lili.z 17.03.03, 17:28 ... dzisiaj jest pierwszy dzien mojej diety, diety 13 dniowej... juz od rana walcze sama ze soba.. jest cholernie ciezko ale wierze, ze uda sie.. musi sie udac, zawzielam sie w sobie.. Link Zgłoś Obserwuj wątek
lusi4 Re: pierwszy dzien 18.03.03, 12:11 A na czym polega ta 13 dniowa dieta?Co się wtedy je?Ile się traci na wadze? Z góry dziękuję. Link Zgłoś
lili.z Re: pierwszy dzien 18.03.03, 13:24 lusi4 napisała: > A na czym polega ta 13 dniowa dieta?Co się wtedy je?Ile się traci na wadze? > Z góry dziękuję. witaj dokladne informacje znajdziesz na tej stronie www.poradnia2.ids.bielsko.pl/dieta.html. Najtrudniej jest odmowic sobie zwyklej herbatki, glupiej gumy do zucia. Ale na szczescie wczoaraj sie udalo. Pilam ogromne ilosci wody mineralnej, udalo mi sie zagluszyc glod.. i dzisiaj czuje sie swietnie.. a waga juz zmniejszyla sie o 0,5 kg:))) dzieki temu wierze, ze uda mi sie wytrwac w twardym postanowieniu. Wiem, ze najtrudniejsze dni przede mna... weekend.. zbyt wiele wolnego czasu potrafi zabic.. a w domku wszedzie usmiechaja sie do mnie jakies cudenka.. na chwile obecna sie nie ugielam. Lusi jesli bedziesz dokladnie przestrzegac tej diety na pewno sie uda. Zycze powodzenia i pamietaj, pierwszy dzien jest najgorszy bye Link Zgłoś
hippa Re: pierwszy dzien 18.03.03, 12:25 Witam! ja tez postanowilam sie troche odchudzic :) jak narazie nie idzie mi to za dobrze.. wczoraj odstawilam słodycze, od dzis nie jadam bialego i swiezego pieczywa, od dluzszego czasu ziemniakow i tych ciezszych potraw.. Zebym tylko wytrwala :) pozdrawiam Link Zgłoś
lili.z Re: pierwszy dzien 18.03.03, 13:27 hippa napisała: > Witam! ja tez postanowilam sie troche odchudzic :) jak narazie nie idzie mi to > za dobrze.. wczoraj odstawilam słodycze, od dzis nie jadam bialego i swiezego > pieczywa, od dluzszego czasu ziemniakow i tych ciezszych potraw.. Zebym tylko > wytrwala :) > pozdrawiam dzien dobry podziwiam Cie za wytrwalosc.. mi ciezko byloby zaczac powoli przyzwyczajac sie do diety. Moze to blad ale na odchudzanie zdecydowalam sie z dnia na dzien.. tak od poniedzialku. Wczoraj czulam sie fatalnie, dzisiaj jest lepiej.. znacznie lepiej. Dzieki wczorajszej silnej woli wierze, ze sie uda wytrwac. Pozostalo tylko (a moze az) 12 dni pozdrawiam cieplo i zycze powodzenia Li Link Zgłoś