ankekon SZACUN WIELKI!!! 13.05.10, 10:59 gusia210 napisała: > miałam dużo do zrzucenia:)Teraz juz jest super.:) Link Zgłoś
odysse Re: startuję 06.05.10, 13:42 o to pewnie z winky sie tu za chwile spotkasz:)) a ja to taki lewus dukanowy raczej:)) ale przepisy pomagaja mi utrzymac meza na diecie:) jemu idzie nawet nawet:) Link Zgłoś
ankekon Re: startuję 06.05.10, 13:48 Ula ;) no trzeba coś ze sobą zrobić po tym Jaśku :) A naczytałam się o sukcesach dziewczyn to i próbuję też dukana :D Może 30 będę mogła się już czymś pochwalić :) Link Zgłoś
ankekon ło matko 06.05.10, 15:57 zjadłam dwa jogurty naturalne odtłuszczone w pracy, w domu czeka na mnie uduszony cycek drobiowy. Głowa mi pęka od niskiego ciśnienia ;( I zastanawiam się, czy faza I powinna zawsze trawć 10 dni, czy też tyle ile genialny wykres przedstawia (u mnie 3 dni) ??? No nie kumam czaczu do końca, a ksiązki nie mam ... Link Zgłoś
ganbaja Re: ło matko 06.05.10, 16:44 10 dni to dla osób z dużą nadwagą. Dla przeciętniaków w stylu 10 czy 15 kg do zrzucenia wystarczają 3 do 5 dni :-) Bez książki nie radzę w ogóle brać się za dietę. Książki są do dostania np. na allegro. Link Zgłoś
ankekon Re: ło matko 06.05.10, 16:48 ech, no to trzeba będzie zakupić. Dziękuję Ganbaja za info. A tak sobie pociągnę tę moją fazę uderzeniową przez 10 dni :) Chcę zrzucić 5 kilogramów :) Link Zgłoś
kubasiowo Re: ło matko 06.05.10, 18:36 ankekon napisała: > A tak sobie pociągnę tę moją fazę uderzeniową przez 10 dni :) >Chcę zrzucić 5 kilogramów :) Może się zatem okazać, że po fazie uderzeniowej od razu wskoczysz w fazę III :-D Link Zgłoś
kk345 Re: ło matko 06.05.10, 19:25 Ganbaja ma rację, bez książki nie zaczynaj, łatwo sobie zaszkodzić... Książka jest w kilku miejscach netu do ściągnięcia, więc to nie jest jakiś wielki problem, a możesz uniknąć np. uszkodzenia nerek... Faza I 10-dniowa? Przy 5 kg??? No, ale skoro lubisz się katować...Może jednak lepiej zacznij od zrobienia testu Dukana, jest tu na forum zalinkowany- Dukan wyliczy Ci długość wszystkich faz. Link Zgłoś
joahana ja zaczęłam 4 maja ;) 07.05.10, 10:37 no ja też dołączam :) zaczęłam 4 maja, nie jest źle oprócz bólu głowy... muszę tylko kupić baterie do wagi, bo nie wiem ile miałam wyjściowo.. w sumie to też jakieś 5kg chcę zrzucić. I fazy robię 5 dni, a potem przechodzę na 3/3 albo jak dam radę na 5/5 :) zobaczę po ciuchach jak mi idzie :) Powodzenia !! Link Zgłoś
ankekon Re: startuję 10.05.10, 11:21 no babi, 4 dni i 2 kg mniej. Najgorszy jest dla mnie przumus jedzenia... W zasadzie wcale nie jestem głodna :( Ćwiczę oczywście nadal - szósteczki weidera i aerobik. Jak dobrze pójdzie na urlopie wskoczę w bikini ;) Link Zgłoś
ankekon 7 dzień pierwszej fazy 12.05.10, 09:40 Babki! Zrzuciłam 3,5 kg! jestem mega happy! Wszsytkie ciuchy sprzed ciąży wyglądają już na mnie tak jak powinny (czyli nie opięte). Noż kurczę nie spodziewałam się takie efektu. jedynym problemem jest to, że mam kurczę jadłowstręt i wciskam w siebie jedzenie. Tym cudownym wynikiem kończę fazę uderzeniową i przechodzę od jutra na PW. Miłego!!!!! Link Zgłoś