08.01.14, 21:52
A stevia mozna slodzic? Czy to jest bardzo niekosxerne? Wlasnie koncze 5cio dniowa faze I I tak sie zastsnawiam.generalnie to jestem drugi raz na dukanie.pierwszy rsz super schudlam.ale potem zaszlam w ciaze nr 2 I wrocilo mi z naddatkiem.takze chetnie pozbede sie tych 15kg zbednego balastu.
Obserwuj wątek
    • madzioreck Re: stevia 10.01.14, 01:26
      Pojęcia bladego nie mam. Obiło mi się o uszy, że można, ale ludzie różnie piszą.
      • breakingfat Re: stevia 10.01.14, 10:51
        i o, jak nawet ty nie wiesz, to juz nikt tego nie wie. ale chyba nie mozna. bo po 5dniowej fazie nr 1 ubylo mi az 800g, wiec szalu nie ma. na razie sie nie poddaje, dalam sobie limit 100 dni i potem zobaczymy. dzieki za odpowiedz.
        • madzioreck Re: stevia 12.01.14, 19:22
          > i o, jak nawet ty nie wiesz, to juz nikt tego nie wie.

:D O no bez przesady, choć miło mi;) Po prostu nie interesowałam się tematem, bo dla mnie stevia jest paskudna :D Wolę tradycyjny, rakotwórczy słodzik :D
          • breakingfat Re: stevia 12.01.14, 21:30
            A co nie jest rakotworcze albo szkodliwe inaczej? Waga ruszyla! Nawet w dobrym kierunku! Hurra!
            • madzioreck Re: stevia 13.01.14, 12:30
              A bo ja wiem... wszystko rakotwórcze, pani, nawet powietrze :-P
              Gratulacje :)
    • madzikow Re: stevia 10.01.14, 19:01
      A czemu nie można byłoby jej stosować?Przecież to naturalny słodzik pochodzenia roślinnego,który ma 0 kcal. Ja stosuję i chudnę,a też jestem w uderzeniówce :-)
      • breakingfat Re: stevia 10.01.14, 22:52
        A jak ci idzie chudniecie?
        • madzikow Re: stevia 11.01.14, 07:51
          Dzisiaj zakończyłam 7-dniową fazę ataku i mam 3,5kg na minusie :-) Ale ja mam z czego zrzucać niestety :-/
          A Tobie jak idzie?
          • breakingfat Re: stevia 11.01.14, 22:00
            Kiepsko.faza nr 1 po 5 dniach jestem minus 0, 8kg.wow, co nie? No nic, ale kontynuuje, kiedys musi ts waga okazac sie laskawa.w koncu mam jeszcze 15 kg to go

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka