keltoi Jak o zrobić, bo ... 25.10.03, 13:55 ...ja jakaś niekumata jestem (znaczy na pewno nie żaba), żeby sobie linka zrobić? Nie pamiętam niestety z informatyki w liceum, co ją skończyłam w drugiej klasie, ja te znaczniki wyglądały... co się daje przed, a co po napisie, żeby się zaczerwienił (co by dowodziłło, że znaczniki zą bezwstydne...i deprawujące) Odpowiedz Link
maruda Prącie bardzo... 26.10.03, 11:25 Moja sygnaturka wyglada tak "<a href ="http://schronisko.doskomp.lodz.pl/">Dojrzałości</a> nie mierzy się liczbą lat, ale liczbą straconych <a href ="http://www.pajacyk.pl/">złudzeń</a> " Dzi. Żeby sie nie zaczerwieniło dodałem spacje między "href" a "=" w obu miejscach. Ze niby tak mundry jestem :) ps. Sygnaturka jest autorstwa mojego brata, z niego to dopiero haker ;-) Pozdrawiam pierwszy raz na Utopii! Odpowiedz Link
keltoi Re: Prącie bardzo... 26.10.03, 14:57 > Pozdrawiam pierwszy raz na Utopii!Rozejrzyj sie troche dokładniej, bo chyba chodzi Ci o nasz pierwszy kontakt na Utopii... Ja sie tyu utopiuje od jakiegos już czasu..:D Odpowiedz Link
keltoi Re: Keltoi, to mój pierwszy raz był :) 27.10.03, 22:03 Mnianm, mniam, to jaże to niechwaląć się sprawiłam??? Dżizus, ale się gorąco mi zrobiło... Odpowiedz Link
neochuan Re: Witaj, Marudo:) 27.10.03, 13:08 Dziń Dybry! Czy już Marudo znalazłeś sklep z Tytuniem? :) Pozdr. Neochułłan dos Mollendos Odpowiedz Link
neochuan Re: A Maruda poznał Aarda... 27.10.03, 13:25 się nie chwaląc, sam zareklamowałem Marudzie Aarda, jako fajożercę. Onegdaj. Odpowiedz Link
szprota1 Kiedy to było wcześniej niż przedwczoraj! 27.10.03, 13:48 Chyba że użyłeś słowa w innej zgodności;) Poza tym o Aardzie pisano w gazetach. Odpowiedz Link
neochuan Re: Kiedy to było wcześniej niż przedwczoraj! 27.10.03, 14:02 nie w innej, tylko mi się dnie zlewają ostatnio w tygodnie, a te jeszcze bardziej. i tylko ja nie mogę sobie tego olać i nie spam, co widać choćby w adresie. wiem, pisano. Odpowiedz Link
maruda Ongis zatem :) 27.10.03, 21:44 Cygaretki zakupiłem, sprezentowałem i współczuczestniczyłem w koncumpcji. Były wiśniowo waniliowo-przepyszne :) Odpowiedz Link
szprota1 A po co? 22.10.03, 15:31 Jak widzę świeżo przyszłego maila od Neochułana, to znam jego treść. Odpowiedz Link
neochuan oto odpowiedź: 23.10.03, 15:41 otóż zapytuję, gdyż ostatnio mało spam, a dużo pracuję. ale nikt nie jest tak okrutny, by mi powiedział, że się nie da: wszystko poprzez literkę ł w neochułanie. dzierrrżbórrrr okrrrrrutnicznie! Odpowiedz Link
neochuan jak spam, to spam!!! :) 23.10.03, 16:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=8669802 Odpowiedz Link
b00g13 Re: jak zmienić adres na: neochułan@SPAM.gazeta.p 27.10.03, 13:57 please take spam, spam, and spam with spam or some spam on baked spam Odpowiedz Link
b00g13 Re: Ale spam sojowy czy mięsny? 27.10.03, 14:09 nie wtrącaj się do spraw mielonki, gdyż jest złośliwa i skora do gniewu! Odpowiedz Link
neochuan jak zmienić adres na: metełor@SPAM.gazeta.pl 06.12.04, 15:42 a imie lonka 2044? Odpowiedz Link