muraszka1 16.09.08, 18:31 mam czasem inne poglady niz Ty Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: przyblokuj mnie Sib 16.09.08, 19:04 Kiedy widzisz, ja z takiego powodu nie knebluję ludziom ust. Nie lubię metod Twojej ulubionej partii, nie lubię metod dwóch skarlałych braci. Umiesz to pojąć Odpowiedz Link
muraszka1 Re: przyblokuj mnie Sib 16.09.08, 19:08 nie ma ulubionej partii,mam ulubiona Ojczyzne, jedyna ,ktora mam,POLSKE Odpowiedz Link
sibeliuss Re: przyblokuj mnie Sib 16.09.08, 19:54 Zatem to taki heroizm patriotyczny. Tylko dlaczego tak podłe wzorce? Odpowiedz Link
muraszka1 Re: przyblokuj mnie Sib 19.09.08, 11:41 sibeliuss napisał: > Zatem to taki heroizm patriotyczny. > Tylko dlaczego tak podłe wzorce? Podle wzorce? Moje wzorce sa wlasciwe,to moi Rodzice,ktorzy poswiecili wszystko Oczyznie. Czy to ze szanuje demokratycznie wybranego prezydenta Polski, nie pluje we wlasny DOM,to te podle wzorce? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: przyblokuj mnie Sib 19.09.08, 11:47 Czy każdy demokratycznie wybrany prezydent z założenia dobrze rządzi? A co do wzroców mam na mysli nie Twoich ś.p. rodziców, ale czas współczesny - np. braci K. Jeśli wszyscy mówią, że coś jest zle, a jedna osoba mówi, że jest to cudowne to jest to mesjanizm? Odpowiedz Link
loczek62 Re: przyblokuj mnie Sib 19.09.08, 11:54 muraszka1 napisała: > Czy to ze szanuje demokratycznie wybranego prezydenta Polski, > nie pluje we wlasny DOM,to te podle wzorce? To że demokratycznie to nikt tego nie kwestionuje, ale czy uczciwie? Dajmy na to choćby "dziadek w Wehrmachcie" "afera (do dziś nie wyjaśniona) z atrapami bomb w Warszawie". Mam wymieniać dalej tego prawego i Sprawiedliwego? Niestety troszkę się panom z partii PiS poprzestawiały literki w dwóch słowach "Patria" i "partia" i uznają że te dwa słowa określają jedno i przedkładają dobro tej z małej litery nad Dobro nasze wspólne... Odpowiedz Link
moonflour Re: przyblokuj mnie Sib 19.09.08, 12:01 to Sibeliuss baja bana tym co maja inne poglady???O qrde! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: przyblokuj mnie Sib 19.09.08, 12:02 moonflour napisała: > to Sibeliuss baja bana tym co maja inne poglady???O qrde! -- Chyba nie wierzysz w takie duby smolone. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: przyblokuj mnie Sib 19.09.08, 20:59 uyu napisała: > Zrodno nawet prowokowane nie banuje ) > tu nie bylo o banowaniu,to byla prosba o przyblokowanie Odpowiedz Link
skiela1 Re: przyblokuj mnie Sib 19.09.08, 22:14 muraszka1 napisała: > uyu napisała: > > tu nie bylo o banowaniu,to byla prosba o przyblokowanie doobra dawaj noge i do kaloryfera. Odpowiedz Link
syl-ki Re: Do Siba i Skieli 21.09.08, 15:53 Ani to miłe, ani mądre, a myślałem, że można tu mieć własne zdanie. Ot, prawda musi być moja? Znacie: "...są trzy prawdy: boska prawda, moja prawda i gówno prawda", to żartobliwie prof. Tischner o Góralach. Tak więc dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Do Siba i Skieli 21.09.08, 16:48 A moge wiedziec o co sie mnie czepiasz? Jak na osobe rzadka bywajaca w sieci gleboko analizujesz postacie i problemy, nie tylko na tym forum. nie siej wiatru. Odpowiedz Link
syl-ki Re: Do Skieli 21.09.08, 18:39 Nie jestem rzepem, sama to stwierdziłaś, nie mam też zamiaru zdmuchnąć cię pod kaloryfer. Bywam gdzie i kiedy chcę, podobnie jak ....ty i wielu. Nie analizuję postaci, tylko to, co wypowiadają. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Do Skieli 21.09.08, 19:00 syl-ki napisał: > Nie analizuję postaci, tylko to, co wypowiadają. w takim razie baw sie dobrze. Odpowiedz Link
sibeliuss syl-ki 22.09.08, 10:20 Na czym polega Twój problem? Wskaż mi (bez pierniczenia, że nie musisz) gdzie wyzywam na tym forum adwersarza, lub osobę której knebluję usta, bądź banuję za poglądy? Odpowiedz Link
polnaro Problem? 22.09.08, 10:37 A gdzie ja to powiedziałem? Nie pierniczyłem też, to Skiela obraziła adwersarkę /co jasno napisałem/, ona też niekonsekwentnie pisze o prawie do własnego zdania. Dziś rano tego wątku nie odnalazłem, ale jest, może padło mi na oczy, chwilowo? Nie w głowie mi bezprzedmiotowe utarczki. Odpowiedz Link
syl-ki Re: Problem? 22.09.08, 10:50 Polnaro, to było do mnie, też szukałem i nie było. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Problem? 22.09.08, 11:05 syl-ki napisał: > Polnaro, to było do mnie, też szukałem i nie było. -- Nozofobia? Odpowiedz Link
syl-ki Re: Problem? 22.09.08, 11:11 Spokojnie, wszyscy zdrowi. Dwie osoby przy jednym komputerze, w tym jedna biegająca i roztrzepana, to wszystko. Odpowiedz Link
syl-ki Re: Problem? 22.09.08, 12:02 Dobra jeszcze raz: zostawiła, nie wylogowała; nie zauważyłem, naklikałem, wysłałem. Za swoje mam Tu. Nie dość, że połamany, dlatego klikam, to jeszcze ... Myśl co chcesz, obiektywizmu i konsekwencji nie oddam. Odpowiedz Link
syl-ki Re: Problem? 22.09.08, 12:37 Na ilość to niewiele, jedna krótka, jedna długa. Jak? Mokro, ślisko, chwila nieuwagi. Kombinuję jak się od jutra dowozić do sensu życia. Tkwiąc tu wyreżyseruję horror. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Problem? 22.09.08, 13:33 polnaro napisała: to Skiela obraziła adwersarkę /co jasno napisałem/, Gdzie? w ktorym miejscu? Kiedy?? czy mam jakies omamy? A w ogole dzien dobry pierwszy raz cie nicku widze. Odpowiedz Link
frida2 Re: przyblokuj mnie Sib 22.09.08, 12:43 Nie rób z siebie ofiary, bo to żałosne. Odpowiedz Link
dodek.2 Re: przyblokuj mnie Sib 22.09.08, 13:32 Hahaha ale wpadka!! To jesteś Polnaro, czy syl-ki??? Zmieniając wciąż nicki uważaj, jesteś bardzo aktywna na różnych forach i robisz niezły zamęt tu i tam i jeszcze gdzie indziej. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: przyblokuj mnie Sib 22.09.08, 13:36 Umiejetność dopisywania się do właściwych wypowiedzi nie jest forumową ewkilibrystyką. Odpowiedz Link
meg-gy Re: Muraszko 23.09.08, 20:36 Choć mam odmienne zdanie, to popieram Cię w 100%. Uważam, że masz prawo do swoich poglądów. Śmieszni są wszyscy, którzy na siłę chcą Ci imputować, że nie masz racji. Już widzę te osoby, które z trybuny wrzeszczą przez tube, że prawda jest ich i nawołują do ślepego posłuszeństwa. Odpowiedz Link