Dodaj do ulubionych

MSD moja skuteczna dieta

13.09.14, 15:57
Moja dieta skuteczny sposób na pozbycie się zbednych kg.

Od zawsze miałam problem z utrzymaniem szczupłej sylwetki.Pamietam jak w szkole zawsze byłam wyśmiewana nie radziłam sobie kiedy ktoś zwracał na mnie uwagę zawsze sie czerwieniłam twierdziłam że wszyscy patrzą na moje kragłości co z tego że zawsze chciałam schudnąc jak nigdy mi sie to nie udawało.
Próbowałam różnych sposobów od diet po tabletki różne rodzaje ćwiczeń do czasu kiedy pojechałam na urlop 5 lat temu wstyd mi było ważyłam 115kg przy wzroście 160cm wyobraźcie sobie jak się rozebrałam na basenie to był dla mnie koszmar.
Wokół mnie same piekne dziewczyny zgrabne ciała do tego mój chłopak z wpatrzonymi ślepiami na te laski nie powiem że czułam się z tym dobrze bardzo mnie to bolało chociaż powtarzał mi że mnie kocha w duchu wiedziałam że każdy facet chce mieć piekną i zgrabną kobiete u swojego boku.
To mi wystarczylo już dłużej nie mogłam tego znosić ze nie potrafilam schudnąć przez tyle lat.
Ten urlop był dla mnie ostatnim urlopem o wadze 115kg.
Obiecałam sobie, że na następne wakacje bede wygladac tak jak sobie zawsze o tym marzyłam.
Długie lata walki o piekne ciało nie przyniosły efektów więc wiedziałam że cos robie nie tak przez kilka tygodni pracowałam nad tym co przynosi korzyści w pozbyciu się kg a co tak naprawde w tych dietach cud jest mitem.
Opracowałam sobie plan działania własnej diety i ćwiczeń wybrałam najlepsze ćwiczenia spalające tłuszcz.
Plan diety i cwiczeń na 7 dni w tygodniu pomógł mi uzyskać wymarzony cel.
Dzisiaj warze 64kg, a nie 115kg jak dawniej do tej pory podzieliłam się już swoim planem z wieloma osobami efekty są zaskakujace i co najważniejsze bez efektu jojo.
Wiem, że nie jedna z was szuka najlepszego sposobu na schudnięcie mi się udało dlatego chce dać i Tobie szanse na nowe lepsze życie i samopoczucie.
Wierze, że i wam się uda!
Dziś jestem szczęśliwą żoną i matką dwójki synów.
W sprawie planu diety i ćwiczeń proszę pisać na email: moja.skuteczna.dieta@wp.pl
Pozdrawiam
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka