zamek Re: SETI :-p 16.10.03, 12:13 aard napisał: > Podpisano: UTO (Unidentified Thinking Object) Thinking what? Odpowiedz Link
dziad_borowy AJJJJJJJJJJJJJJ!!!! 16.10.03, 11:19 jak kluje!!! dzierżbór kolec lewy i kolec prrrawy!!!! Odpowiedz Link
zamek GEM! SET! 16.10.03, 12:11 Prrrosze państwa, co za sytuacja! Wybiega Niedzielan i daje Frankowskiemu szacha. Szach wyjeżdża do Iranu, ale tam amerykańscy żołnierze niestety zostawili go na spalonym. Czerwony Krzyż zagrywa na lewo, Rywin przejmuje i podaje Jakubowską do sądu. W sądzie młyny sprawiedliwości mielą bardzo powoli, ale i tak prokurator dostaje żółtą kartkę. Za tę kartkę dostał w sklepie mięsnym 200 gram Szynkowiaka bez kości. Ale oto akcja przenosi się do środkowej tercji - tam Czerkawski prowadzi już 15:40 z Szurkowskim, który uciekł mu na podjeździe. Szurkowskiego ściga prokurator, zostawiwszy tymczasem Szynkowiaka na lodzie. Szynkowiak tymczasem skacze potrójnego aksla z dwoma saltami Auerbacha i śrubą. To oczywiście ta śruba, przez którą Szurkowskiemu nie udaje się ucieczka, bo mu odjeżdża koło... koło nosa odjeżdża mu jedenastka. Jedenastkę pewnie zamienia na bramkę Niedzielan, ale to dopiero pojutrze czasu polskiego. Kto nie ma czasu, temu wrotki i gonić Szurkowskiego, który tymczasem jest już na ostatnim płotku. Ale najpierw był tam kotek, który celnie zbija w parkiet Frankowskiego. Frankowski pojechał kupić sobie panele, ale on też dostał kartkę. Komisja śledcza przejmuje kartkę i wycofuje ją do obrońców, którzy rozgrywają ją między sobą. Nie gramy na czas, panowie! Zatem Ziobro zmienia trzy karty i sprawdza Beger, ale ona ma tylko słabą trójkę. Idzie z nią do dentysty, który wybił jej piłkę, więc jedzie do Praktikera kupić sobie nową. Piłka patrzy jej na zegarek i dolicza 5 minut. Balcerowicz musi odejść, ale potrącił VAT, za co dostaje kolejną kartkę. Wszyscy maja kartkę i dają Beger smroda. A ona chce konia. Konia, królestwo za koniaaaaaaa!!!!!!! Odpowiedz Link
szprota1 Grasz!Bum!Bang! 16.10.03, 12:32 A słonie mnie słyszą? A z tymi żyrafami to jakaś ściema, bo jedna jest inkrustowana! Odpowiedz Link
zamek Mat!Rzut! 16.10.03, 12:35 A i tak latarnię gazową wygrywa się dopiero na trzeciej randce. PS. Właśnie przyszło do mnie pocztą: "Żaden ze znanych mi adminów i product managerów nie robił nigdy takiej instalacji (czyli agregacji xDSLi)." Wstrząsające, czyż nie? Odpowiedz Link
szprota1 Ciszej, panowie. 16.10.03, 13:07 Wstrząsające. Czy suknia na nich plugawa, czy kura? Z latarniami gazowymi to trzeba uważać, jak się przejeżdża przez Rokiciny. Odpowiedz Link
szprota1 Zaufaj tylko warg splotom :P 16.10.03, 13:14 Przepraszam, Keltoi właśnie mnie zapytała: seks grypowy czy oskrzelowy? :D Odpowiedz Link
maginiak I oddychaj głęboko! 16.10.03, 13:58 Po Usta - Usta jednak chyba z niesmakiem w ustach. Chyba że ładny był. To wtedy co innego. Odpowiedz Link
finneznam OCET NIEWINNY!! 16.10.03, 14:42 OSET jest godłem Szkocji, antyangielski jest oset i bez podśmiechów prosim. Dyrektor Kruatywny ds. Optycznego SETI Oseti Południowe w / m Odpowiedz Link
b00g13 O.S>e.T 22.10.03, 19:16 -OSET! -0-dynie -oboże mój ambroży, oset pomoże, gzież żeś go położył Odpowiedz Link
eyemakk TEN WONTEK JEST FAJNY a byl ostatni. 27.05.04, 01:08 a ostatni beda pierwszymi. amen. Odpowiedz Link
eyemakk prawde mowiac uznalem 29.05.04, 22:11 ze dyskusja z samym soba glupia jest. to jak...... onanizm. Odpowiedz Link
szprota No więc ja myślę, że to zależy od fantazji 03.06.04, 16:17 ...prowadzonych w trakcie. Uważasz, jak imaginujesz sobie dzieweczkę obmacywaną w ostatnim rzędzie w trakcie projekcji "Persony" Bergmana, to to jest onanizm inteligentny, a jak przedstawiasz sobie takową analogicznie w trakcie walki Michalczewskiego, to jest prostacki. Odpowiedz Link