkie!!! I bardzo śmieszniutkie:)))))))) Ogłoszam koniec konkursika, niestety. Vauban is the winner!!! Odpowiedz Link
huann Re: co na ten temat w księgach ? 30.08.06, 14:43 o, skoro to nie Sphinx z darmowym żarciem, to dobrze, że nie ja jestem winner! :] Odpowiedz Link
vauban Re: no i co ja teraz z tym mam zrobić ? 30.08.06, 15:10 nie mam ani czasu, ani specjalnie ochoty na wizyty w tak ekskluzywnych miejscach ;) Odpowiedz Link
huann Re: no i co ja teraz z tym mam zrobić ? 30.08.06, 15:12 teraz to już się nie wykręcisz! najpierw oralium, czy analium? ;P ps. koniecznie porób zdjęcia na Szprotokły Ilustrute! :D Odpowiedz Link
niewinny_kwiatuszek Re: no i co ja teraz z tym mam zrobić ? 30.08.06, 15:25 Niestetki, wygrałeś. Współczuję, ale musisz iść, bo kobiet nie wpuszczają (może i lepiej, bo chyba umarłabym ze śmiechu), a ja bym chciała to zobaczyć, chociaż na zdjęciu. Odpowiedz Link
vauban Re: adres jakiś by się przydał 30.08.06, 15:39 bo nie wiem, gdzie w okolicy jest taki przybytek ;p A wejściówka jest na jedną osobę, czy więcej ? Bo jak na więcej, to bym może rodzinę zabrał (oczywiście, męską część, tj. dziadka, teścia, chrzestnego itp:)) Odpowiedz Link
vauban Re: oczywiście 30.08.06, 15:43 koty mogą być w kagańcach (zamówię ! Specjalnie zamówię na wymiar !) Odpowiedz Link
szprota Vauban narobił 06.09.06, 00:46 i nadesrał: szprotokoly.blox.pl/2006/09/Oralium.html Odpowiedz Link
vauban Re: A może by tak, np. 30.08.06, 15:12 przekazać nagrodę na cel społeczny, wsparcie dla jakiegoś Domu Dziecka lub głodujących ofiar trzęsienia ziemi (tsunami też się nadaje ) ? Odpowiedz Link
huann Re: A może by tak, np. 30.08.06, 15:15 vauban napisał: > (tsunami też się nadaje ) ? to żeś zmobilizowany tonie po wód, by nam tu falę wprowadzać! ;p Odpowiedz Link
huann Re: co zrobić, 30.08.06, 15:23 vauban napisał: > humor koszarowy raczej :P generalnie się zgodzę z przedpiścą :] Odpowiedz Link
huann Re: konkursik 30.08.06, 14:33 niewinny_kwiatuszek napisała: > Nagroda: wizyta w oralium bądź analium z przewodniczką lub przewodnikiem (wg. > uznania laureata) no więc jest to restauracja Sphinx, w której serwują wszelkie potrawy bez konieczności u i szczania za nie opłat. zjeść można tyle, aż się nie zmieści. wygrałem. :> Odpowiedz Link