iberka 16.08.10, 09:57 czytałam ,że można być zmęczonym ale ja od dni 3 jestem padnięta...normalnie wstaję rano i cały dzień chce mi się spać. Taka jestem jakaś ospała, zmęczona.....qrcze, znowu progi na drodze :/ iza Link Zgłoś Obserwuj wątek
slonce12 Re: zmęczenie 16.08.10, 10:03 wszystko minie dukuj dalej, dla pocieszki przeczytaj mój wpis o stanie lekkiej ketozy :) Link Zgłoś
czecinka Re: zmęczenie 16.08.10, 10:08 też tak mam...to jest normalne...aczkolwiek zależy od organizmu... chyba każdy reaguje inaczej... Może to zależy od kondycji ogólnej, bo ja mam słabą i jestem słaba skoro dużo energii pochłania spalanie białka... powinno minąć jak się układ przystosuje :D Link Zgłoś
iberka Re: zmęczenie 16.08.10, 10:18 dzięki dziewcznyny, dziś mój 8 dzien I fazy, jescze jutro i od środy na warzywa idę 1/1 ,bo chcę mieć PW w niedzielę. To moje zmęczenie to mnie denerwuje, bo ja normalnie śpię po 6h i jestem biegająca cały dzień a teraz jak jakiś słoń pomału ;) już dziś rano mialam ochotę rzucić to wszystko i zjeść sobie coś normalnego....ale nie zjadłam iza Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: zmęczenie 16.08.10, 11:46 I bardzo dobrze, że nie zjadłaś :) Gratuluję samozaparcia :) Tak jak przeczytałam o Twoim zmęczeniu: miałam prawie tak samo :( u mnie 7,8 i 9 dzień diety to była masakra, padałam wręcz, na nic siły nie miałam, znajomi chcieli pogotowie wzywać... a później nagle się obudziłam i już jest dobrze :) No może czasem jakieś większe zmęczenie odczuwam, ale nie wpadłam jeszcze na pomysł po czym tak się dzieje... Będzie dobrze zobaczysz :) Pij kawę, colę, jedz dukanowe słodkości :) Link Zgłoś
lilka208 Re: zmęczenie 16.08.10, 12:38 a ja tak nie mam od początku diety nie byłam ani śpiąca ,czuję się cały czas fantastycznie, widocznie każdy organizm reaguje inaczej Link Zgłoś
magdziorek84 Re: zmęczenie 16.08.10, 13:07 Nie daj się! Będzie tylko lepiej:) Ja od pierwszych dni mialam takiego powera, że sama się sobie dziwiłam. Teraz mam mały kryzys, ale jestem już trochę zmęczona ta dietą i pewnie dlatego. Jeszcze kilkanaście dni (mam nadzieję) i wskakuję w III fazę. A może jesz za malo? Trzymam kciuki! Link Zgłoś
iberka Re: zmęczenie 16.08.10, 14:01 może i jem za mało, bo jem mniej niż tydzień temu na początku drogi ale nie mam siły więcej w siebie wcisnąć :/ iza Link Zgłoś
mamalideczki Re: zmęczenie 16.08.10, 15:16 Postaraj się łączyć produkty zakwaszające z alkalizującymi, żeby nie zakwasić organizmu (jednym z objawów jest właśnie zmęczenie). Zakwaszają: mięso, ryby, jaja, produkty zbożowe (otręby), kawa. Alkalizują: większość warzyw, oraz mleko i jego przetwory. To tak w uproszczeniu, ale to była jedna z pierwszych rad mojej dietetyczki, żebym nie jadła tylko mięsa lub tylko twarogów. Czułam się na I fazie super, nawet lepiej niż przed dietą. Link Zgłoś
edith.87 Re: zmęczenie 16.08.10, 17:36 ja tez pierwsze 6 dni I fazy ciężko przetrwałam, było mi słabo, duszno, gorąco, pociłam się, ale już po tych 6 dniach przeszło i jest ok:) Link Zgłoś
ciaglenadiecie Re: zmęczenie 17.08.10, 01:59 To mogą być tez niedobory magnezu.Ja gdy tak sie czuję,rozpuszczam magnez w tabletkach musssssujących, ponoć tak lepiej się przyswaja. Link Zgłoś