Dodaj do ulubionych

Chwalę się - BMI

17.12.10, 09:21
Witam, już ponad dwa miesiące III fazy a ja ciągle chudnę i wreszcie moje BMI spadło poniżej 25! Czyżby mój organizm dążył do idealnej (wg testu) dla mnie wagi - 73,5? Absolutnie by mnie to nie zmartwiło :D
Pozdrawiam i wszystkim życzę podobnych sukcesów na drodze do idealnej sylwetki i zdrowia (niekoniecznie w tej kolejności ;) )
Obserwuj wątek
    • nomya Re: Chwalę się - BMI 17.12.10, 09:22
      Gratuluję :*
      • slonce12 Re: Chwalę się - BMI 17.12.10, 09:25
        no super! gratluję. Powiedz mi jak bardzo się pilnujesz na tej III fazie. Wstarczy tylko stosować się do zasad czy jakoś bardziej się ograniczasz?
        • mamalideczki Re: Chwalę się - BMI 17.12.10, 09:45
          Słoneczko, jestem w miarę grzeczna na III, mam tylko problem ze spożywaniem otrębów, przez co cierpię na zaparcia :( Jakoś przestały mi smakować placuszki-otrębuszki, więc jak nie upiekę ciasta, to dziennej porcji nie spożywam. Muszę się przemóc i chociaż do jogurtu je sypać :/ Jeśli chodzi o pieczywo, to staram się pełnoziarniste zawsze jeść, ale jak nie mam, to zjem to co jest, nie robię tragedii. Czasem zdarzy mi się zgrzeszyć drugim owocem.
          Pozdrawiam :)
      • mamalideczki Re: Chwalę się - BMI 17.12.10, 09:45
        Dziękuję :*
        • gusia210 Re: Chwalę się - BMI 17.12.10, 11:11
          gratuluję!!!
          Tak patrzę na twój suwaczek i widzę siebie.Też zaczynałam 5 stycznia z wagą 101.O rany.Już niedługo będzie rok.Cel postawiony w pierwszym podejściu osiągnęłam pod koniec maja i niestety popłynęłam.Ale teraz znów dietuję z nowym celem.Efekty jak widać na suwaczku.Tak bym chciała zobaczyć 6 z przodu,choć na chwilkę bo w sumie to już ładnie wyglądam i dobrze się czuję.
          • nancy_callahan Re: Chwalę się - BMI 17.12.10, 11:54
            jak miło się czyta takie wieści.
            Gratulacje!
          • mamalideczki Re: Chwalę się - BMI 17.12.10, 12:02
            Dziękuję. Na szczęście nie wróciłaś do 101 :) Życzę sukcesu i żebyś tym razem wytrwała i zobaczyła upragnioną 6 :)
            :*
    • anja_maciejka Re: Chwalę się - BMI 17.12.10, 19:27
      Gratuluję:)
      Zwłaszcza, że dla mnie III faza jest cholernie trudna, jeśli nie najtrudniejsza z wszystkich.
      • mamalideczki Re: Chwalę się - BMI 18.12.10, 10:01
        > Gratuluję:)
        > Zwłaszcza, że dla mnie III faza jest cholernie trudna, jeśli nie najtrudniejsza
        > z wszystkich.
        Dla mnie wręcz przeciwnie, chociaż na początku wyglądało to inaczej. Jak zaplanowałam sobie posiłki na każdy dzień, jest mi dużo łatwiej.
        Dziękuję i pozdrawiam :*
      • lilka208 Re: Chwalę się - BMI 19.12.10, 10:53
        gratuluję! cieszę sie że ci dobrze idzie :) pozdrawiam
    • magdziorek84 Re: Chwalę się - BMI 17.12.10, 21:29
      Super! Cieszę się razem z Tobą!:)
      • mamalideczki Re: Chwalę się - BMI 18.12.10, 10:02
        Dziękuję :) Pozdrawiam!
    • siula5 Re: Chwalę się - BMI 18.12.10, 10:56
      Piękny wynik :)
      Powodzenia i pozdrawiam
      • mamalideczki Re: Chwalę się - BMI 18.12.10, 12:28
        Dziękuje, również pozdrawiam :)
    • piergiorgio Re: Chwalę się - BMI 18.12.10, 13:33
      przy tej okazji powiem, że jestem dumna ze wszystkich dziewczyn, że tak ładnie tracą kilogramy, że się nie dają światu okolicznosciom, zlym nastrojom i idą do przodu.
      Szczere gratulacje i brawa:)
      • mamalideczki Re: Chwalę się - BMI 19.12.10, 10:03
        piergiorgio napisała:

> przy tej okazji powiem, że jestem dumna ze wszystkich dziewczyn, że tak ładnie
        > tracą kilogramy, że się nie dają światu okolicznosciom, zlym nastrojom i idą do
        > przodu.
        ...czego i Tobie życzę :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka