very_famous 05.09.06, 16:15 Włos się jeży podczas czytania tego artykułu. Gorąco polecam. www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=kraj&name=2855 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beer_forever Re: Ja bym powiekszyl druk tego artykulu. 06.09.06, 10:36 Strasznym maczkiem napisali. Patrzalki mnie bola. Ale artykul dobry. Odpowiedz Link
flauros25 Re: Minister Kompromitacji Narodowej 06.09.06, 15:58 very_famous napisała: > Włos się jeży podczas czytania tego artykułu. > Gorąco polecam. > > www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=kraj&name=2855 W pierwszej chwili, przed przeczytaniem artykułu, pomyślałem, że może chodzić o panią minister spraw zesłanych... fotygę a. Ale teraz widzę, że dobrali się w korcu maku... W tak zwanych "babolach" mogą się prześcigać na "wyprzódki"... Oboje siebie warci. Odpowiedz Link
poprioniony Re: Minister Kompromitacji Narodowej 06.09.06, 19:24 On wyglada jak Hrabia Dracula... No moze jest troche mniej ludzki. Odpowiedz Link
aankaa Re: Minister Kompromitacji Narodowej 06.09.06, 21:33 "Ministerstwo służy mu tylko do promowania własnej partii wśród radiomaryjnego elektoratu" a taki kfiatek serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3597638.html chiba v-premier i minister nie spodobał się co poniektórym Odpowiedz Link