smilee16 12.05.08, 21:42 Hej ;) ! Co myślicie o herbatkach odchudzających czy wspomagających odchudzanie ?? Czy one coś dają ? :) I czy można je pić podczas naszej diety ?? :) PZDR :* Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_71 Re: herbatki :P 15.05.08, 17:34 ja piję pu-erh...już od dawna..nie zauważyłam żeby dzięki niej ubywało mi kilogramów, mimo że zaczęłam ją pić z taką właśnie nadzieją. Teraz piję bo się przyzwyczaiłam i polubiłam ją ;) nie wiem dlaczego na początku wydawała mi się taka okropna ;P Odpowiedz Link
agamadrid Re: herbatki :P 16.05.08, 02:14 wydawala ci sie okropna... bo jest taka w rzeczywistosci, nie mniej jednak idzie sie przyzwyczaic do jej ziemistego posmaku:) duzo pijesz tej herbaty dziennie? czytalam ze pijac ok5 filizanek dziennie mozna w ciagu miesiaca zgubic nawet 10 kg (stosujac diete) ja tam uwazam ze mnie pomaga, szczegolnie chwale jej zalety gdy zdarzy mi sie zjesc cos "be" taki nażarty, wzdety brzuszek potraktowany na noc dzbankiem czerwonej herbatki rankiem po prostu... wysikuje ;) Odpowiedz Link
magda_71 Re: herbatki :P 17.05.08, 01:23 co do smaku...kwestia preferencji ;) nie wiem dokładnie ile filiżanek piję dziennie bo parzę ją w litrowym dzbanku i popijam razem z mamą ;) czasami jest to kilka dzbanków dziennie...zastanawiałam się nawet czy nie piję jej za dużo ;P dodam, że kupuję pu-erh "prasowaną", w kostkach w sklepie zielarskim...te w zaparzkach za 4zł to lipa...Podziwiam, że pijesz ją na noc...jest tak moczopędna, że co chwile musiałabym wstawać do wuceta ;P Odpowiedz Link