Dodaj do ulubionych

Analizator InBody

IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 19:26
Witam wszystkich:).

Mam pytanie skierowane do pracowników gabinetów dietetycznych. Chodzi o analizatory składu ciała na jakich pracujecie. Poszukuję bowiem wszelkich informacji o analizatorze inbody230. Byłabym wdzięczna za pomoc i informacje;)
Obserwuj wątek
    • Gość: MarhartaA Re: Analizator InBody IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.13, 21:39
      Marku dziękuję za odzew. Natomiast widziałem już stronę medfitness bo to o ile się nie mylę jest chyba jedyny dystrybutor na Polskę tego analizatora nie? Z kolei cena to fundament mojej decyzji wiec pewnie bede musiał tam przedzwonić.
      • Gość: Invebt Re: Analizator InBody IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 22:24
        A do czego ma służyć ten analizator? Bo nie ma co ukrywać że wersja 230 jest bardzo zaawansowana i profesionalna głównie do gabinetów dietetycznych itp.
        • Gość: MarhartaA Re: Analizator InBody IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.13, 22:21
          Jest on o potzrebny do gabinetu dietetycznego, a nawet do dwóch gabinetów. Wiec tym bardziej chodziło o przenośny i włąśnie model 230. Co do ceny to akurat jestem zdania ze dobry gabinet nie powinien na tym oszczędzać.
          • Gość: Kubowa Re: Analizator InBody IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.13, 16:12
            Jedynym miejscem gdzie znajdziesz więcej informacji o tym analizatorze inbody jest Medfitness. Bynajmniej tylko to wyskakuje po wpisaniu w google.
            • Gość: MarhartaA Re: Analizator InBody IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 21:53
              Dziękuję wam za pomoc, ale już "dokopałam" się do medfitness i jestem umowiona na dłuszą rozmowę. Dostałam też część materiałów mailowo i teraz mam co studiowac. Jeszzce raz dziękuje i temat do zamknięcia.
    • Gość: Gnoska Re: Analizator InBody IP: 89.71.81.* 02.06.13, 09:55
      OK dziękuję badzo za info, przydało się :) poczytałam jeszcze trochę i teraz w czerwcu muszę skontaktować się jeszcze z dystrybutorem medfitness i dopytać o kwestie formalności przy zakupie na raty takiego sprzetu
    • Gość: Marek Re: Analizator InBody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.13, 13:57
      super dziękuję bardzo za podpowiedź, przejrzę stronę medfitness i sprawdzę dokładnie te modele biospace, muszę się powoli z tym decydować już :)
    • Gość: Marek Re: Analizator InBody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.13, 11:31
      tak, już nawet się kontaktowałem i wiem, że mają raty bez oprocentowania na sprzęt, pewnie z takiej opcji będę korzystał żeby to sobie rozłożyć, jeszzce myślę ostatecznie nad modelem analizatora czy ten inbody170 czy inny
    • Gość: Gość Re: Analizator InBody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 15:24
      Ja polecem stronke, teraz trzeba tam zapłacić złotówke ale ja bym w sumie dała. korzystałam z rad i jest coraz lepiej wiec moge śmiało powiezdieć, ze działa :) polecam
      10-sposobow-by-schudnac.osobie.net/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka