yogobella Re: Skonczylam! 18.12.06, 11:38 Witam wszystkich zwolenników kopenhaskiej. No więc wczoraj był ostatni dzień mojej diety. Piszę mojej, bo Rob niestety tym razem przerwał 12-go dnia.Ale i tak odniósł sukces,bo parę kilo zrzucił. Dietę stosowałam w dn. 5.12-17.12 br. Dosyć ściśle. Dzisiaj poranne ważenie i efekt: ja -4,4 kg, BMI 24,3 a Rob -5,5 kg BMI 31,6. Mam zamiar stosować Montignaka . No ale na święta pewnie trochę zgrzeszę. Pozdrawiam wszystkich, i jesli ktos nie kończy tej diety teraz, to lepiej ją zacząć już w nowym roku, na pewno się powiedzie! Odpowiedz Link
monika1357 Re: Skonczylam! 18.12.06, 19:51 Gratuluję wytrwałości :D ! Mi został jeden dzien :) Odpowiedz Link
kluseczka1987 ja też 18.12.06, 22:44 Ja skończyłam w sobot. Ważyłam się w sobotę rano i c\schudłam tylko 3,5 kg BMI 24,8. Może to dlatego, że ćwiczyłam 4 razy w tyg i nabrałam mięśni. Pozatym mam dość poważne problemy z żołądkiem od 4 lat (refluks i nawracające zapalenie żołąkda, przełyku i dwunastnicy). Diete stosowałam rygorystycznie. Najbardziej schudłam na twarzy i rzeczy też są luźniejsze. Teraz chcę przejść na South Beach, nawet na tą okoliczność kupiłam sobie książkę na allegro (jutro muszę iść na pocztę ją odebrać)a i poprzednie moje BIM 26,03. Pozdrawiam serdecznie Yogobrllę i Monikę1357 Odpowiedz Link
yogobella Re: ja też 19.12.06, 08:58 Kluseczko, gratuluję wytrwałości i dobrego efektu. Ja poprzednim razem, dwa lata temu też miałam lepszy wynik niż teraz. Ale liczy się przede wszystkim to, że odzwyczaiłam się trochę od dużych porcji jedzenia i od słodyczy. Poza tym znowu przekonałam się, ze naprawdę mozna jeść bez chleba , bez ziemniaków, ryżu i makaronu. A ponieważ je lubię, to czasami będę je jadła ole oddzielnie. Przy takich schorzeniach jak ty masz, to faktycznie musisz jeść regularnie i nie duze porcje, i pewnie jeszcze gotowane. Pozdrawiam cię, i życzę dalszych sukcesów. Mam trochę przepisów na dietę plaż południowych. Mogę ci podesłać jesli jesteś zainteresowana. Ja teraz będę zagladać na forum gazetowe tej diety i Montignaka. Odpowiedz Link
yogobella Re: Skonczylam! 19.12.06, 09:00 Super, daląś radę! Trzymam kciuki za ciebie , odezwij się jeszcze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link