voxave 05.08.11, 18:17 popełnil samobójstwo.Jestem w szoku wydawal sie takim mocnym człowiekiem.nie moge w to uwierzyc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:40 *Przypuszczaja*,ze popelnil samobojstwo. Az trudno w to uwierzyc. Odpowiedz Link
voxave Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:44 Ponoć powiesił sie ale plotka forumowa mowi że sie zastrzelił---komu tu wierzyc..... Tragiczne to jest,jak zycie może nadepnąc człowiekowi na ogon aby sie na coś takiego zrealizowało. Oj bedą teraz spekulacje i zadyma polityczno-spoleczna. Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:47 Polityka i jej mroczne zakamarki. Czlowiek chyba kochający zycie, popełnia samobójstwo. Co musi się wydarzyć, zeby taki człowiek odebrał sobie zycie ? Nie mam na myśli spiskowych teorii. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:57 > Co musi się wydarzyć, zeby taki człowiek odebrał sobie zycie ? Czlowiek odbierajacy sobie zycie nie moze byc o zdrowych zmyslach.Moze cierpial na depresje.Niektorzy potrafia to ukrywac. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:31 (*) Abstrahując już od jego destrukcyjnej roli w polskiej polityce- był to człowiek bardzo charakterystyczny, niemal ikoniczny. Trudno przejść obok tego wydarzenia obojętnie. Odpowiedz Link
prazanka44 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 23:30 Szkoda człowieka. Nie martwię się, że zniknął z polskiej polityki, ale jemu osobiście nie życzyłam żle. Odpowiedz Link
kanchi Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 21:00 Marilyn Monroe też 5 sierpnia tylko wcześniej Odpowiedz Link
justy-nka58 Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 07:40 Wielka szkoda,ile to osób będzie gryzło sumienie??Ciekawi mnie jak czuje się dziś inny Andrzej.. Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 10:02 Szkoda człowieka. Wydawał się taki silny, prawie drugi Nikodem Dyzma, a jednak coś z ta wewnętrzną siłą wygrało. Myślę, ze jest to koniec Samoobrony. Odpowiedz Link