lylika 21.09.06, 22:57 Dobry wieczór. Czy nie za późna pora jak na pierwszą wizytę? Jak mój nick wskazuje mam na imię Krystyna. "Podczytuję" to forum od około miesiąca a od dziś, jeśli pozwolicie, będę wtrącać swoje trzy grosze do wątków. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.kapturek Re: Nowa 21.09.06, 23:05 witaj Krystynko, kawy herbaty wątków tu od groma, wiec na pewno nie przestaniesz jeno na 3 słownych groszach)))) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Nowa 21.09.06, 23:07 to ja się też dołączam do wątku, wczoraj też tu miałam swój pierwszy raz Jak mój nick wskazuje mam na imię Jagienka (i tak mam w dowodzie osobistym!) pozdrawiam Odpowiedz Link
sloggi Re: Nowa 21.09.06, 23:18 skiela1 napisała: > A myslalam,ze Lidka > Witaj Lidka to była w 4 pancernych Odpowiedz Link
skiela1 Re: Nowa 21.09.06, 23:20 sloggi napisał: > skiela1 napisała: > > > A myslalam,ze Lidka > > Witaj > > Lidka to była w 4 pancernych Lidka fajna byla A ta druga to Martusia? skleroza kompletna ....nie pamietam... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Nowa 21.09.06, 23:24 ale blisko bylam))) a ostatnio wsciekalam sie na TV Polonia,ze za duzo tych staroci pokazuja Odpowiedz Link
frida2 Re: Nowa 21.09.06, 23:30 Maryla nawet piosenkę napisała o niej. Francuzi, przebacz im Bóg, Kochają Rosję i Wschód! Tam ciągle Aznavour Charles Ech, raz - śpiewa - jeszczio raz! I mają bistra bez dna, Gdzie ruską wódkę się chla! Gilbert Becaud, c'est la vie, Zapraszał tam ... Nathalie. A my, choć Szarik już padł, Wciąż nie jesteśmy na tak! A przecież Janek, nasz Bond Tak bardzo kochał ją. Marusia, Marusia, maja, maja Marusia, Marusia, lublju tiebia Marusia, Marusia, maja, maja Marusia, Marusia, lublju tiebia, tiebia! Bo teraz, bracia, jest tak Że zewsząd Zachód się pcha Otwierasz puszkę, a tu Słyszysz: How do you do? I czasem boję się, że Że Wschód ktoś ukraść nam chce! Gdy będziesz biernie tak stać, Zabiorą nam słowo "mać" Więc powiedz "tak" albo "nie" Czy Szarik mógł mylić się? Lub czy Janek, nasz Bond Niesłusznie kochał ją? Marusia, Marusia... :] Odpowiedz Link
sloggi Re: Nowa 21.09.06, 23:39 Pola Raksa (ur. 14 kwietnia 1941 w Lidzie) - polska aktorka. Początkowo studiowała polonistykę na Uniwersytecie Wrocławskim, a następnie ukończyła w 1964 roku Wydział Aktorski PWSTTviF w Łodzi. W latach 1964-68 była aktorką łódzkiego Teatru Powszechnego, od 1968 występowała w warszawskim Teatrze Współczesnym. Obecnie nie pracuje jako aktorka i zajmuje się modą. pl.wikipedia.org/wiki/Pola_Raksa Odpowiedz Link
skiela1 Re: Nowa 21.09.06, 23:45 gdzies widzialam jej fote jak wyglada dzis. Przystojna kobietka. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Nowa 21.09.06, 23:55 a Lidka gra dziś mamusię mafioza szpunara w samym życiu polsacie Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Nowa 22.09.06, 00:07 ano z seriali to ostanio chyba w ekstradycji zagral a tak w filmach kinowych np w przedwiośniu, chopin - pragnienie miłości czy zakochanym aniele Odpowiedz Link
kriss67 Re: Nowa 22.09.06, 00:25 Hejka Lylika Tu na kochanym Salonie, można pisac o dowolnej porze dnia i nocy Tu uzyje zwodniczego numeru i zaagituje: jak kochasz rower, pisz do mnie jak kochasz piłke pisz do mnie i do Beera {pewnie małe szanse?) A jak kochasz wszelkie inne tematy, pisz moja droga do wszystkich:} Witam i pozdrawiam serdecznie Krzysztof Odpowiedz Link
jagienkaa piłka 22.09.06, 13:26 czy ja się dowiem dlaczego kurde nie powołują Kuszczaka? sport.onet.pl/0,1248713,1407026,wiadomosc.html czy dalej ma jakąś karę za 'popis' na MŚ? -- Jagienka i Dominik Odpowiedz Link
lylika Re: Nowa 22.09.06, 22:04 kriss67 napisał: > jak kochasz rower, pisz do mnie > jak kochasz piłke pisz do mnie i do Beera {pewnie małe szanse?) ... Rzeczywiście niewielkie. Z zajęć sportowych to najbardziej brydża lubię. Na rowerze za duże przeciągi a piłkę nożną znielubiłam i to nie przez brak sukcesów ale przez sprowadzenie do poziomu -0 - zarówno na murawie jak i wśród kibiców. No i pewnie się narażę ale kiedyś, dawno temu, kibicowałam Polonii. Odpowiedz Link
monisiam Re: Nowa 22.09.06, 09:37 Hej lylika Ośmielona Twoim ciepłym przyjęciem również chciałam się przywitać. Mam ma imię Monika. Właśnie odkryłam to forum i chętnie tu zagoszczę jeśli nie będzie sprzeciwów. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
f.l.y Re: Nowa 22.09.06, 09:58 no to witajcie dziewczyny.... jak o kuchni, głowie w chmurach, problemach z rodziną niemężów to do mnie ) piję litry kawy - więc gdzieś tu zawsze bliżej czajnika stoję.... Odpowiedz Link
towita Re: Nowa 22.09.06, 10:31 A ekspertkami (o nieco odmiennych poglądach) od dzieci jestem ja i Rene oczywiście Odpowiedz Link
monisiam Re: Nowa 22.09.06, 11:06 Dzięki wielkie za serdeczne przywitanie To najpierw wpadnę na kawę , bo już oczka odmawiają posłuszeństwa i się zamykają a potem .. potrzebuję eksperta od spraw sercowych... Odpowiedz Link
towita Re: Nowa 22.09.06, 11:14 Oooo, od spraw sercowych to my wszyscy ekspertami jesteśmy! Odpowiedz Link
monisiam Re: Nowa 22.09.06, 11:23 to niech mi ktoś poradzi jak poznając nową osobę nie angażowac się uczuciowo? hmm..? bo ja strasznie kochliwa jestem... Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Nowa 22.09.06, 11:14 Fly aż litr kawy? Hmmm, to chyba deczko mniej ode mnie Ja wypijam ostatnio aż do siedmiu kubków ... Odpowiedz Link
monisiam Re: Nowa 22.09.06, 11:25 jejku ludzie, Wy na samej kawie żyjecie? ja pije 3-4 i uważałam że to za dużo, ale jak widać na załączonym obrazku i Polak potrafi Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Nowa 22.09.06, 13:50 i co się tak przechwalacie, ja dziś poprzestane na jednej, przez łupankę w skroni, rzecz jasna....a tak zazwyczaj wlewam w siebie jak paliwo Odpowiedz Link
lylika Re: Nowa 22.09.06, 22:32 f.l.y napisała: > no to witajcie dziewczyny.... > jak o kuchni, głowie w chmurach, problemach z rodziną niemężów to do mnie > piję litry kawy - więc gdzieś tu zawsze bliżej czajnika stoję.... > O kuchni, głowie w chmurach, kawie... to bardzo, bardzo. Z tym ostatnim niekoniecznie, nie mam doświadczenia. Jestem, że tak powiem, wybrykiem natury. Mam od tylu lat tego samego męża, że aż wstyd przyznać się od ilu. )) Odpowiedz Link
lylika Re: Nowa 22.09.06, 22:06 Dziękuję za ciepłe przyjęcie. To bardzo miłe, tyle osób mnie przywitało. Pozdrawiam "starych" i nowych. Odpowiedz Link