Dodaj do ulubionych

Netia - Nigdy Więcej

IP: *.subscribers.sferia.net 16.10.10, 15:24
Zastanawiam się, jak skutecznie wpływać na jakość usług naszych kochanych firm telekomunikacyjnych - i to jest pytanie do UKE, ale i też do odwiedzających to forum - po tym jak kilka lat temu "przećwiczyła" mnie swoją niekompetencją TPSA, teraz podjąłem decyzję, aby spróbować z Netią... to jedynie część historii, bo jestem pewien, że na dobre

W skrócie - 2 miesiące podisaliśmy umowę przeniesienia numeru z TPSA do Netia - od tej pory MÓJ TELEFON DOMOWY NIE DZIAŁA !!! - 2 miesiące !!!

Historia w skrócie:

- II dekada sierpnia 2010 - Netia dostarczyła NIEWŁAŚCIWY modem jednocześnie tak konfigurując połączenie, że TELEFON nie działa
- 21.08.2010 - telefon ponaglający - NETIA powinna odebrać zły modem i dostarczyć nowy
- 28.08.2010 - telefon ponaglający
- 04.09.2010 - telefon ponaglający "w tym tygodniu odbierzemy modem"
- 11.09.2010 - telefon ponaglający
- 15.09.2010 - modem został odebrany !!!
- 09.10.2010 - telefon z zapytaniem "co słychać pani Netio?" - poinformowano mnie, iż modem został wysłany 17.09.2010
- 16.10.2010 - telefon z zapytaniem "co słychać pani Netio?" - poinformowano mnie, iż modem NIE został wysłany i wystawiono ponaglenie

Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Netia - Nigdy Więcej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 18:50
      Polecam TPSA, w gruncie rzeczy nie jest taka zła...
      • Gość: Remek Re: Netia - Nigdy Więcej IP: 62.29.169.* 19.10.10, 13:54
        Z TPSA u mnie odpada, jestem w słabym miejsu, nie mają zdolności mnie obsłużyć - przez 2 lata miałem z nimi Neostradę, po podpisaniu umowy jak słabo łącze chodziło notorycznie dowiadywałem, że "dla tego numeru nie ma technicznych możliwości" dla funkcjonowania Neostrady z taką szybkością, z jaką mi sprzedali. Zwariować można, no ale to przynajmniej wiem, że jestem w słabym punkcie. Z Netią to problem systemowy - ich system obsługi klienta po prostu NIE DZIAŁA.
        • Gość: case Re: Netia - Nigdy Więcej IP: *.centertel.pl 20.10.10, 02:36
          No to jaki masz plan? Może jakieś sieci lokalne? Więksi operatorzy rzeczywiście odpadają razem z tp, jadą tylko po ich liniach.
    • Gość: AL Re: Netia - Nigdy Więcej IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.10, 12:52
      NIE WIERZYĆ INFOLINII SIEDZĄ TAM SAME NIEKOMPETENTNE OSOBY,KTÓRE W ZALEŻNOŚCI OD PORY UDZIELAJĄ SPRZECZNYCH INFORMACJI.NAJLEPIEJ WSZYSTKIE REKLAMACJE SKŁADAĆ W DZIALE REKLAMACJI PYTAJĄC O NUMER JAKI ZOSTAŁ JEJ PRZYDZIELONY-GDY DZWONIMY,LUB SKŁADAĆ PISEMNIE -LIST POLECONY ZA ZWROTNYM POŚWIADCZENIEM ODBIORU
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka