57irefra
19.12.11, 10:44
Czuję się oszukana przez T-mobile,w pażdzierniku przedłużyłam umowę na 2 firmowe telefony,niestety zrobiłam to telefonicznie(nigdy więcej).Konsultantka przedstawiła mi naprawdę korzystną umowę,nadmieniając,że gdyby były doliczane raty to absolutnie mnie nie dotyczą.Zaraz na drugi dzien przyjechał kurier,przywiózł telefony i umowę,której niestety nie przeczytałam.przyszła faktura,na przelewie były doliczone raty,więc zadzwoniłam do tej samej konsultantki,na co ona powiedziała,że to pomyłka i mam zapłacić samą fakturę bez rat,no to w porządku zapłaciłam,następnie przyszło wezwanie do zapłaty zaległych rat i tu zaczęłam się już denerwować,napisałam reklamacje z prośbą o odsłuchanie moich rozmów z konsultantką,a ostatnia odpowiedz z T-mobile osłabiła mnie zupełnie,bo do nich zupełnie nie dociera,i nie wiem kto mnie oszukuje?Ostatnia rozmowa z konsultantką miała miejsce 9.12.2011 i ona twierdzi nadal,ze mnie te raty nie dotyczą.Jestem ich abonentem od kilkunastu lat,nigdy nie miałam problemów mam 4 firmowe telefony i 1 prywatny,i nie wiem jak teraz wyplątać się z tej sytuacji,Nawet nie wiem za co te raty,bo jedna z konsultantek z działu reklamacji twierdzi,że za telefon,inna znów że za zmniejszony abonament.Miałam płacić mniej a wychodzi dużo więcej....Nie mam już siły czuję się oszukana!!!!