Dodaj do ulubionych

Liposukcja w Polsce

27.06.12, 21:09
Witam,
rozważam liposukcję ale nie mam rozeznania która klinika oferuje naprawdę fachowe zabiegi? Macie doświadczenie w tym temacie? Robiłyście takie zabiegi? Macie może znajome, które robiły? Gdzie jedt naprawdę profesjonalnie i dobrze? Dajcie znać proszę..
Obserwuj wątek
    • Gość: kii Re: Liposukcja w Polsce IP: *.free.aero2.net.pl 28.06.12, 14:29
      Odpowiem ostro:
      1. Pomylilas fora, liposukcja NIE jest metoda odchudzania, sluzy do modelowania figury, czyli poprawiania wad. Jesli masz nadwage czy otylosc, a jakis chirurg zgodzi sie odsyac ci tluszcz, to masz pewnosc, ze... trzeba uciekac. Co innego, kiedy jestes szczupla, ale masz bryczesy albo falde na brzuchu.
      2. Tytulowe pytanie jest naiwne: jesli idziesz do najlepszych chirurgow, zatem najdrozszych, to tam masz najwieksze prawopodobienstwo wysokiej jakosci - im nie oplaca sie tracic twarzy. Im taniej szukasz i w jakichs zapyzialych miejscach, tym wieksze prawdopodobienstwo, ze bedzie gorzej.
    • lajfentuzjast Re: Liposukcja w Polsce 16.07.12, 13:52
      Liposukcja to ostateczna decyzja? Nie myślałaś o zabiegach z zakresu niechirurgicznej medycyny estetycznej? Jest masa zabiegów laserami, jak choćby Accent Ultra, który poprzez emitowanie ultradźwięków spala komórki tłuszczowe. Zabieg jest bezbolesny, czuć ciepło. Po pierwszym zabiegu skóra jest bardziej ujędrniona, jakby gęstsza.
      Na początku lepiej jest spróbować takich zabiegów, a nie od razu liposukcji.
      • bigmuff Re: Liposukcja w Polsce 16.10.12, 22:21
        W pobliżu mojego miejsca zamieszkania nie znalazłam godnego zaufania ośrodka medycznego wyspecjalizowanego w liposukcji, dlatego zdecydowałam się na liporoyal i ... fajny efekt niewielkim kosztem (grupon). 4 cm za pierwszym razem (w newralgicznym punkcie ciała), po kolejnym zabiegu jeszcze 2 cm. Na kolejne zabiegi nie mogłam juz dojechać (ponad 100 km) ale na wiosnę na pewno wrócę na wszystkie części ciała wymagające korekty ;-)
        • orchi78 Re: Liposukcja w Polsce 21.10.12, 21:54
          Wcale nie jest prawda, ze najdozsi sa najlepsi.
          Znam bardzo dobra klinike, ktora ceny po prostu normalne - nie wygorowane, a pracuja tam doswiadczeni fachowcy (wypowiadam sie obiektywnie jako stala pacjentka).
          Jesli masz problem z miejscowym nadmiarem tluszczu, to na prawde polecam z czystym sumieniem doktora Szymanskiego - swietny chirurg! Jesli jestes z Warszawy to znajdziesz go na domaniewskiej 39. Robilam u niego body jet. Suuuper efekt!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka