Dodaj do ulubionych

kilka pytanie i START

17.06.07, 18:17
witam
Jakoś nie widać tu zbyt wiele Panów - wiedz będę rodzynkiem :)
mam kilka pytań:
-wykonuje dość ciężka prace fizyczna w dodatku w nocy - czy w takim przypadku
mogę stosować dietę [czy nie doprowadzi to do wyczerpania organizmu?
-czy można pić mineralna wode lekko gazowana?
-czy picie czerwonych herbatek "oczyszczających" nie jest zakazane?
-czy można łykać witaminy w trakcie kiedy?
-czy branie tabletek pomagających rzucić palenie jest możliwe w trakcie diety?

Pozdrawiam. i życzcie mi powodzenia...
Obserwuj wątek
    • wiktor89 Re: kilka pytanie i START 18.06.07, 16:34
      No mało Panów ale rodzynkiem nie jesteś, ja mam już 11 dzień nic mi nie było
      zadnych zawrotów głowy ani nic. Tabletki spoko możesz przyjmowac a te herbatki
      to nie wiem dokładnie :P. Ja zrobiew sobie 2 tygodnie przerwy zrobie swoja
      diete a po 2 tygodniach powtórze kopenhadzka pomimo ze nie wolno. Czuje sie
      super Pozdro i wytrwałosci. Nie zesłabi Cie nigdzie nawet na wysokosci itd.itp
      Tylko nie mysl ze robisz diete:P Mozesz pic lekko gazowana ja tez taka piłem i
      schudłem do dzis 12 kg :P
      • sylwia88 Re: kilka pytanie i START 18.06.07, 18:33
        Czesc Wiktor i reszta naszych mężczyzn,.Wiktor te 12 kg to naprawde zrzuciles w
        te pare dni ??????? A cwiczysz cos przy tym oraz czy jesz wszystko co jest
        napisane w przepisie.???????????
        • zielony_kangur Re: kilka pytanie i START 18.06.07, 20:13

Przepraszam, że tutaj, założyłam wątek ale ciiiicho coś....co z tą kawą? jest
          konieczna rano na czczo? nie może być herbata?to mój najwiekszy problem, głód
          póki co znoszę ale po kawie myślę, że by mi było bardzo niedobrze. pomóżcie
      • wiktor89 Re: kilka pytanie i START 19.06.07, 16:43
        Sylwia tak prawda ale jadłem 100% według przepisu :P a miałem 97 kg start

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka