• aard SETI :-p 16.10.03, 11:02
      Podpisano: UTO (Unidentified Thinking Object)
      • zamek Re: SETI :-p 16.10.03, 12:13
        aard napisał:

> Podpisano: UTO (Unidentified Thinking Object)
        Thinking what?
    • dziad_borowy AJJJJJJJJJJJJJJ!!!! 16.10.03, 11:19
      jak kluje!!!
      dzierżbór kolec lewy i kolec prrrawy!!!!
    • szprota1 O! SET!/nt 16.10.03, 11:54

• zamek GEM! SET! 16.10.03, 12:11
        Prrrosze państwa, co za sytuacja! Wybiega Niedzielan i daje Frankowskiemu
        szacha. Szach wyjeżdża do Iranu, ale tam amerykańscy żołnierze niestety
        zostawili go na spalonym. Czerwony Krzyż zagrywa na lewo, Rywin przejmuje i
        podaje Jakubowską do sądu. W sądzie młyny sprawiedliwości mielą bardzo powoli,
        ale i tak prokurator dostaje żółtą kartkę. Za tę kartkę dostał w sklepie mięsnym
        200 gram Szynkowiaka bez kości. Ale oto akcja przenosi się do środkowej tercji -
        tam Czerkawski prowadzi już 15:40 z Szurkowskim, który uciekł mu na podjeździe.
        Szurkowskiego ściga prokurator, zostawiwszy tymczasem Szynkowiaka na lodzie.
        Szynkowiak tymczasem skacze potrójnego aksla z dwoma saltami Auerbacha i śrubą.
        To oczywiście ta śruba, przez którą Szurkowskiemu nie udaje się ucieczka, bo mu
        odjeżdża koło... koło nosa odjeżdża mu jedenastka. Jedenastkę pewnie zamienia na
        bramkę Niedzielan, ale to dopiero pojutrze czasu polskiego. Kto nie ma czasu,
        temu wrotki i gonić Szurkowskiego, który tymczasem jest już na ostatnim płotku.
        Ale najpierw był tam kotek, który celnie zbija w parkiet Frankowskiego.
        Frankowski pojechał kupić sobie panele, ale on też dostał kartkę. Komisja
        śledcza przejmuje kartkę i wycofuje ją do obrońców, którzy rozgrywają ją między
        sobą. Nie gramy na czas, panowie! Zatem Ziobro zmienia trzy karty i sprawdza
        Beger, ale ona ma tylko słabą trójkę. Idzie z nią do dentysty, który wybił jej
        piłkę, więc jedzie do Praktikera kupić sobie nową. Piłka patrzy jej na zegarek i
        dolicza 5 minut. Balcerowicz musi odejść, ale potrącił VAT, za co dostaje
        kolejną kartkę. Wszyscy maja kartkę i dają Beger smroda. A ona chce konia.
        Konia, królestwo za koniaaaaaaa!!!!!!!
        • szprota1 Grasz!Bum!Bang! 16.10.03, 12:32
          A słonie mnie słyszą?
          A z tymi żyrafami to jakaś ściema, bo jedna jest inkrustowana!
          • zamek Mat!Rzut! 16.10.03, 12:35
            A i tak latarnię gazową wygrywa się dopiero na trzeciej randce.
            PS. Właśnie przyszło do mnie pocztą: "Żaden ze znanych mi adminów i product
            managerów nie robił nigdy takiej instalacji (czyli agregacji xDSLi)."
            Wstrząsające, czyż nie?
            • szprota1 Ciszej, panowie. 16.10.03, 13:07
              Wstrząsające. Czy suknia na nich plugawa, czy kura?
              Z latarniami gazowymi to trzeba uważać, jak się przejeżdża przez Rokiciny.
      • uerbe A HORUS? (nic) 27.05.04, 10:20

• maginiak Est O! 16.10.03, 12:03
      O!
      • zamek Esta, esta? (nt) 16.10.03, 12:12

• dziad_borowy Usta, usta? (nt) 16.10.03, 13:07
          • szprota1 Zaufaj tylko warg splotom :P 16.10.03, 13:14
            Przepraszam, Keltoi właśnie mnie zapytała: seks grypowy czy oskrzelowy? :D
    • maginiak I oddychaj głęboko! 16.10.03, 13:58
      Po Usta - Usta jednak chyba z niesmakiem w ustach. Chyba że ładny był.
      To wtedy co innego.
      • szprota1 Ładny był. 16.10.03, 14:16
        Amerykański.
    • finneznam OCET NIEWINNY!! 16.10.03, 14:42
      OSET jest godłem Szkocji, antyangielski jest oset i bez podśmiechów prosim.

Dyrektor Kruatywny ds. Optycznego SETI
      Oseti Południowe
      w / m
      • b00g13 O.S>e.T 22.10.03, 19:16
        -OSET!
        -0-dynie
        -oboże
        mój ambroży, oset pomoże, gzież żeś go położył
        • aard Boogie w Rezerwacie :-) Dzierżdobry! <nt> 23.10.03, 12:32

• eyemakk TEN WONTEK JEST FAJNY a byl ostatni. 27.05.04, 01:08
      a ostatni beda pierwszymi.

amen.
      • eyemakk prawde mowiac uznalem 29.05.04, 22:11
        ze dyskusja z samym soba glupia jest. to jak......

onanizm.
        • aard Co jest głupiego w onanizmie? /samozadowolone ni! 31.05.04, 09:18

• zamek Proszę o wskazówki 31.05.04, 11:15
            Jak zacząć uprawiać inteligentny onanizm?
            • szprota No więc ja myślę, że to zależy od fantazji 03.06.04, 16:17
              ...prowadzonych w trakcie. Uważasz, jak imaginujesz sobie dzieweczkę obmacywaną
              w ostatnim rzędzie w trakcie projekcji "Persony" Bergmana, to to jest onanizm
              inteligentny, a jak przedstawiasz sobie takową analogicznie w trakcie walki
              Michalczewskiego, to jest prostacki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka