fajny.brunio1 26.02.10, 21:07 dopadł mnie kryzys!!!Po 26 dniach.Wściekałam się cały dzień.Tak mi się chce słodkiego,ze nie moge wytrzymać.Mam okres i może dlatego???Poległam,właśnie konsumuję ciastka zbożowe:POdkilku nic mi nie będzie mam nadzieje:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
madziulla.w Re: kryzys 26.02.10, 21:14 ja w takiej chwili napewno uległabym małemu grzeszkowi ;) Link Zgłoś
ewela345 Re: kryzys 26.02.10, 21:36 mi od wczoraj tez się chce słodkiego strasznie i też mam okres.... a mam dopiero 12 dzień ... w ramach tego jem jogurt naturalny z jedną pastylką słodzika :) mam nadzieje, że przetrwam Link Zgłoś
beacyg Re: kryzys 26.02.10, 21:43 Witam mam podobnie, mój pociąg do słodkiego gaszę podobnie jogurtem naturalnym z odrobiną cynamonu a przede wszystkim coca colą zimną z lodówki. Niestety od tygodnia mam grypę połączoną z infekcja gardła wiec musiałam ja odstawić i teraz też mi jest ciężko. Link Zgłoś
pierzak_w_szpilkach Re: kryzys 26.02.10, 23:22 Jedną?!?! :D ja wrzucam 7, żeby zaspokoić obłęd słodyczowy! :D (a jak zacznie mi się zbliżać okres to pewnie będę jadła słodzik omaszczony odrobiną jogurtu :P....) Link Zgłoś