tetys 24.02.06, 09:51 haqaonline.com/multimedia/audio/Arabic/#azan Polecam szczególnie Azan (wykonanie: Abdul Rauf Rufi) - aż mam dreszcze! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetys Re: Do posłuchania 24.02.06, 09:54 I jeszcze Asma ul Husna(99 imion Allaha) - w wykonaniu dobrze nam znanego i lubianego Hishama Abbasa:) Odpowiedz Link
kkaminska Re: Do posłuchania 02.03.06, 18:07 Ja mam podobne 5 razy dziennie ;) Mieszkamy obok meczetu. Odpowiedz Link
stanrick Re: Do posłuchania 02.03.06, 18:54 Tez mam te atrakcje 5x,ale na szczescie od mosque jestem oddzielony wiezowcami,a okna nie wychodza na zadnego z nich.Niektorzy maja mniej szczescia.Kolega kiedys mial blisko na wprost okien te atrakcje,zas na dodatek wykonawca strasznie falszowal,zeby nie powiedziec wyl przez megafony przerazliwie.Coz,dla turysty ktory przyjezdza w tego typu rejony to jest atrakcja,w koncu to tylko pare dni.Choc ja juz tez przywyklem i nie robi to juz na mnie wrazenia:-).To tak jak z ludzmi ktorym przyszlo zamieszkac przy torach kolejowych,po jakims czasie przestaje wadzic:-) Odpowiedz Link
kkaminska Re: Do posłuchania 03.03.06, 03:05 heheh w Łodzi mieszkałam właśnie przy dworcu kolejowym. Pociągi i zapowiedzi denerwowały mnie tylko przez jakiś tydzień, dwa.Rzeczywiście po pewnym czasie już sie tego nie odnotowuje. Jeśli zaś chodzi o modlitwy to po pewnym czasie nawet je polubiłam :) Odpowiedz Link