Dodaj do ulubionych

odchudzanie bez efektu jojo

09.05.13, 15:16
Hej schudłam bez katowania ciała wysiłkiem fizycznym i bez głodówek. Przeszłam miesięczną kurację po której straciłam łącznie 16 kg. Nie mam efektu jojo i czuję się rewelacyjnie. Chce mi się chodzić na spacery, mam energię i nie myślę ciągle o diecie. Mój organizm przeszedł metamorfozę. Odpowiem na każdego maila.agawpzu@poczta.onet.pl. Polecam rewelacyjnego doradcę w tym zakresie i opiekuna ,któremu bardzo dziękuję.
Możecie poczytać na stronie www.agad.bytom.pl (VIANESSE) Działają na terenie całego kraju i sa w ciagłym kontakcie z osobami, które chcą zmienić swoje ciało i życie.
Ich mail agadreklama@wp.pl
Obserwuj wątek
    • rotkaeppchen1 Re: odchudzanie bez efektu jojo 09.05.13, 18:32
      Najzdrowiej jest chudnac gora 1 kg na tydzien albo i 0,5 kg! Efekt jojo pojawi sie, jak tylko wrocisz do wczesniejszych nawykow zywieniowych.
      • Gość: Ajusia Re: odchudzanie bez efektu jojo IP: *.elwico.pl 09.05.13, 21:42
        Mylisz się-ten koncept powoduje zmiany nawyków żywieniowych-poza tym nie będzie efektu jojo i nie ma bo zamiast tłuszczu odbudowują się mięśnie dzięki którym spalamy tłuszcz.
        Zapraszam do lektury www.agad.bytom.pl/kategoria.php?id=120
        Oczyszczanie jelit to usuniecie złogów i kamieni kałowych zalegających w jelitach. Zacznijmy jednak od początku. Dlaczego to takie ważne… zbyt obfite i źle dobrane posiłki, przetworzona żywność, życie w stresie są przyczyną bardzo poważnych chorób. Zalegający pokarm gnije wytwarzając kolejne toksyny. Do jelita przenikają oprócz substancji odżywczych-toksyny. Krążąc w organizmie są przyczyną uszkodzeń komórek, tkanek i narządów. A te uszkodzenia często są nieodwracalne. To tylko wprowadzenie do wiedzy, którą każdy człowiek świadomy życia powinien znać aby przeżyć je w zdrowiu dla siebie i innych. Im więcej teraz poświęcisz czasu na tą wiedzę tym miej czasu później poświęcisz swojej chorobie.

VIANESSE PREBIOTIC DRAŻETKI są prebiotyczne. Oznacza to, że stymulują one wzrost bifidobakterii, które odpowiedzialne są za prawidłowy skład mikloflory jelitowej.
        ODBUDOWA FLORY JELIT-tylko optymalna flora jelitowa może powodować dobrą przemianę materii. Równowaga flory jelitowej, maksymalnie osłabionej w wyniku złego trybu życia(białe pieczywo, cukier, tłuszcz i alkohol), zostaje często zachwiana
        Koncept żywieniowy VIANESSE nie wymaga zmniejszenia ilości pożywienia,wręcz przeciwnie. Zamiast ograniczenia, ważne jest, a nawet absolutnie konieczne, dostarczenie organizmowi pożywienia i płynow-jednakże tych odpowiednich! A więc żadnych głodówek

VIANESSE BODY SHAPE składa się wyłącznie z wysokowartościowego proteinowego koncentratu laktoalbuminy, specjalnego koncentratu białka z włóknami jabłkowymi pochodzącymi z uprawy ekologicznej, wzbogaconego niezbędnymi do życia witaminami.

Vianesse Professional Body Shape
        -komponent każdej komórki
        -budowa i wzmocnienie muskulatury
        -specjalne białko z biologicznymi wartościami 104
        Produkty VIANESSE wprowadzając Twój organizm w stan równowagi zapewnią Ci;
        -pozbycie się zbędnych centymetrów
        -brak efektu JoJo
        -nabycie większej energii i witalności
        -lepsze funkcjonowanie jelit
        -zdrowy sen
        -Jędrną i gładką skórę
        -lepsze efekty w sporcie
        -oczyszczą organizm z toksyn
        -zwalczą stre
        -zniknie wiele innych Twoich dolegliwości

Więcej informacji można uzyskac pod adresem agawpzu@poczta.onet.pl
        • rotkaeppchen1 Re: odchudzanie bez efektu jojo 10.05.13, 11:52
          Problem w tym, że większość wraca do starych nawyków kwietniowych. Stąd jojo. Ja stosuje metabolic balance od ponad półtora roku, schudlam a teraz utrzymuje wagę. A co najlepsze, nie muszę lękać wymyślnych tabletek, tylko jeść normalne jedzenie .
          • Gość: Ajusia Re: odchudzanie bez efektu jojo IP: *.elwico.pl 10.05.13, 12:58
            Któż nie próbował się odchudzić stosując kolejną „cudowną dietę“ ?
            NIGDY NIKT SKUTECZNIE NIE ODCHUDZI SIĘ DZIĘKI DIECIE !
            DIETA ODCHUDZAJĄCA PRZYNOSI ZUPEŁNIE ODWROTNY EFEKT – postaram się zaraz to wyjaśnić:

Powodem problemów jest najczęściej brak ruchu, złe odżywianie, oraz kuracje odchudzające. Z wielkim trudem udaje nam się schudnąć 10 kg, natomiast w zawrotnym tempie tyjemy następne 15 kg.

Każdy z nas zna efekt jo-jo, jednak nie wszyscy wiedzą, co jest jego przyczyną. Jedno jest pewne, dotychczasowe próby przynosiły niepożądane efekty.

Zrzuconym 10 kg nie odpowiada 10 kg tłuszczu, lecz:

2 kg wody, 4 kg mięśni i tylko 4 kg tłuszczu.

Po zredukowaniu 4 kg mięśni podczas diety, proces spalania tłuszczu przebiega znacznie trudniej.

Ciało jest wprawdzie lżejsze, ale tłuszczu nie można już tak łatwo spalać jak przed kuracją odchudzjącą. I dlatego po każdej kuracji odchudzjącej bardzo trudno jest utrzymać wagę (masę ciała). Aby utrzymać wagę należałoby po każdej kuracji odchudzającej mniej jeść niż przed nią. Ale ponieważ nie jest to możliwe – to po diecie odchudzającej zwykle tyjemy.

10 kg powraca, jednak w innej formie. Powraca woda, tłuszcz i zaledwie 1 kg mięśni.

W związku z tym w organizmie brakuje 3 kg mięśni, które nie mogą dalej spalać tłuszczu. W konsekwencji organizm magazynuje tłuszcz. Miejsce brakujących mięśni zajmuje tłuszcz, a ciało waży znowu tyle co na początku.

Jedno jest pewne, im mniej mięśni, tym gorszy metabolizm.

Ponadto dodatkowe 5 kg tłuszczu, to efekt jo-jo.

Podłożem tych zmian jest brak naszych przykładowych 3 kg mięśni, które spowodowały, że organizm przestawił się na system oszczędzania energii (spowolnienie metabolizmu).

Organizm nie wie, że robimy dietę, myśli o głodzie i chce możliwie długo wytrzymać na rezerwie.

Jeśli chcemy schudnąć, to nie powinniśmy stosować diet odchudzających, gdyż one przynoszą zupełnie odwrotny skutek.

Pamiętajmy :
            To nie kilogramy, lecz figura eksponuje nasze ciało !
            www.agad.bytom.pl
            Produkty Vianesse możecie kupić allegro.pl/vianesse-blonnik-bialko-gratisy-75-laktoalbuminy-i3224472492.html
            lub pisząc na adres:agadreklama@wp.pl
            • rotkaeppchen1 Re: odchudzanie bez efektu jojo 10.05.13, 15:45
              Strasznie spamujesz. A takich dlugich tekstow nie chce sie nawet czytac.
    • majo-p Re: odchudzanie bez efektu jojo 10.05.13, 21:38
      Osobom, które chcą być zdrowe i szczupłe polecam produkty z ganodermą, które pobudzają metabolizm, oczyszczają organizm z toksyn i wspomagają odchudzanie. Ganoderma ma jeszcze bardzo dużo leczniczych właściwości. Możesz poczytać na jej temat w internecie. Lub wejdź na stronę www.mp.ganodermakawa.pl/ Ja zamawiam tam produkty, zwłaszcza kawa mi bardzo smakuje.
    • Gość: Ajusia Re: odchudzanie bez efektu jojo IP: *.elwico.pl 03.07.13, 20:56
      Zgadzam się, że zbyt szybka utrata wagi jest niewskazana-ale stosując różne cudowne diety po których kg wracają ze zdwojoną siłą ponieważ zamiast mięśni wraca tłuszcz. Mój organizm tak zareagował i czułam-czuję się niesamowicie. Dostała większej energii-spacerować, jeździć na rowerze, pływać chciało mi się jak nigdy wcześniej. Nawyki żywieniowe powoli same się zmieniały,a ja zmieniałam się z dnia na dzień. Znam osoby ktore po kuracji Vianesse schudły w ciagu miesiąca 5 kg, 10 kg-każdy organizm jest inny, każdy zatoksyczniony inaczej. Nie czułam sie rozdrażniona jak przy stosowaniu innych środków czy "cudownych diet". Vianesse to koncept żywieniowy, a nie kolejna cudowna dieta czy tabletki na odżywianie. Koncept stworzony przez 2 lekarzy sportowego i chirurga. Naprawia florę jelit i odbudowuje mięśnie poprzez zawartość laktoalbuminy w białku. agawpzu@poczta.onet.pl
    • jaguska72 Re: odchudzanie bez efektu jojo 02.01.14, 21:19
      Zdrowe odchudzanie zaczyna się w głowie, a potem przechodzi na ciało :) Dla mnie najlepszą, najzdrowszą, najbezpieczniejszą propozycją na zdrowe i skuteczne odchudzanie jest to co proponuje Stefania Korżawska. Zainteresowałam się tym co mówi dzięki mojej mamie :). Pani Stefania proponuje zmiany w myśleniu i podejściu do odżywiania. Proponuje powrót do tego jak kiedyś się odżywiano i jakie popijano herbatki, m.in. herbatka odchudzająca stosowana kiedyś przez damy dworu, a nawet przez cesarzową Austrii Sissi czy królową Barbarę Radziwiłłównę. Dużo by pisać, więc odsyłam zainteresowane osoby tutaj zdrowa-odnowa.pl/tag/stefania-korzawska/
    • Gość: neonila Re: odchudzanie bez efektu jojo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.14, 18:19
      Dla odchudzających się polecam przydatny ranking tabletek odchudzających
      track.ranking-tabletek.com/product/Ranking-tabletek-odchudzajacych/?pid=141&uid=2186
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka