Dodaj do ulubionych

Desperacja?

18.12.12, 08:45
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13069257,_Niemcy_staly_sie_najwiekszym_burdelem_w_Unii_Europejskiej_.html#BoxSlotII3img
Po przeczytaniu znów się zastanawiam co kieruje ludźmi że korzystają z usług tego typu profesjonalistek i profesjonalistów? I nijak nie mogę zrozumieć...
Obserwuj wątek
    • jedzoslaw Re: Desperacja? 18.12.12, 09:21
      Samotność, odrzucenie, choroby, nieatrakcyjność... dużo by wymieniać.
      • loczek62 Re: Desperacja? 18.12.12, 09:33
        jedzoslaw napisał:

> Samotność, odrzucenie, choroby, nieatrakcyjność... dużo by wymieniać.

Samotność, odrzucenie i nieatrakcyjność przerabiałem osobiście, ale widać zabrakło mi desperacji?
        Zdecydowanie mogę pojąc usługi wyspecjalizowane dla osób niepełnosprawnych i nie tylko pojąć ale i zaakceptować.
        • jedzoslaw Re: Desperacja? 18.12.12, 09:47
          Wymienione problemy są czasem w swej sile równe niepełnosprawności. Korzystanie z takich usług to w gruncie rzeczy upadek, ale z drugiej strony pozwala ocalić resztki poczucia spełnienia, a może nawet i człowieczeństwa.
          • sibeliuss Re: Desperacja? 18.12.12, 11:08
            Kiedyś oglądałem na Discovery cykl programu o domach publicznych i jedna z kobiet powiedziała świetne zdanie "ja jestem dziwką i nie ukrywam tego, każdy wie kim jestem; ale jakby wielu ludzi dowiedziało się kto korzysta z kurewstwa, a kogo udaje - to wybuchłby nie jeden skandal, bo ta hipokryzja nie ma granic ani dna".
            • 1zorro-bis Re: Desperacja? 18.12.12, 11:47
              i miala 100 % racji!big_grinsmirk
              sibeliuss napisał:

> Kiedyś oglądałem na Discovery cykl programu o domach publicznych i jedna z kobi
              > et powiedziała świetne zdanie "ja jestem dziwką i nie ukrywam tego, każdy wi
              > e kim jestem; ale jakby wielu ludzi dowiedziało się kto korzysta z kurewstwa, a
              > kogo udaje - to wybuchłby nie jeden skandal, bo ta hipokryzja nie ma granic an
              > i dna".
    • 1zorro-bis Re: Desperacja? 18.12.12, 10:56
      na pewno jest to lepsze niz zakazy jak w krajach skandynawskich i wiezienie. To najstarszy zawod swiata i nikt z tym jeszcze nie wygral.big_grin
      loczek62 napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13069257,_Niemcy_staly_sie_najwiekszym_burdelem_w_Unii_Europejskiej_.html#BoxSlotII3img
      > Po przeczytaniu znów się zastanawiam co kieruje ludźmi że korzystają z usług te
      > go typu profesjonalistek i profesjonalistów? I nijak nie mogę zrozumieć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka