Dodaj do ulubionych

Orange pakiety internetowe

IP: *.szczecin.mm.pl 29.05.11, 01:42
Mam telefon w orange wykupiłem pakiet internetowy 100 mb bo android potrzebuje troche internetu. Po otrzymaniu faktury okazało sie ze zużyłem internetu poza pakiet na kwote 100 zł, z tego co jest napisane w internecie to ludzie mieli do zapłaty większe kwoty.

Czy UKE jest w stanie wymusić na operatorze zmiany korzystne dla klientów sieci a nie operatora. W tej chwili po wykorzystaniu pakietu naliczane są kosmiczne sumy za transfer, nie mam mozliwosci zablokowania internetu po tym jak wykorzystam cały pakiet, nie mogę ustalić maksymalnej kwoty powyżej której blokowały by mi sie usługi i w razie potrzeby bym zdejmowal tą blokade. No i naliczanie transferu w jednostkach po 50kb wg programu na telefonie miałem zużyte toche ponad 70mb a wg faktury około 160 mb.

Tak wiem mogłem mieć prepaida, albo isc do ery gdzie pakiety działają nawet po przekroczeniu limitu ale jestem w orange i czuje sie troche oszukany tym ze nie mam żadnej kontroli nad tym ile

I pytanie czy przy pakiecie w internetowym w ofertach ze zwierzakiem powinienem dostać sms informujący mnie o tym ze wyczerpał sie limit i czy brak takiego sms jest wystarczającą podstawą do uwzględnienia reklamacji ? o sms poinformowal mnie pracownik salonu, z tego co wyszukałem kiedys była o tym wzmianka w regulaminie, no ale teraz najwyrazniej sie zmienił i nic tam takiego nie ma

Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka