zamek ODWRÓCĘ 17.12.03, 12:48 Kotę ogonem do góry dnem i zobaczę, co wyjdzie. Może wyjdzie, może wystąpi, a morze z brzegów. Koło Jurgowa oczywiście, skąd Jaśko pochodził i Litwini wracali. To znaczy wychodzili. Wyszli. Leniwe wyszli, ruskie zostali. Podać? Odpowiedz Link
zamek PRZYJMUJĘ 17.12.03, 13:40 gratulacje w imieniu Szproci Frateressy Pięciomillenijnej, która udaje się zaraz flashmobić w imieniu Jej i moim. Odpowiedz Link
zamek WYSŁUCHAM 17.12.03, 13:54 "Aleć nade mną Wenus" Mikołaja z Krakowa na intencją Twego zdążenia :* Odpowiedz Link
neochuan MAM NOWINĘ 19.12.03, 18:15 dodam do każdej modliszki konopczyny - jedną rosiczkę luxemburg gratis. Odpowiedz Link
maginiak JATEŻ WCHODZĘ 26.12.03, 19:39 I też przez kabel. Jeno od ciociców. I ciongle mi sie wyłancza. Odpowiedz Link
maginiak ZWIJAM 29.12.03, 15:57 Forę ze dwora i rozmieniam na manatki. Poniżej zera bezwględnego gratis, ale tylko dziś do 16.00. Odpowiedz Link
neochuan ŻYCZĘ 14.01.04, 17:34 za słowo i trzymam Ci tego! Kiero w Okugoglach typu ufał 8-) Odpowiedz Link
zsazsa PIERDZĘ 12.01.04, 13:25 w stołek potencjalnie obrotowy maści szarej i nie mam w nim oparcia za to palce śmigają jak dziecięciu sekserki z francji i brakarza z omanu o manko boska ależ ze mnie ziuuuuuta -------- Zima: panie sierżancie Odpowiedz Link
szprota ODKRĄŻAM 16.01.04, 23:36 że Żubardź i gdzieś Radogoszcz mi mi mi (trzask!) mignął. Odpowiedz Link
uerbe PRZYPOMINAM 17.01.04, 19:02 szprota napisała: > że Żubardź i gdzieś Radogoszcz mi mi mi (trzask!) mignął. raczej sobie, bom nie wspominał na Forum - Żubardź (z przyległościami) to "moje rejony", mieszkałem na Wielkopolskiej przed przeprowadzką na Górną, większa część mojej rodziny nadal tam mieszka (plus bliżej samego Ż., bo na Szamotulskiej)... a bywam w okolicy regularnie na korkach. Odpowiedz Link
szprota NIE ZABYWAM 17.01.04, 20:28 Ja swego czasu przy Żabieńcu, a i blisko do szkółki biegałam;) Odpowiedz Link
uerbe PROSZĘ 20.01.04, 18:24 szprota napisała: > Ja swego czasu przy Żabieńcu, a i blisko do szkółki biegałam;) ...PROSZĘ, toć może Waćpanna z Wielkopolskiej, jako i niżej podpisany? Odpowiedz Link
szprota DZIĘKUJĘ (slowed_reply_mode) 29.01.04, 15:08 Nie, ale blisko. Na Plantowej do maja. Odpowiedz Link
uerbe OD? BYWAM 29.01.04, 19:09 ...podróż sentymentalną... ostatniom na żywo chyba z miesiąc wstecz był... Co więcej, szprota napisała: > Nie, ale blisko. Na Plantowej do maja. czym dała mi okazję do poniższej deklaracji wygłoszenia: Dzierżbór uliczkę, co to do Zulany prowadziła :-) A za torami ładnie kiedyś było... Odpowiedz Link
szprota ZAMIENIĘ 16.01.04, 23:38 Trzymiesięcznego owczarka alzackiego na drewno do kominka (autentyk za Grr!) Odpowiedz Link
zamek ZASTAWIĘ 16.01.04, 23:43 Warszawię i Syrenkię naprawię lub wydzierżawię. Grypiarz w Naprawie Odpowiedz Link
szprota STAWIAM 16.01.04, 23:48 Konia zrzędę*, że Aard zrozumie powyższe ogłoszenie i się. --- * kopytrajt baj Pijaw Odpowiedz Link
zamek BYŁO 17.01.04, 01:16 sobie. I poszło. I nie wróci. I co? I nic. PS. I napisałem rzymskie 3 w pionie ;P Odpowiedz Link
szprota PRZYGLĄDAM SIĘ 17.01.04, 20:22 I oczom wierzę, a Zamkowi gaze szlachetne nie reagują. Odpowiedz Link
ktul.shystalker ZASIEDLAM ŻEREMIE Z DREWNA WIŚNIOWEGO 20.01.04, 10:54 Podpisano: Żerema Wiśniowiecki kniaź w stanie wskazującym na siedzenie Odpowiedz Link
ktul.shystalker NIEŚMIAŁO COŚ MI ŚWITAK, WIĘC DEMENTUJĘ 20.01.04, 11:31 że to Żubr żre owiecki. podpisano: lord Wadera w stanie wskazującym na demencję Odpowiedz Link
neochuan PRZYPOMINAM: 20.01.04, 11:40 od każdej Wadery są Wyjątki. bo wilk był nosicielem. Razy w summie summarum = ogółowi sumów Odpowiedz Link
ktul.shystalker NAPOMINAM: 20.01.04, 11:48 wyłka, żeby za dużo nie nanosił, bo aż piszczę podpisano: Bida z palcem wskazującym na Nyndzę Bryndzę Z ust mi to wyjjęłaś. podpisano: Bryndza z palcem wskazującym na dzwon na sumę Odpowiedz Link
neochuan OGŁUSZENIA DROBNE: 20.01.04, 15:43 na porannej sumie w kolegiacie - w Tumie parafjany w tłumie: każdy drze jak umie... Odpowiedz Link
zsazsa NIE PRZEJDĘ 22.01.04, 14:41 do porządzku dziennego, że nie rozumiem przez co Szprota musiała. ten etyp tak ma. Odpowiedz Link
szprota NIE WIEM 27.01.04, 14:19 Przez co musiałam przejść: to taki rodzaj nowych kapytalystycznych tortur. Żdam fonu. Odpowiedz Link
zamek WIEM 28.01.04, 12:44 że jest dobrze! Jedni zdobywają jedno, a inni - drugie :))))) Odpowiedz Link
szprota ZASTANAWIAM SIĘ 27.01.04, 14:11 Kim jest Dark.Of.The.Matinee. Czy znów, czy inaczej. Odpowiedz Link
zsazsa ZAKŁADAM SIĘ 28.01.04, 09:21 że wiem o czym mysli Szprota o ile w mylnym, jak Francja Ferdynandówna mirmiła. Nie Duck Tarpan. Nie Dynk Trupin. Nie Dreck Turpis. Haha. Lecz to sama Szprota napisała: > Kim jest Dark.Of.The.Matinee. Czy znów, czy inaczej. Czy się nie wyklucza. Do Wot Undarkestimate The Cower Of The Dickside. Nick olałem w czas z czeska (a rumun z colao dopija krewką wszeteczną Herr. Ha! Minus Odpowiedz Link
dark.of.the.matinee SPOWIADAM SIĘ 09.02.04, 00:29 szprota zastanawiała się: > Kim jest Dark.Of.The.Matinee.? Toż samo pytanie mnię nurtuje - i to każdego wieczora, zaraz po dzwignięciu z łoży (loży?)... Odpowiedz Link
mistrz_i_frateressa WYŁĄCZAMY 28.01.04, 12:46 prąd na całym osiedlu. Jednym ruchem, no, może kilkoma... ;P Odpowiedz Link