Dodaj do ulubionych

Dieta Dukana

13.11.10, 09:52
Witam!!! Bardzo chciałabym schudnąć ale nie bardzo wiem jak mam się do tego zabrać :-((( Słyszałam o diecie Dukana, że można skutecznie schudnąć, ale nigdzie nie znalazłam co w kolejnych fazach można jeść.
Obserwuj wątek
    • Gość: karo Re: Dieta Dukana IP: *.static.petrus.pl 14.11.10, 20:22
      wpisz w googlach dieta dukana i znajdziesz mnostwo forum, stron gdzie znajdziesz co jesc a co nie, a tak wogole to najlepiej kupic ksiazke:)
    • Gość: fatty Re: Dieta Dukana IP: 212.87.241.* 15.11.10, 10:56
      Na początek trzeba poczytać, żeby nauczyć odróżniać podstawowe składniki pożywienia:
      diety.pozmu.net/znane-diety-lekarzy/dieta-dr-pierre-dukana.html
      następnie poczytać o poszczególnych fazach diety
      www.dieta.pl/grupy_wsparcia/proteinowa/723-dieta-proteinowa-dr-pierre-dukana.html
      Doczytać przykładowe przepisy
      Dukan jest skuteczny, ale tę teorię podważają ci którzy nie zarabiają na "wspomagaczach" typu alli i innych. Bo w tym przypadku chudniesz Ty a nie portfel.
      • voxave Re: Dieta Dukana 19.11.10, 10:10
        świeta racja--na forum dieta Dukana trafiłam przypadkiem---i w ciagu 2 -ch m-cy utraciłaqm 11 kg trzeba tam zajrzeć i poczytać jak równiez kupić książkę i poczytac---powodzenia
    • o2xlc Re: Dieta Dukana 21.11.10, 21:45
      Jeśli chcesz schudnąć to poza stosowaniem diety powinnaś też dużo ćwiczyć. Sama dieta nie wystarczy.
    • krakowskim_targiem Re: Dieta Dukana 24.11.10, 12:25
      ja tylko od siebie wspomnę, że dieta Dukana, choć może skuteczna, nie zawsze jest bezpieczna.
      ja na przykład z nadmiaru białka dostaję wysypki (skaza białkowa, jak się domyślam), ale ogólnie ten sposób odżywiania mógłby mi odpowiadać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka