mabiwy 11.07.09, 00:37 niech mi ktoś wytłumaczy.. preferecje - imperatyw czy swobodny wybór w stylu z kwiatka na kwiatek (abstrahując od Jolanty i rajskiego ptaka) www.widelec.pl/widelec/1,99795,6803773,Co_za_typ__Chlopak_Joli _Rutowicz.htmlw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy poprawka linka 11.07.09, 00:48 www.widelec.pl/widelec/1,99795,6803773,Co_za_typ__Chlopak_Joli_Rutowicz.html Odpowiedz Link
loczek62 Re: poprawka linka 11.07.09, 08:30 Czyli dalszy ciąg bzdur o tym że homoseksualizm jest chorobą i można się z tego wyleczyć? Bo tylko tak jestem w stanie to odczytać. Odpowiedz Link
dede43 Re: poprawka linka 11.07.09, 09:24 Homoseksualistów jest zdecydowanie mniej niż heteroseksualnych, więc to w przypadku tego pana pewnie lans, by go zauważyli. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: poprawka linka 11.07.09, 09:31 Ból głowy, jak takie coś, jak szczeżuja Jola Rutowicz może w ogóle kogokolwiek interesować, to jest dopiero dla mnie nie do pojęcia. Idem jej przyległości. Odpowiedz Link
moonflour Re: kij w mrowisko 11.07.09, 01:08 a zoltej apaszki brak? p.s.zeby komuś wytłumaczyc,musiala bym sama zrozumieć.a to chyba bez szans. Odpowiedz Link
mabiwy Re: kij w mrowisko 11.07.09, 01:12 i ja tak mam. Czekam na wypowiedzi wiedzących. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 11:47 mily gej otwiera drzwi zebrzacym dzieciom-podrostkom,zaprasza do domu,czestuje jadlem,daje datek,zaprasza na pozniej,pozniej przyucza je do jemu wygodnych seksualnych zachowan,czy te dzieci urodzily sie ze sklonnosciami do ktorych ich przyuczono zamin dorosly ? /cud jakis,odblokowano mnie na tym forum?/ Odpowiedz Link
loczek62 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 12:16 A to że podrostki się prostytuują to mają w genach czy ktoś im o tym powiedział? IMHO prostytucja nie ma orientacji. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 12:41 muraszka1 napisała: > mily gej otwiera drzwi zebrzacym dzieciom-podrostkom,zaprasza do > domu,czestuje jadlem,daje datek,zaprasza na pozniej,pozniej przyucza > je do jemu wygodnych seksualnych zachowan,czy te dzieci urodzily sie > ze sklonnosciami do ktorych ich przyuczono zamin dorosly ? > > /cud jakis,odblokowano mnie na tym forum?/ Jakoś nie mogą doszukać się związku Twojego wpisu z tematem wątku. Chyba że za wszelką cene starasz się wystąpić z homofobicznym manifestem. A ponadto, czy masz jakieś przykłady z życia, czy jest to taki Twój własny scenariusz? Odpowiedz Link
muraszka1 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 13:21 nie na temat watku? czy nie o gejach on jest? a wzesniej opisana sytuacja to nie jest moj wynysl,ale fakt Odpowiedz Link
muraszka1 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 14:25 Loczku wiem z rozprawy sadowej,bo byly koszmarne następstwa tego spotkania milego geja i zebrzacych podrostkow. Mieszkam klatke obok milego geja. Wybaczcie ide sobie.To chwilowe wejscie. Miłego dnia Odpowiedz Link
loczek62 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 15:08 "Koszmarne następstwa" w jakim sensie? I dla kogo koszmarne? Żebrzący (prostytuujący się) podrostki zamordowali tego "miłego geja"? A na rozprawie to byłaś jako sędzia, ławnik, prokurator czy obrońca (tylko to mi przychodzi na myśl bo podejrzewam że sprawa była "przy drzwiach zamkniętych"), a może sąsiadka opowiedziała? Odpowiedz Link
loczek62 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 17:51 Przepraszam zapomniałem o protokólancie i woźnym sądowym Odpowiedz Link
mabiwy Re: kij w mrowisko 12.07.09, 02:05 rozczaruję Cię. Woźny sądowy nie bierze udziału w rozprawie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 18:44 muraszka1 napisała: > Mieszkam klatke obok milego geja. Wiedzialam!,ze mi kogos przypominasz. Na lato polecam 'Berka' Szczygielskiego. Jestem pewna,ze utozsamisz sie z pania Anna Lewandowska)) Odpowiedz Link
skiela1 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 16:33 mabiwy napisał: > niech mi ktoś wytłumaczy.. preferecje - imperatyw czy swobodny wybór > w stylu z kwiatka na kwiatek (abstrahując od Jolanty i rajskiego > ptaka) Swobodny wybor robienia z siebie idioty. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 20:34 Skiela,Ela,chce Ciebie zobaczyc,Twoje prawdziwe reakcje, kiedy pedal zdeprawuje Ci kogos Bliskiego ? Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: kij w mrowisko 11.07.09, 20:49 muraszka1 napisała: > Skiela,Ela,chce Ciebie zobaczyc,Twoje prawdziwe reakcje, > kiedy pedal zdeprawuje Ci kogos Bliskiego ? A jak pedofil, albo "zwykły" gwałciciel, albo "normalny" alfons to już nie ma problemu? Ojcem chrzestnym jednego z moich synów jest jak to ładnie określasz "pedał" i daj Boże kazdemu takiego opiekuna, przyjaciela, nauczyciela i mentora jakim on jest dla mojego całkiem hetero i już 21 letniego syna. Ale Ty musisz uogolnić bo każdy Żyd to złodziej, ksiądz pedofil, blondynka kretynka, a Polak pijus. Każdy to wie, a niektórzy nawet z sali sądowej! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: kij w mrowisko 12.07.09, 00:24 skiela1 napisała: > Spokojna Twoja poczochrana. Chyba rosochata Odpowiedz Link
loczek62 Re: kij w mrowisko 12.07.09, 10:01 Czy naprawdę u Ciebie tak już źle że "bliscy" muszą żebrać? Odpowiedz Link
mabiwy Re: kij w mrowisko 12.07.09, 02:03 nikt nie tłumaczy, atakują się wzajemnie Ci, którzy myślą,ze wiedzą. Odpowiedz Link
mabiwy Re: kij w mrowisko 12.07.09, 02:13 aha, gdzie sławetna odwaga w formułowaniu merytorycznych opinii? Odpowiedz Link
skiela1 Re: kij w mrowisko 12.07.09, 20:33 mabiwy napisał: > nikt nie tłumaczy, atakują się wzajemnie Ci, którzy myślą,ze wiedzą. To moze Ty wytlumacz muraszce . Odpowiedz Link