Dodaj do ulubionych

Tak sie ciesze

04.09.10, 14:20
ze znalazlam to forum:)
Witam,mam na imie Klara,lat 37,kg 81.
Test Dukana wyliczyl mi 7 dni fazy ataku.Wczoraj dzien pierwszy.Przeszlo,uczucia mieszane,cos mnie
wieczorem ssalo,spalam malo i zle,sikalam cala noc po wypiciu trzech litrow wody.Ale dzis minus
1kg.No wiem wiem ,ze to te wody,ale mobilituje.No ciekawam czy wytrzymam?
Ktos mnie wezmie pod przyjazne skrzydlo?
Obserwuj wątek
    • maika123 Re: Tak sie ciesze 04.09.10, 14:24
      Witamy, witamy i życzymy sukcesów i wytrwałości.
      • lilka208 Re: Tak sie ciesze 04.09.10, 14:26
        witaj w gronie, powodzenia i trzymam kciuki:)
    • lalkaika Re: Tak sie ciesze 04.09.10, 17:21
      proba
    • olusimama Re: Tak sie ciesze 04.09.10, 18:04
      jesteśmy w tym samym wieku i startujesz od tej samej wagi, z której ja
      startowałam. A ile masz wzrostu?

Zaczęłam 4 lipca z wagą 81,4. Jestem na II fazie, według wyliczeń kalkulatorka
      do 27 października, zrzuciłam 9 kilo, po 4,5 cm w udach, 7 w talii i biodrach i
      6 w biuście (co nie jest fajne, bo staniki za duże ;-)

powodzenia!!
    • ven.to Re: Tak sie ciesze 04.09.10, 20:34
      witaj! :)
      sen może Ci się generalnie ciut "rwac" bo w nocy Twój żołądek dalej przerabia ciężkostrawne białka. Oby do PW i będzie lepiej :) a i organizm się przestawi
      powodzenia

A to przyjazne skrzydło na dobrą wróżbę i niech waga szybko zlatuje w dół - ruchem jednostajnie przyspieszonym i bez joja
      [img]https://www.apcoaviation.com/gallery/karma%20sp/karma3_tn.jpg[/img]
      • mercy2 Re: Tak sie ciesze 04.09.10, 20:53
        Powodzenia :D
    • anja_maciejka Re: Tak sie ciesze 04.09.10, 20:57
      Oooo, widzisz, upiekłam sernik prawie:) Na powitanie jak znalazł będzie.
      Chyba,że sie upierasz nad tym skrzydłem-to w lodówce mam, kurczaka skrzydło
      przyjazne może być?;)
      • mess8385 Re: Tak sie ciesze 05.09.10, 07:56
        hehehe anja:):):) Powodzenia Klara, napisz ile masz wzrostu, może suwaczek uda CI się zrobic:):)
        Będzie dobrze, no bo w końcu jak ma być:)
    • slimakpokazrogi Re: Tak sie ciesze 05.09.10, 09:26
      my tez się cieszymy - im nas więcej tym weselej! witaj i rozgość się:D
    • lou_lou_72 Re: Tak sie ciesze 05.09.10, 09:27

• duk_duk Re: Tak sie ciesze 05.09.10, 14:03
      dasz rade !!! ja jestem na 7 dniu protein i powiem że pierwsze 2 dni były paskudne : pierwszego dnia byłam ciągle głodna, 2 dnia mdliło mnie na widok mięsa ale już 3 -4 dzien są ok... organizm przestaje gwałtownie walczyć i jest z górki więc trzymaj się jeszcze troche i będzie już tylko lepiej :)
      ja startowałam z wgai podobnej jak Twoja więc będziemy chudnąc mneij więcej "równo" ( ja mam 6 dni wyprzedzenia tylko od początku ) Więc łepek do góry i do przodu !!
    • lalkaika Re: Tak sie ciesze 05.09.10, 14:51
      Oj jak milo,takie gorace powitanie! Dziekuje dziewczyny(a moze i chlopcy?).
      Wzrost 175,proba suwaczka nieudana,jakos nie mam cierpliwosci,moze pozniej.
      Dzis dzien Trzeci,jakos idzie,ale humor cieniutki..Z tym noccnym trawieniem ta chyga to,dzis kolacja
      wczesniej...
      Ah i dzis rocznica slubu,maz jak to maz,zapomnial,ja tez cicho siedze,zeby nie bylo okazji do
      grzeszkow.I tak w pazdzierniku mamy urodziny,ja,maz i dziecie(Pierwsze Urodziny) to beda okazje
      do pieczenia tych tortow....
      Pozdrawiam machajac kurzym skrzydelkiem
      • anja_maciejka Re: Tak sie ciesze 05.09.10, 15:05
        Jeżeli humor cieniutki z powodu męża że zapomniał-to normalka przecież. Ja
        właśnie zaliczyłam z moim prawiemężem sprzeczkę nad zlewozmywakiem;) Wszystkiego
        najlepszego od forumowej siostry i ąłczę się w bólu-wiem,że mój jak już zostanie
        mężem i będziemy mieć rocznice pierwszą(za rok i 4 dni:) ) tez na bank zapomni:D
        taki urok chłopów. Potem mu możesz zagrać na poczuciu winy;)
        • lalkaika Re: Tak sie ciesze 05.09.10, 15:14
          To zrozumialam ze za 4 dni slub? No wszystkiego najlepszego,powiem ci w sekrecie ze to nasza
          PIERWSZA Rocznica...:((wiec nie zapowiada sie fenomenalnie,no coz...
          A nie ,humor mam kiepski chyba troszke tez od diety,w sumie zadowolonam ze to juz sie
          zdecydowalam,ale cos smutnawo..
          • anja_maciejka Re: Tak sie ciesze 05.09.10, 15:26
            za rok i miesiąc i 4 dni-zgubiłam gdzieś ten miesiąc;) Nie przejmuj się to nie
            ze złej woli. Oni są tak skonstruowani:D a co do diety-to jak kupisz pierwsze
            mniejsze dżinsy to Ci się zarz humor poprawi.
            • karolinazajac ANJA!!! 09.09.10, 09:54
              Bierzecie ślub 9 października? To w takim razie szczególne gratulacje ode mnie!!!! :-) My też braliśmy ślub 9 października, tylko 6 lat temu :-)
              • anja_maciejka Re: ANJA!!! 09.09.10, 11:46
                Dziękuję bardzo:) Tak, dokładnie 9 października. Za miesiąc, cholera;)
    • lalkaika Re: Tak sie ciesze 06.09.10, 15:21
      Dzien Czwarty.2kg mniej,jupi.Dokonalam suwaczka,w kolorach optymizmu,bo humorek ciagle kiepski.Ale to przedokresowy swirek,bedzie dobrze:)
      W zwiazku z sukcesem chetniej kontynuuje:),pozdrawiam i wypadam po serki,bo uzbrojonam w zamaly asortyment
      D
    • lalkaika Re: Tak sie ciesze 07.09.10, 09:30
      Dzien Piaty.Jest 79,5...o pol kilosa wiecej:(,ale dostalam okres dzis.Cos sobie zle obliczylam,no trudno..ale za to mam ksiazke
      :) Jeszcze i tu Ci podziekuje aniumaciejko!
      Jak tylko uspie spadkobierczynie,biore sie za czytanie..a moze i jej do snu poczytam,zamiast bajki.:)
      • lalkaika Re: Tak sie ciesze 09.09.10, 09:32
        Wyciagnelam Posta,zeby Panstwa poinformowac,ze dzis Dzien Siodmy i Ostatni.
        Fazy ataku,cos mi sie te siedem dni z czyms kojazy,ale mozg wylaczony :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka