Dodaj do ulubionych

YERBA MATE odchudza!!!!!!

23.05.11, 15:16
Witam,

YERBA MATE odchudza! Wypróbowałam na własnym ciele, zaczęłam pić miesiąc temu herbetkę yerba mate i juz jest efket, schudłam ok 3,5 kg, do tej pory kupowałam same badziewnbe nasycone chemią preparaty na odchudzanie, ale to były wyrzucone pieniądze w błoto. Koleżanka mi podsunęła ten pomysł, ja lubię takie różniaste zioła i zdrowe herbatki a ta jest przyznam szczerze wyjątkowo dobra. Pije AMANDĘ Despaladę (takie niebieskie ładne opakowanie), jest tania, ok 25 zł 1 kg herbaty, to naprawdę tanio! Można kupić w W-wie przy metro Służew, na ul. Rolnej 165 B, albo przez internet : www.argentina.pl

KAROTKA
Obserwuj wątek
    • Gość: yerbamateext Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 14:54
      zobacz to > YERBA MATE
      • teneron Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 11.07.14, 21:59
        Zgadza się. Yerba mate sprzyja odchudzaniu. Oczywiście to nie działa tak, że można się objadać do woli, a po 3 miesiącach picia mate będzie idealna sylwetka. Jednak to zioło wyraźnie sprzyja szczupłej sylwetce. Jest sporo badań naukowych odnośnie właściwości odchudzających yerby. Tu można poczytać więcej: yerbamateinfo.pl/wlasciwosci-dzialanie-yerba-mate.html
        Są odnośniki do konkretnych badań, więc jak ktoś zainteresowany mocniej to może źródłowe publikacje naukowe poczytać.
    • Gość: kaska_1979 Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.12, 16:28
      Zgadzam się z Elisse. Też tam kupuję yerbę, po której nie mam takiego apetytu :), jak dla mnie jest SUPER. Mają też fajną yerbę w saszetkach nazywa się z SILVIANA, z dodatkiem guarrany i dzikiej róży - Jest bardzo dobrym suplementem diety.
      Jestem za, że te wszystkie paskudztwa odchudzające maja więcej w sobie chemii i przy tym jeszcze wysokie ceny.

• rotkaeppchen1 Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 30.01.12, 18:08
        No bo kto normalny kupuje "cos" na odchudzanie? Na odchudzanie to sprawdzenie stanu zdrowia i jezeli jest ok, zrownowazona dieta. A nie tabletki. A yerba mate jest ok, sama pije zamiast kawy.
        • samica1 Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 01.02.12, 11:47
          Ach te mody... jak nie pu-erh, to yerba mate, jak nie acai, to guarana, jak nie l-karnityna, to chrom... NŻT - to odchudza zawsze.
          • janfranco1 Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 02.02.12, 21:36
            Wszystkie te metody są doskonałe do odchudzania...portfela
    • Gość: bietka Re: Placebo też odchudza!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 12:37
      Sama jestem przeciwniczką wszelakich cudownych, tudzież gwarantowanych środków na chudnięcie.
      Jednakże mają one pewną zaletę, której nie neguję. Wspomagają motywację.
      Jeśli nie szkodzą to OK. Ważny jest końcowy efekt :)
      • darczello Re: Placebo też odchudza!!!!!! 03.02.12, 22:43
        hmm wystarczającą motywacją chyba jest życie w zdrowiu, a nie dowiedzieć się że ma się raka jelita, bo jadło się co popadnie i traktowało brzuszek jak śmietnik, a te herbaty to jeden pic na wode.. po samej herbacie to można tylko siku dobrze zrobić... zdrowe odzywianie to podstawa !
    • emilia.gnybek-ciosek Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 07.02.12, 16:09
      Yerba mate jest wartościowym napojem, po który warto sięgać. Nie jest jednak cudownym preparatem na zbędne kilogramy. Jest bogata w polifenole, składniki mineralne czy witaminy. Sprzyja obniżeniu poziomu cholesterolu i może być pomocna podczas odchudzania. Warto po nią sięgać jako po "wspomagacz" diety oraz ćwiczeń. Zachęcam do sięgnięcia po poniższy artykuł.

Yerba mate - sekret jasnego umysłu
      • rogalik333 Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 08.02.12, 01:02
        Nie ma chyba códownego środka na odchudzanie ale yerba mate napewno pomaga mam nawet swoją ulubioną [url=http://dolinaherbaty.pl/pl/p/Herbata-Mate-Salida-del-sol/204]salida-del-sol[/url] ale lubię też zieloną i czerwoną. Mają podobne działanie, a czerwona nazywana jest spalaczem tłuszczu co jest prawdą bo testowałam na sobie:) udało mi się w miesiąc zgubić i co najważniejsze już nie znaleźć aż 4 kg.
      • perdo33 Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 29.09.12, 16:55
        Pomijając kwestie odchudzania, to mate ma cala masę właściwości zdrowotnych, a wiadomo, że jak organizm wraca do zdrowia to i chudnąc zaczyna. Warto pić mate choćby dlatego, że ma cała mase pierwiastków śladowych, które przyczyniają się między innymi do chudnięcia, a naturalne pierwiastki przyswajają się dużo lepiej niż syntetyczne.

www.yerbafreaks.pl/wlasciwosci-zdrowotne-yerba-mate.html
        Tu jest sporo informacji na temat yerba mate - prawdziwa encyklopedia - warto się zapoznać. To chyba też jest sklep internetowy, ale z tego co widzę jeszcze nie jest uruchomiony.
    • Gość: Renata Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.12, 12:04
      Witam,
      Przeczytałam Pani post n/t Yerba Mate i jestem prawie przekonana,że działa.Piję od 10 sierpnia Siluete.Muszę zgubić kilka kg,bo kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa.Liczę także na to,że zmniejszy się łaknienie...Proszę napisać mi jak Pani przyrządza ten cudowny napój.Ja zrezygnowałam z tykwy,bo mi w niej nie smakuje.Parzę w dzbanuszku ok 4xdziennie i piję przez bombillę.
      Pozdrawiam.Renata
    • Gość: anonim Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.08.12, 14:36
      yerba mathe w "kuchni świata" olsztyn 17 zł
    • Gość: eśka Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.12, 19:39
      ja osobiście nie lubię yerba mate, jakoś mi nie wchodzi, ale na pewno inne herbaty też w jakims sensie (stopniu) odchudzają. Celuję w czerwonej i nie narzekam, a zieloną łykam w kapsułkach albo w postaci supli złożonych z jakichś fajnych roślinek czy owoców, ostatnio odkryłam te jakschudnacSzybko.pl i mam zamiar je przetestować
    • Gość: Iwona Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! IP: *.bemowonet.pl 31.10.12, 20:55
      Zgadzam się z tym, ze yerba odchudza. Jest bardzo zdrowa i ma mnóstwo wartości odżywczych. na ten temar sporo można poczytać w Internecie, np. tutaj: www.yerbafreaks.pl/wlasciwosci-zdrowotne-yerba-mate.html - Własciwości zdrowotne

Ciekawe czemu ten sklep nie działa, czy ktoś wie?
    • Gość: Gocha Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! IP: *.204.6.170.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.11.12, 14:49
      jakaś specjalna do tego dieta ?
    • Gość: guniak Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! IP: *.play-internet.pl 05.11.12, 14:38
      sama yerba mate nie odchudza, a wspomaga odchudzanie:) ja oprócz picia yerba mate noszę regularnie, czyli codziennie, pas odchudzający (mam taki: www.matymasujace.net/pasy-odchudzajace/44-vibra-tone.html) i w ciągu miesiąc schudłam 6kg :D
      • Gość: yerboyerbaczka23 Odchudza odchudza i to jak! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 13:40
        Odchudza odchudza, potwierdzam ;)

Znajoma zrzuciła 6 kg w dwa tygodnie pijąc yerbę. Ja nie mam wielkiej nadwagi, ale odkąd piję yerba mate, te przysłowiowe "parę kilo" gdzieś zniknęło ;) Do tego mam masę energii i porzuciłam całkowicie kawę na rzecz yerby :)

Polecam zakupy na stronce yerbomania.pl/, mają mega tanio i wszystko, co potrzeba do przygody z yerbą ;) Szczególnie polecam ludziom z Wrocławia, bo można odebrać towar osobiście w centrum miasta a ceny prawie że hurtowe ! :)

I broń Boże nie kupujcie u Cejrowskiego, jak zobaczyłam ceny u niego to szczena mi opadła...2 razy drożej a towar przecież ten sam! :/
    • darling881 Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 08.11.12, 16:53
      Bardzo proszę o wypełnienie ankiety
      dotyczy ona istnienie zawodu personal shopper/ osobisty doradca zakupowy
      Jest bardzo krótka, Wam drogie Panie nie zajmie to długo a dla mnie to bardzo ważne

dla kobiet 25+

webankieta.pl/ankiety/woc3c9qhdgw8
      • yerbokrata Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 18.11.12, 00:55
        To prawda, yerba przyśpiesza przemianę materii. Fajnie jest opisana w tym blogu dobreziola.blogspot.com/2012/11/pare-sow-o-yerba-mate.html
    • Gość: yerbomaniaczka Ja tez schudłam z Yerba MAte ! Blog o Yerbie:) IP: *.finemedia.pl 22.11.12, 17:31
      Zapraszam na mojego bloga o Yerba Mate , szczególnie miłośników zdjęć ;)
      Mój blog o Yerba Mate
    • paulinka12343 Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 22.11.12, 18:28
      właśnie szukałam odpowiedzi na to pytanie. a czy z piciem yerba mate stosowałyście jakąś dietę? Ja się staram uważać na to co jem, choć czasami nie mogę powstrzymać się przed czekoladą. Do tej pory piłam zieloną herbatę i zastanawiałam się nad yerba mate. Czy ktoś może podpowiedzieć, gdzie we Wrocławiu najlepiej ją kupić?
      • Gość: yerbomaniaczka Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! IP: *.finemedia.pl 22.11.12, 18:57
        Hej, ja tez jestem z Wrocławia ;)
        Ja piłam Yerba Mate i jadłam w miare rozsądnie, choć szarlotka, parę kostek czekolady czy lody po drodze sie zdarzyły ;) Ale pijąc Yerbe nie chciało mi się jeść, wiec jak juz sobie nawet czasem zjadlam cos zakazanego to Yerba pomagala mi nie jest potem za duzo i kalorie sie jakos wyrownywaly.
        Ja nie cwiczylam, w zasadzie w porownaniu z latem bardzo malo sie ruszalam, ale przez pare tygodni sylwetka bardzo ładnie zeszczuplala ;)
        Ogólnie to z Yerba samoistnie je się mniej, wiec w jakiś sposób jest to dieta ;)
        Wpadnij, na mojego bloga Blog o Yerba MAte. Najtaniej we wRoławiu kupisz tutaj: Sklep z Yerba MAte we Wrocławiu
    • anisza78 Food Detective 100% skutecznosci Nowość Schudnij 24.02.13, 23:31
      CENTRUM DIETETYKI I TERAPII NATURALNYCH oferuje skuteczne porady dietetyczne , indywidualne diety ułożone specjalnie dla Państwa , dostosowane do Waszego planu zajęć. Diety dla osób z otyłością , nadwagą , kobiet w ciąży , matek karmiących piersią ,osób z niedowagą, uprawiających sporty.

Oferujemy też NOWOŚĆ Food Detective test

Prosimy przeczytaj do końca - ważne informacje

Co mamy Państwu do zaoferowania?

* indywidualną dietę ułożoną specjalnie dla Państwa i dostosowaną do Waszego planu dnia i zajęć​

* indywidualną dietę uwazględniającą wyniki testu nietolerancji Food Detective
      * dietę rozpisaną na cały tydzień - 7 dni -można stosować dietę zamienną (zamieniać kolejność dni)
      *posiłki są smaczne i różnorodne (koniec z codziennym jedzeniem tego samego)
      *zauważalny spadek masy ciała (już po 1-2 tyg.)
      * gwarancję jej skuteczności, czyli pewną utratę tłuszczu a nie tylko pozbycie się zbędnej wody z organizmu czy utraty masy mięśniowej
      *w odróżnieniu od diet z gazet, dieta ode mnie jest zdrowa i nie szkodzi organizmowi!!!
      *kilogramy tracą Państwo równomiernie - tydzień po tygodniu, dzięki czemu nie ma efektu jojo

*rozpiskę suplementacji , którą zakupią Państwo w swojej aptece, która jest niezbędna do prawidłowej i zdrowej utraty tkanki tłuszczowej ( witaminy , minerały , priobiotyki itp)​

Zajmujemy się również dystrybucją znakomitego testu wykrywającego nietolerancje pokarmowe Food Detective.
      Food Detective test to łatwy i bezpieczny oraz pierwszy na świecie zestaw do badania nietolerancji pokarmowej, który można wykonać samodzielnie.
      Wynik już po 40 min.

Dzięki wyeliminowaniu produktów , które nie są tolerowane przez nasz organizm można szybko , skutecznie i zdrowo schudnąć , bez efektu jojo.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą pełną ofertą dostępną na naszej stronie internetowej :

fooddetective.wix.com/skuteczneodchudzanie
      lub na facebooku :

www.facebook.com/pages/Centrum-Dietetyki-i-Terapii-Naturalnych-Anna-Wilk/271444262987609
      Dla osób które polubią nasz profil i udostępnią go na swojej tablicy przewidujemy zniżki na nasze usługi.
      Zapraszamy

ODCHUDZAJĄC SIĘ Z NAMI NIE GROZI CI EFEKT JOJO - 100% GWARANCJI !!
    • alessandro92 Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 23.08.13, 22:20
      Witam wiem że należy walczyć z otyłością i w tym celu założyłem bloga o odchudzaniu z dietami, ćwiczeniami i poradami ochudzanie
      • Gość: Yerbek Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 06.06.14, 13:11
        Yerba mate ma przede wszystkim to do siebie, że zmniejsza apetyt. Człowiek czuję bardziej pełny i mniej je. Oprócz tego niektóre mieszanki są robione specjalnie dla osób myślących o odchudzaniu. Zawierają one specjalne dobrane składniki które przyśpieszają spalanie tkani tłuszczowej i pomagają utrzymać wyrzeźbioną sylwetkę. polecam szczególnie jedną z mieszanek Mate green zrobioną specjalnie dla osób które chciały by nad sobą pracować www.yerbamarket.com/product-pol-2381-Mate-Green-Fitness-pu-erh-i-algi-.html
    • malami_kato Re: YERBA MATE odchudza!!!!!! 24.03.15, 10:13
      Ja do Yerby przyzwyczajałam się dość długo. Najlepiej zacząć od smakowej, bo zwykła może być dość trudna na początek. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka