czarek_777 18.09.11, 15:28 Tak można nazwać dzisiejszy mecz Man United kontra the Blue. Stawiam na United, skurczygnaty są w gazie a Chelsea to dziś malizna ale kto wie. Krzysiu, na kogo stawiasz ? United United United - przecież wiem lecę po zapas browaru na mecz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_777 Re: starcie gigantów 18.09.11, 17:35 Świetny mecz, jestem pod wrażeniem bramkarza de Gea i taktyki United. Qrczę, jacy Oni są wspaniali / o United mówię/ ,jak świetnie realizują założenia taktyczne swojego Ojca Alexa oglądamy dalej. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: starcie gigantów 18.09.11, 17:53 Po pierwszej połowie. Jak dla mnie ,na dzisiaj, United jest Panem Bogiem ligi angielskiej. Kapitalna gra oraz realizacja taktyczna drużyny sprowadzona do perfekcji. Do tego piłkarski geniusz Rooneya i Naniego. Byłem jestem i zawsze będę zakochany - w mojej żonie i w Man United : ) mojej drugiej wielkiej miłości zaraz druga połowa. Odpowiedz Link
kriss67 Re: starcie gigantów 19.09.11, 13:03 Cześc Czarek Meczu nie widziałem, ale czytałem opisy. Ach te "Czerwone Diabły" I popatrz, zatrudnienie młodziaka, ale juz słynnego trenera Andre Villasa-Boasa przez klub z Londynu - na razie- jakos nie działa. W pieciu meczach Chelsea "uciułała" zaledwie 10 punktów, strzeliła 8 bramek a straciła 6. W tym samym czasie podopieczni Ojca Aleksa, jak ładnie go nazwałeś, punktów zdobyli 15, bramek 21, a do siatki Manchesteru UtD piłka wpadła 4 razy. A tu masz ciekawy tekst o nowym nabytku bramkarskim Manchesteru UtD: "Hiszpan ma szczęście, że słabo zna angielski. Gdyby wiedział, co się wokół niego dzieje, mógłby zwariować. Ma 21 lat i uchodzi za jednego z najzdolniejszych w swoim fachu. Grał w Lidze Mistrzów, wygrał Ligę Europejską, mistrzostwo Europy siedemnasto- i dwudziestojednolatków. MU obserwował go od miesięcy. Zrezygnował z pięć lat starszego Manuela Neuera, bo skauci uznali, że de Gea lepiej wprowadza piłkę do gry. Niemal na pewno Hiszpan przeszedł też test Aleksa Fergusona. Szkocki trener przed wpuszczeniem piłkarza do szatni MU buszuje w jego głowie. Rezygnuje, jeśli nie zobaczy tam takiej samej woli zwycięstwa jak u siebie."..... I całość: www.sport.pl/pilka/1,65080,10311316,Liga_angielska__Czy_bramka_Manchesteru_przygniecie.html Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
czarek_777 Re: starcie gigantów 20.09.11, 09:08 Niewątpliwie De Gea to talent czystej wody, tylko że brak Mu jeszcze doświadczenia i pewności siebie Van der Saara, to widać ale niewątpliwie De Gea to przyszłość. Ja natomiast, w bramce United widziałbym 'naszego' Szczęsnego, to jest dopiero talent pzdr. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: starcie gigantów 24.09.11, 16:54 18,30 - Stoke - Man United, na canal plus sport gol. Zostanie przerwana seria zwycięstw czerwonych diabłów ? wierzę że nie. Ale wiara to jedno a życie drugie niech wygra lepszy. Pzdr Krzysztof pięknie było dziś nad wodą nad Wisłą za miastem Odpowiedz Link
czarek_777 Re: starcie gigantów 24.09.11, 19:31 Do przerwy jeden zero dla United. Ale sędzia nie podyktował ewidentnego karnego dla United bo byłoby prawdopodobnie dwa zero. Pzdr. Odpowiedz Link