Dodaj do ulubionych

waga a wymiary

27.05.11, 08:32
Jestem w 5 dniu diety. Póki co ładnie waga spada, bo mam -2,8kg. Mam jednak pytanie dotyczące wymiarów. Mam ogólnie mało czasu na jakieś gimnastyki, biegania. Jedynie na spacery z dziećmi chodzę. Jak myślicie czy to wystarczy, żeby efekty utraty kg były widoczne na ciele? Czy niezbędna jest gimnastyka?
Obserwuj wątek
    • leluchow1 Re: waga a wymiary 27.05.11, 08:36
      Ja nie ćwiczę, nie mam ani czasu ani chęci. Spadek 6kg i 8 cm w biodrach
      • next_baby Re: waga a wymiary 27.05.11, 08:38
        ooo pocieszające ;-)
    • ostryga11 Re: waga a wymiary 27.05.11, 09:44
      Ja też nie ćwiczę (tak, tak wiem,powinnam, aktywność, zdrowy tryb życie , etc.), bo nie lubię i nie mam czasu - a przy 13 kg mniej noszę ubrania o 2, a niektóre nawet o 3 rozmiary mniejsze. Pewnie gdybym się zaparła i ćwiczyła to ciało byłoby jędrniejsze, ale i tak uważam że jest ok :-)
      • next_baby Re: waga a wymiary 27.05.11, 09:47
        wow, super. gratuluję. Marzę, by nosić ubrania 3 rozmiary mniejsze :-D
    • dziub_dziubasek Re: waga a wymiary 27.05.11, 09:48
      Codziennie troche brzuszków i hulahop- ale bez przesady u fanatyzmu (tak z 15-20 minut). Obecnie -8kg, - 4 cm w biodrach, -6 w pasie i -2 w biuście (jupii!!!).
    • siula5 Re: waga a wymiary 27.05.11, 20:49
      jak bedziesz w 55 dniu diety to zobaczysz ze gimnastyka nie jest potrzebna. Aczkolwiek gimnastyka jest jak najbardziej wskazana i przede wszystkim zdrowa i potrzeban. Wybor nalezy do ciebie.
    • otwocczanga Re: waga a wymiary 28.05.11, 08:35
      Efekty pewnie będą i bez gimnastyki, ale ruch jest zdrowy i rzeźbi ciało. I to kapitał na przyszłość. A, i ruch wspaniale wpływa na samopoczucie z powodu endorfin, które się w tym czasie wydzielają :)
    • madzioreck Re: waga a wymiary 29.05.11, 15:23
      Wystarczy, tylko nie wiem, ile chcesz schudnąć - ruch pomaga utrzymać jędrność ciała, i więcej chcesz schudnąć tym ważniejsze to jest.
      Ja nie ćwiczyłam, jestem kanapowiec, ale wymiary tak czy siak spadły ;P Jakieś 27cm w biuście, 37cm w talii, 22 w biodrach :)
      • rene1231 Re: waga a wymiary 30.05.11, 08:46
        Madziorek ,27 cm w biuście????? Toż to moje marzenie:D Ile czasu Ci to zajeło???????
        • madzioreck Re: waga a wymiary 30.05.11, 18:53
          Odchudzałam się równo 7 miesięcy. Ja nie jestem zachwycona utratą biustu, z dużego i jędrnego zostały mi dwa lejące... ech :(
          • agi.nett Re: waga a wymiary 01.06.11, 16:02
            mi tez madzioreck....:( i zadnymi cwiczeniami tego nie nadrobimy...:( ani spaniem w biustonoszu, ani kremami ani balsamami, ani super dobranymi stanikami, bo tego wszystkiego probuje od 4 miesiecy.....kurde zostaly tylko jakies masaze i maszyny, ktore MOZE troche ten biust wyprowadza do normy.....to jest moja bolaczka po schudnieciu...
            • madzioreck Re: waga a wymiary 01.06.11, 19:40
              Coś tam trochę pomoże, 4 miesiące to jeszcze dość krótko. Po 4 miesiącach to u mnie dopiero skóra na brzuchu dogoniła nową wagę, a nie jest tak obciążana narażona na grawitację, jak piersi :)
              Jednak ogólny bilans jest OK, nie mam na co narzekać, cyc taki sobie, ale za to całą resztą się cieszę jak wariatka :D
              • kobieta1985 Re: waga a wymiary 03.06.11, 15:33
                ja dla odmiany jestem ulana, a biustu brak :( dobra strona medalu jest taka ze już chyba gorzej być nie może, nie mogę zgubić przecież czegoś czego nie mam :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka