Dodaj do ulubionych

Wymyslilam danie

20.02.13, 01:39
makaron Shirataki - lekko podgotowalam, krewetki zgrilowalam na patelni z czosnkiem w proszku i sola, zmieszalam razem i dodalam serek kremowy philadelphia (3% tluszczu) ze szpinakiem- szpinak bardziej tam byl jako przyprawa niz warzywo.
Pycha

a moje drugie ulubione danie, czyli codzienne 2 sniadanie-omlet z otrebami, przelozony serkiem kremowym philadelphia lososiowym, mniam

tak to sie moge odchudzac, tylko teraz mam czas, obawiam sie troszke przyszlego tygodnia, jak wroce do pracy
Malo kto chyba odchudza sie teraz na Dukanie, pamietam ze 2 lata temu jak tu zagladalam, jaki ruch byl, jestem ciekawa jak te osoby teraz sie maja i jaka opinie maja na temat tej diety

jakie sa Wasze ulubione dania?
a moje dru
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Wymyslilam danie 20.02.13, 20:34
      Ja zaczęłam dietę 28.01 :) (po raz drugi ;) )

W sumie nie mam ulubionego dania. Najgorsze u mnie to brak czasu na przygotowanie czegoś pysznego :( wczoraj zrobiłam naleśniki, posypałam szynką z kurcząt, cebulą i trochę ogórka kiszonego polałam sosem czosnkowym i nawet było smaczne :)
      Lubię też pulpeciki zapiekane w pomidorach :)
      Muszę poszukać tego serka o którym piszesz :)

Właśnie zrobiłam chlebek, bo wszystkie dotychczasowe bułeczki jakie piekłam były średnio dobre :P ;)

No i straaaasznie mnie ciągnie do słodyczy :/
      • sanjuna Re: Wymyslilam danie 20.02.13, 20:38
        pomilak1 napisała:

>
        > No i straaaasznie mnie ciągnie do słodyczy :/

kup sobie ksylitol, dodaj do serka wiejskiego, mozna jakis zapaszek albo bez, i bedziesz ok :)
        • pomilak1 Re: Wymyslilam danie 21.02.13, 16:35
          Dzięki!na pewno spróbuję :)

A napisz proszę gdzie kupiłaś ten makaron?
          • sanjuna Re: Wymyslilam danie 22.02.13, 18:36
            makaron kupilam w japonskim sklepie, w Polsce pewnie na allegro mozna dostac, nie wiem
            (on sie wogole nie trawi :) )
      • zani1984 Re: Wymyslilam danie 22.02.13, 09:48
        proszę przepis na chlebek, jeśli chodzi o slodycze-czesto zajadam nutelle duk., czekolade duk., lub jogurt naturalny+kakao+slodzik.robilam tez sernik na zimno ale cos nie wyszedl.
        na diecie jestem od ponad 3ech tygodni, pozdr
        • kaga9 Re: Wymyslilam danie 23.02.13, 15:35
          Przepis na chleb jest podlinkowany na górze, nad wątkami.
          • kaga9 Re: Wymyslilam danie 23.02.13, 15:37
            Dokładnie w linku przepisy -dodatki.
        • pomilak1 Re: Wymyslilam danie 24.02.13, 17:34
          ja dużo robię z tego bloga:)
          przepis na chleb:
          dukan.blox.pl/2010/03/Chleb.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka