dimanche 08.10.06, 13:22 jestem szczupłą, niską szatynką z szaroniebieskimi oczami, fsrbuję się często na fioletowo...mam mały garbek na nosie, a kiedyś miałam też trochę piegów, ale mi wyblakły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazia.eni Re: charakterystyka 08.10.06, 20:11 Niech mnie opisują ci, co widzieli zdjęcia. Nie będę się przecież chwalić Odpowiedz Link
dimanche Re: charakterystyka 08.10.06, 20:20 No przecież nie o chwalenie się chodzi, tylko krótką charakterystykę...przecież nie napisalam, że jestem ładna, zgrabna i powabnatak mnie naszło na rozluźnienie Odpowiedz Link
grzewi Re: charakterystyka 08.10.06, 20:31 Mam 180 cm. Ciemne włosy(niestety już z domieszką srebra)na twarzy trochę zmarszczek,niestety to nie ten co na zdjęciu w wizytówce .Chociarz mógłbym napisać:"Hej jestem Wojtek mam 16 lat" Odpowiedz Link
dimanche Re: charakterystyka 08.10.06, 20:34 grzewi napisał: > Mam 180 cm. Ciemne włosy(niestety już z domieszką srebra)na twarzy trochę zmars > zczek,niestety to nie ten co na zdjęciu w wizytówce . wreszcie! Odpowiedz Link
grzewi Re: charakterystyka 08.10.06, 20:39 dimanche napisała: > wreszcie! > Dimaszko ,co wreszcie? że mam kilka zmarszczek?itp Odpowiedz Link
dimanche Re: charakterystyka 08.10.06, 20:51 grzewi napisał: > Dimaszko ,co wreszcie? że mam kilka zmarszczek?itp Wreszcie ktoś się opisał Odpowiedz Link
grzewi Re: charakterystyka 08.10.06, 20:57 koledzy i koleżanki.Ludzie i ludziki "opisujta" sie jak prosi Dimka (ja też jestem zainteresowany.)oooodwagi...plis Odpowiedz Link
c.kapturek Re: charakterystyka 08.10.06, 20:39 zapomniałeś nadmienić o trzydniowym zaroście;P no toś chłop jak malowanie Odpowiedz Link
grzewi Re: charakterystyka 08.10.06, 20:43 c.kapturek napisała: > zapomniałeś nadmienić o trzydniowym zaroście;P > no toś chłop jak malowanie ja sie nie maluję Odpowiedz Link
grazia.eni Re: charakterystyka 08.10.06, 20:28 grazia.eni napisała: > Niech mnie opisują ci, co widzieli zdjęcia. Nie będę się przecież chwalić Wiem, ale ja jestem śliczna, zgrabna i w ogóle urocza. A głupio tak samej... Odpowiedz Link
grazia.eni Re: charakterystyka 08.10.06, 20:41 c.kapturek napisała: > Grazia, <a href="www.szkolareklamy.pl/galeria/displayimage.php?album=5&pos=121" target="_blank">ja też</a> > > A kto Ci pozwolił wrzucać tu MOJE zdjęcie??? No dobrze, wybaczam Ci. Może jesteśmy bliźniaczkami rozdzielonymi w dzieciństwie? Odpowiedz Link
c.kapturek Re: charakterystyka 08.10.06, 20:56 oki, teraz bez ściemy...wiele się nie zmieniłam od czasów wątków n/t;P 170, włosy odrosły, nadal: nie farbuje tego mysiego blOndu i 8-) Odpowiedz Link