Dodaj do ulubionych

duzy problem z netią

IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.10, 21:04
Jestem nowym klientem w Netii od 01.09 - przeszedłem z TP po wielu latach. Umowa podpisana na poczatku lipca, usługi włączone od 1 wrzesna - i nie dostałem routera przed uruchomieniem usług, do dzisiaj nadal.. Jestem lekceważony przez operatora, dalej nie wiem kiedy dostane routera.
Same problemy, gorzej niz Tepsie. Jak wiem to zabrakło im wiecej routerów i problem jest szerszy - tylko czemu oferują cos czego nie mają ? Pisze o tym aby przestrzec przed Netią i zainteresowac tym UKE . :(
Obserwuj wątek
    • natalia_sankowska1 Re: duzy problem z netią 09.09.10, 09:40
      JEst to, niestety, problem istniejący u tego operatora od zarania dziejów. Skarżyć, żądać na piśmie. I nie zapomnieć o wysłaniu skargi do UKE.
      • Gość: adam333 Re: duzy problem z netią IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 15:46
        A ja i moja kuzynka dostaliśmy rutery przed uruchomieniem netu i telefonu. A było to w grudniu zeszłego roku i wszystko śmiga do tej pory,tylko z jednym problemem na początku gdy nie miałem netu przez 3 dni, ale naprawili i jest OK.
        • Gość: Nowy klient Netii Re: duzy problem z netią IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 20:48
          Kolejny dzien mija, a ja nie mam dalej routera. Zgłosiłem sprawe do UKE, tylko zrozumienia w netii brak.... . Cóż, nie polecam tego operatora

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka