25.07.11, 10:49
Pytanie do tych, którzy skutecznie się odchudzili, wszystko jedno czy 5 czy 10 kg. Co dało wam skuteczny impuls i siłę do wytrwania w odchudzaniu i utrwalania wagi? Problemy zdrowotne, przykład znajomych, ględzenie partnera, reklamy suplementów, brak kasy na nowe (obszerniejsze z konieczności) ubrania.
Obserwuj wątek
    • Gość: KASIA Re: motywacja IP: 83.218.113.* 25.07.11, 12:37
      Jedyny sposób na zdrowe odchudzanie i długotrwałe wyniki jest zmiana nawyków żywieniowych. Po co całe życie się odchudzać, to jest bardzo męczące dla naszego organizmu.
      Ja już z tym nie mam problemu, zmieniłam nawyki żywieniowe, ale pomógł mi w tym polecając mi świetny program konsultant Wellness(idealna-figura.eu), schudłam zdrowo, bezpiecznie, co najważniejsze utrzymuje już ponad rok świetną figurę.Każdej to polecam

• krzysztofsf Re: motywacja 25.07.11, 14:59
      Trzeci etap lustrzycy :))))
    • energoland Re: motywacja 28.07.11, 01:14
      Motywacja to podstawowy krok w każdym skutecznym działaniu. Bez motywacji sukces jest praktycznie niemożliwy. Każda osoba, która chce skutecznie się odchudzić musi utworzyć swoja motywację, ja ją nazywam motywacją osobistą, jest ona tak osobista, że jest tylko moja. Zapisałem ją i schowałem do portfela, Jest ze mną wszędzie, bez niej mój sukces ze zbędnym tłuszczem w moim Ciele nie był by możliwy.
      Odchudzanie to proces przemiany, to transformacja, nie zawsze przyjemna, ale warto ją przeżyć. Teraz to wiem. Bez motywacji nie dałbym rady :)

Pozdrawiam
      Energoland
    • Gość: Elizabeth Re: motywacja IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.13, 12:33
      Ja schudłam 8 kilo i walczę kolejnymi. W odchudzaniu pomogły mi specjalnie nagrane płyty przez psychologa Wandę Wegener. Skontaktuj się, może Tobie też pomoże?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka