Dodaj do ulubionych

agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚCIE??

12.06.09, 13:15

Obserwuj wątek
    • agamadrid Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 17.06.09, 01:00
      a juz widze ze zalozylas watek z zapytaniem gdzie jestesmy, sama cie
      przed chwila o to pytalam czy wiesz co u pozostalych laseczek... ja
      jak przerwalam diete po tygodniu ostatnio dalam sobie na luz i jak
      na razie tyje ;) calkiem dobrze mi idzie;) niestety nie moge sie
      zmobilizowac na dietke, za dlugo chyba ja robilam, chroniczny wstret
      do szpinaku... zamrazalnik mam zawalony roslinami a na kolacje
      zamawiam pizze;) tak wyglada moja obecna dieta;)
      • la_pink Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 18.06.09, 08:18
        a właśnie przed chwila odgrzebałam wątek o 5-dniówce ;))) jestem
        jestem melduję sie :) od dzisiaj walczę bo przytyłam ze 3-4 kg
        ostatnimi czasy ...;/ dlatego do dzieła !!!! pozdrawiam serdecznie-
        miło Was znou widzieć ;)
        • la_pink Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 18.06.09, 19:45
          no dziewczyny gdzie się podziewacie ;) ? czekam na wsparcie -
          właśnie piję winko i bardzo się cieszę, że pierwszy (dla mnie zawsze
          najgorszy) dzień dobiega końca ;))) pozdrawiam serdecznie :) jutro
          też się zamelduję ;))) i pojutrze i....tak dopóki nie schudnę tych 4
          kg :P
          • agamadrid Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 18.06.09, 19:52
            la pink;) pliska ;) wklej menu 5dniówki;)
            moze sie spręże;)
        • agamadrid Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 18.06.09, 19:49
          kurde kiedys musze sprobowac tej 5dniowki:/
          • la_pink Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 18.06.09, 20:03
            7.00 czarna kawa + serek topiony
            10.00 2 jajka na twardo
            13.00 jabłko
            16.00 serek wiejski
            19.00 lampka czerwonego wytrawnego winka :)

aga dawaj , ta dietka to pikus przy kopenhadzkiej ;) zawsze robie ja
            2-3 razy pod rząd więc mozesz zacząć ze mna za 4 dni ;) przygotuj
            sie psychicznie ;)
            • agamadrid Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 18.06.09, 21:19

• la_pink Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 18.06.09, 21:47
                no tak ziarnisty twarożek ;) myślę, że śmiało mozna go zastapić
                duzym jogurtem naturalnym albo chudym serem białym...jak sie
                zdecydujesz to daj znać ;)
                • maleninki Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 19.06.09, 11:54
                  ja się chętnie podłącze pod 5dniówkę! start jutro :)
                  muszę 6kg zgubić! w sierpniu do roboty wracam i chcę wyglądać lepiej niż przed
                  ciążą! a od kwietnia nie mogę zejść poniżej 63kg..
                  • la_pink Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 19.06.09, 12:12
                    witaj ;) fajnieee, że kolejna chętna :) ja dzisiaj drugi dzień i
                    ogólnie luuuuzik ;) tak sie fajnie trzymałam aż tu nie wiadomo kiedy
                    przybyło 4 kg (juz zostało z nich 3 ;)) miałabym jedynie 5 kg do
                    stracenia a tak mam 8 ;( ale tym razem nie odpuszczę i albo zrobię 5-
                    ciodniówkę 3 razy pod rząd albo dk ;) pozdrawiam
                    • maleninki Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 19.06.09, 12:28
                      uda sie uda :) melduje sie jutro :D
                    • agamadrid Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 19.06.09, 17:47
                      czyli od poniedzialku zaczynasz drugi raz?
                      ja moze bym sie i zdecydowala, ale niewiem co z tym serkiem jak nie
                      mam serka:( w Madrycie w ogole ciezko zwykly twaróg kupic a co
                      dopiero jakies twarozki ziarniste:/ na samym naturalnym jogurcie
                      natomiast chyba nie przezyje 5dni... macie jakies inne pomysły?
                      • monteblack Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 19.06.09, 18:28
                        Aga polukaj w sklepie czy nie ma czegos twarogopodobnego...Jak bylam
                        w Stanach to tez robilam pieciodniowe i tam byly te ichne cotagge
                        cheese i to bylo cus na rodzaj naszego serka wiejskiego.
                        A jak nie to ja bym rabnela sobie duzy jogurt naturalny.
                        To co starcik w poniedzialek?
                        • agamadrid Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 19.06.09, 20:51
                          błeeeeee.... jogurt naturalny:((( kiedy ja nie lubie:(((
                          a jak go posłodze słodzikiem troszeczke?
                        • agamadrid Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 20.06.09, 01:42
                          mam tez jeszcze jedną opcje: własnie sobie o niej przypomniałam....
                          koktajl "herbalife" -niewiem czy ktoras zna, słyszała, stosowała-
                          kucia sie 2 łyżki proszku z mlekiem i heja, zamiast posiłku
                          -cos jak batoniki z CLA... jakos tak mam go juz ze dwa miechy i stoi
                          sobie, czeka na wene z mojej strony a ja nie bardzo wiem co z nim
                          zrobic.Jakos zastapienie 2 posilkow koktajlem a reszta normalnie -
                          nie przekonuje mnie. Za duzo kalori mi wychodzi zebym cokolwiek
                          miałam schudnac, zreszta ja potrzebuje silnej kolacji skoro juz mam
                          zjesc ja o 18 bo spac chodze gruuuubo po północy i na jakims
                          koktajlu nie wytrwam na pewno... no a winko... przynajmniej szansa
                          jest ze mnie sen wczesniej zmorzy;) Myslicie ze taki koktajl
                          (217kcal porcja) godnie zastapi serek??? ile kalorii i bialka ma
                          taki serek? ma ktoras pod reka? napiszta;)))
                          ...w kazdym razie chciałabym tak jak wy takiego serka ziarnistego
                          zasysnąć, a nie jakies substytuty w postaci jogurtu czy koktajlu...
                          buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    • monteblack Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 19.06.09, 18:26
      Elo,elo elo jestem!Melduje sie :)
      • agamadrid Re: agamadrid, atka_7, Monte,lA-PINK GDZIE JESTEŚ 19.06.09, 20:52

• la_pink TRZECI DZIEŃ :))) 20.06.09, 10:19
      i całkiem spoko przechodzę dietkę ;))) prawie 2 kg na minusie :)))
      ajadam się juz kawą i serkeim topionym ;) dziewczyny bierzcie się za
      tą dietkę bo nie taki diabeł straszny....najgorzej zacząć a później
      to już samo leci ;) pozdrawiam :)
      • la_pink agamadrid 20.06.09, 18:07
        ja na pięciodniówce zazwyczaj za pierwszym razem minimum 3 kg
        czasami 4-5 kg a jak robię kolejne to tak po 1-1,5 kg ;)
        • agamadrid Re: agamadrid 21.06.09, 17:06
          wezme sie wezme;)juz kupiłam sobie nawet trojkaciki serka topionego
          na sniadanie a zamiast serka ziarnistego -jogurty activia
          naturalne:/ ale bede je słodzic słodzikiem troszke:P
          • agamadrid Re: agamadrid 21.06.09, 17:11

• la_pink OSTATNI DZIEŃ :))) 22.06.09, 10:22
              na minusie 3 kg a od jutra następna pięciodniówka ;) agamadrid ja
              piję kawkę rozpuszczalną i myślę, że z ekspresu też może być a jak
              mleko 0% to pewnie też można ;)
              • la_pink Re: OSTATNI DZIEŃ :))) 22.06.09, 10:23
                a co do tej activi to myślę, że spokojnie możesz nią zastąpić serek
                wiejski ;) to co od jutra działamy? czy Ty już od dzisiaj ?? ;)
                • agamadrid Re: OSTATNI DZIEŃ :))) 22.06.09, 19:02

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka