yorelka 01.02.09, 11:22 W zeszłym roku pozbyłam się pewnej ilości kg. i zaczynam kolejny etap odchudzania. Oczywiście po raz drugi z HL. Zaczęłam 30.01.09. i planuję zrzucić min. 10 kg. Trzymajcie kciuki :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
lenkaaa Re: Kolejny etap :) 01.02.09, 19:06 Czesc ! Wrocilas ?! Trzymam kciuki !!! Mnie nie idzie tym razem odchudzanie. Zgubilam pare centymetrow ale kilogramy ani drgna... Mam mocne postanowienie rozpoczecia cwiczen, bo widze, ze bez tego ani rusz... Wlasnie przegladam kluby fitness w okolicy i chce w tym tygodniu sie na cos definitywnie zdecydowac. Choc tyle dobrego, ze w koncu dojrzalam do rozpoczecia cwiczen :) Link Zgłoś
yorelka Re: Kolejny etap :) 02.02.09, 09:03 Wróciłam, bo mam jeszcze z czym walczyć. Te ćwiczenia są najgorsze. Zmieniłam teraz pracę, wracam duzo później do domu i nie mam już czasu ani siły na machanie nogami i rękoma... :( Link Zgłoś
imoenka Re: Kolejny etap :) 01.02.09, 19:11 :)) stare wyjadaczki :)) Mowie wam ze ja to mam taka slaba wole ze masakra - ale oczywiscie jutro poniedzialek wiec jak zawsze do dziela!!! Link Zgłoś