Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

02.05.12, 16:20
potrzebuję porady i motywacji. chciałabym zrzucić kilka kilogramów.mam 29 lat, 158cm wzrostu i waże 50kg. moim problemem jest sadełkowy brzuch i boczki. próbuję ograniczać jedzenie, przejść na dietę, ćwiczyć. ale nic z tego. nie potrafię sie odpowiednio zmotywować, chyba nie wierzę w możliwość powodzenia i uzyskania oczekiwanego efektu. może ktoś tutaj mnie poratuje poradą....
Obserwuj wątek
    • malgonia_27 Re: prośba o pomoc 03.05.12, 11:32
      Dobrym pomysłem dla niemogących schudąc sa wczasy odchudzające. Jedziesz na 2 tygodnie i wracasz całkiem nowa;) Taką ofert e proponuje np Akces Medical Spa nad morzem..
      • Gość: Kotka403 Re: prośba o pomoc IP: *.555.pl 24.05.12, 19:26
        Jeśli ktoś zastanawia się nad wczasami jak osobiście polecam świetny ośrodek www.lesnachata.pl. moja teściowa już po tygodniu wróciła w doskonałym humorze, zaczęła inaczej się odżywiać, a to wszystko wpłynęło na to, że schudła prawie 10 kg. Teraz namawia moją mamę;)
    • malyszon1 Re: prośba o pomoc 04.05.12, 21:22
      poczytaj TO
    • iwonagos Re: prośba o pomoc 06.05.12, 11:40
      Musisz przestać próbować:D przejdź po prostu na dietę mż i częściej. 5 posiłków. Ja niedawno zdesperowana zadałam tu takie pytanie i o trollowanie zostałam posądzona. Po porodzie, w październiku ważyłam 78 kg, teraz 62. Byłam u dietetyczki, która nie dała żadnej cudownej diety, ale dała wskazówki jak zdrowo się odżywiać. Jem mniej, o stałych porach, 5 posiłków dziennie. Mam nadzieję, że uda mi się utrzymać wagę.
      • yotsukaido Re: prośba o pomoc 09.05.12, 14:35
        Ograniczyłam jedzenie i staram się wybierać mniej kaloryczne rzeczy do jedzenia np. więcej sałaty a mniej ziemniaków na obiad, ale boję się że to zbyt mało.Wczoraj zjadłam serek homo waniliowy+trzy małe grahamki, pół opakowania wafli ryżowych, grejpfruta i obiad - jakiś chudy schab, ale w sosie pieczarkowym, ziemniaki i pikle. Czy uważacie że to zbyt wiele? Postanowiłam też systematycznie biegać - co drugi dzień, na początek ok.30min, bo obawiam się że dłużej nie dam rady.
      • Gość: ola Re: prośba o pomoc IP: *.lublin.mm.pl 09.05.12, 21:40
        znajoma z pracy tak się odchudza już ze 2 lata, do tego z zegarkiem w ręku. Efektów nie widać żadnych. Rozmiar pewnie jakieś 48.
        Nie na wszystkich to działa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka