magdalenka50cz 28.09.09, 09:38 Witam! Ile moze stac otwarta kaszka firmy Holle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczka_x0 Re: Kaszki Holle 28.09.09, 12:12 wydaje mi sie ze około 3-4 tygodni jak reszta kaszek no ale pewna to tego nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Semela Re: Kaszki Holle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 18:21 Właśnie przeczytałam na opakowaniu. 3 - 4 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.czerwinska Re: Kaszki Holle 30.09.09, 06:22 Witam! Odpowiedzi na takie pytania można zazwyczaj znaleźć na opakowaniu :o) Producenci żywności są do tego zobowiązani. Pozdrawiam Joanna Czerwińska Odpowiedz Link Zgłoś
carolina01 Re: Kaszki Holle 01.10.09, 15:34 A co jeżeli stoi dłużej otwarta, a dziecko ją je i nic mu nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kaszki Holle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:37 nie no jak jest napisane że 3-4 tyg to tylko tyle potem wywalasz....a jeśli dziecku nic nie jest to pewnie teraz.... potem jedzenie nieświeżych kaszek wyjdzie w przyszłości ...ech :/ Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.czerwinska Re: Kaszki Holle 05.10.09, 13:44 Witam! Jeżeli podaje Pani Dziecku żywność, której termin ważności wyznaczony przez producenta minął bierze Pani odpowiedzialność za ewentualne skutki zdrowotne dla Dziecka. Pozdrawiam Joanna Czerwińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balonn Re: Kaszki Holle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 17:18 Ja daje nieraz dłużej Przechowuje w puszce po mleku modyfikowanym. Myśle ze sie tak szybko nie zepsują, najwyżej troche stracą na wartosci odzywczej. Odpowiedz Link Zgłoś