tjbazuka 08.02.08, 19:41 Niezla jazda pl.youtube.com/watch?v=Y95qHqPU23Y Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: roller coaster ! 08.02.08, 21:20 Cześc Tomasz Wrażenia super Jechałes kiedyś czymś takim? Ja jechałem w wesołym miasteczku w mieście Wiedeń Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
asiouek Re: roller coaster ! 08.02.08, 21:28 Jak dla mnie bardziej interesujące są tzw. giraffe tower. Wysoki na kilkadziesiąt metrów pionowy słup z szynami. Kilkanaście siedzeń dookoła, wciąga cię na samą górę, a potem sruuuuuuuuuuuu - lecisz bezwładnie w dół. Taki efekt zepsutej windy Odpowiedz Link
kriss67 Re: roller coaster ! 08.02.08, 21:37 Czołem Asiulku A jechałaś, hmm.... to znaczy spadałaś grafiti towerem? Odpowiedz Link
asiouek Re: roller coaster ! 08.02.08, 23:17 Hmmm... długo się wahałam i w końcu zrezygnowałam... Jakaś strachliwa się zrobiłam Jak jecałam z kuzynką 7mioletnią takim mini-rollerem Biedronką a potem motylkową karuzelą dla dzieci, to wrzeszczałam ze strachu, a ona nic... :0) Odpowiedz Link
agulaszek Re: roller coaster ! 08.02.08, 23:26 też nie lubię, boję się nawet wsiąść na karuzelę, tą taką na długich łańcuchach a na wyciągu krzesełkowym tak kurczowow się trzymałam, że szok Odpowiedz Link