Dodaj do ulubionych

ja też zmieniam system

16.09.10, 18:06
na wniosek lekarza :) z racji kolejnej huśtawki hormonów - nie schudnę na razie. Doktor zalecił mi zmianę dukana z systemu 1/1 na 3PW/1P. No to zmieniam, grzeczna pacjentka :)
Obserwuj wątek
    • anja_maciejka Re: ja też zmieniam system 16.09.10, 18:47
      Się chwali żeś grzeczna pacjentka.
      Ale...kto by pomyślał;)
    • sloneczkoasia Re: ja też zmieniam system 17.09.10, 08:23
      zdrowie najważniejsze!
    • ven.to wczoraj miałąm rocznicę ;) 17.09.10, 08:41
      Stuknęło mi trzy miechy dukania :) W efekcie 8 kg w dół. Teraz trochę skoczyło ale jestem dobrej myśli i przepełniona nadzieją że spadnie za chwilę bo mam zmodyfikowane dawki leków więc p...one hormy powinny się ustawic :)
      Założyłam sobie na początku diety że drugofazuję nie dłużej niż 3 miesiące co przeciągnęłam do października. 1 październik będzie zmianą systemu, dniem przed spektakularnym weselem :D i zmianą prowadzonych zajec - będę prowadzic TB :) Wszystko się ładnie składa.
      Teraz ciągnę zmodyfikowaną II.
      Trochę mi szkoda nieosiągniętego celu ale skoro sporo z Was chudnie jeszcze na III to może i mi się uda. A jak nie to po prostu zmieniam garderobę i już.
      :)
      • knati Re: wczoraj miałąm rocznicę ;) 17.09.10, 10:09
        Ven.to ja z powodu przeziębienia przeszłam na mini III fazę, to znaczy cały tydzień ciągnę PW+ do tego owoc lub szklanka domowego soczku z jabłek i marchwi. I o dziwo waga mi poleciała w 3 dni o 1 KG w dół! A w ciągu ostatniego miesiąca schudłam tylko 2kg.
        Poza tym szybko pozbyłam się w ten sposób przeziębienia i obyło się bez leków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka