polzkik 07.05.10, 23:38 gdzie/ jest to udokumentowane (film/ zdjęcia) jak TE 96 osób wchodziły mnie lub więcej równocześnie na pokład samolotu? ps. przepraszam bardzo ekspertów za tracenie ich czasu na czytanie posta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madameblanka Re: głupie pytanie 07.05.10, 23:42 zaraz, to sie robi jakieś zdjęcia przy wchodzeniu na pokład samolotu??? Kuźwa, mi nie robili:/ > mnie lub więcej równocześnie na pokład samolotu? > Acha, jak sie wchodzi "nie równocześnie"....wiemy że nie równocześnie wszedł tylko prezydent... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.kozel Re: głupie pytanie 07.05.10, 23:47 Mi robili zdjęcia jak kiedys płynełam statkiem i kazdego wchodzącego pasażera na trapie fotografowali. A potem te zdjęcia po 10 dolarów sprzedawali Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: głupie pytanie 07.05.10, 23:50 A mnie też żadnych zdjęć nie robili jak wsiadałam do samolotu. Statkiem (takim prawdziwym) nie pływałam - co najwyżej promem w Świnoujściu albo wycieczkowym wodolotem. I zdjęcia to ja robiłam, oczywiście widoczki to były :-) Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik 10$ 07.05.10, 23:56 no własnie mi też robili i musiałem nieżle zabulić a tu.. śp LK robił talie tamtaramtam medialne przy przylocie na katyń a nie ma jednego zdjęcia jak wchodzą na pokład?? Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik a mi robili 07.05.10, 23:53 no widzisz, a mi robili, nawet jak ostatnim razem wchodziłem na pokład samolotu na 1dno godzinny lot. To mówisz że NIE MA absolutnie ŻADNEJ DOKUMENTACJI która pokazuje że te 96 osób wchodziły na pokład? W smoleńsku czekało dużo reporterów, międzynarodowa prasa a przy odlocie nawet jednego zdjęcia nie ma?? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: a mi robili 07.05.10, 23:57 > no widzisz, a mi robili, > nawet jak ostatnim razem wchodziłem na pokład samolotu na > 1dno godzinny lot. A można wiedzieć po co? Bo ja pierwszy raz słyszę, by przed wejściem do samolotu ktoś (kto?) robił pasażerom zdjęcia, a trochę jednak latam. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik nie chodzi o ciebie albo o mnie 08.05.10, 00:06 u mnie żeby zarobić a niby po co? Ale nie chodzi o ciebie albo o mnie tylko chcesz mi powiedzieć że nikt nie udokumentował WY-LOTU ? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: nie chodzi o ciebie albo o mnie 08.05.10, 00:22 > Ale nie chodzi o ciebie albo o mnie > tylko chcesz mi powiedzieć > że nikt nie udokumentował > WY-LOTU ? Możliwe. To nie był oficjalny wylot. A z tego, co pamiętam, to w tv pokazywali zdjęcie (a może filmik?) z prywatnego archiwum jakiegoś człowieka, który zrobił to zdjęcie tutkowi, ale już po starcie. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik Re: nie chodzi o ciebie albo o mnie 08.05.10, 00:30 Czyli nie ma ani jednego zdjącia ani filmu który by (w banalny) sposób) pokazał że wszystcy ci ludzie (głowy stanu, wszystcy generałowie, itd) weszli na pokład samolotu? Przepraszam za najgłupsze pytanie jakie do teraz zadałem, ale: Znaczy to że tam mogły być posadzone jakieś kukły i nikt by tego nie mógł sprawdzić?? (tak sobie tylko rozmyślam) Odpowiedz Link Zgłoś
fox1984 Re: nie chodzi o ciebie albo o mnie 08.05.10, 00:40 Pomiędzy Polską a Rosją nadal obowiązuje ruch wizowy. Jak zapewne widziałeś na zdjęciu paszportu pani Zych znajdowała się w nim wiza. Na tej podstawie możesz stwierdzić czy ktoś podszedł do odprawy czy nie. A jeśli podszedł to znalazł się na pokładzie Tupolewa. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 00:50 1. między odprawą a drogą do samolotu i startem jest luka czasowa.. 2. widziałaś wizy w paszportach wszystkich pasażerów tego lotu? Odpowiedz Link Zgłoś
fox1984 Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 00:56 Ile 2-3 min.? Przechodzisz odprawę i wchodzisz do przejścia do samolotu. Jeżeli nawet pan prezydent mówił o tym, że ma nadzieję iż dostanie wizę i będzie mógł polecieć to jestem pewna że wszyscy ją mieli. Bez wizy nie przeszedłby odprawy. Takie paskudne prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:13 widze ze tam bylas..mailnij mi fotki ktore zrobilas komorką >"jestem pewna" dziewczyno radze tobie poczytac książkę Ludwig'a Wittgenstein'a "O pewności" Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:15 Gdzie ja jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:17 xemxija pyta: > Gdzie ja jestem? < . nie martw sie,jestes tu z nami,od tej pory cie nic nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:19 Jak tak, to wlasnie zaczynam sie bac;) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:21 xemxija ,czego ty zaczynasz bac.Naszej troski? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:22 Nazywaj to jak chcesz. Moze byc i troska:) Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik na 'planet earth' year 2010 08.05.10, 01:19 dużo ludzi duzo gada ale nikt nie odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: na 'planet earth' year 2010 08.05.10, 01:21 Polzkik, ty chyba nie mieszkasz w Polsce? Czy tylko wrazenie mam takie? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: na 'planet earth' year 2010 08.05.10, 01:23 polzkik ,ja cie juz odpowiedzial.Jak ty nie przyjmujesz mojej odpowiedzi,to z toba naprawde jest zle.Ale od czego masz przyjaciol,przeciez uwazasz nas za takowych? My cie pomozemy. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: na 'planet earth' year 2010 08.05.10, 01:25 Ale od czego masz przyjaciol,przeciez uwazasz nas za takowych? My cie pomozemy. Igor, na ten przyklad, moze w ramach pomocy wykonac sztuke magiczna pod tytulem "Troska":)) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: na 'planet earth' year 2010 08.05.10, 01:27 xemxija,ja moge troszczyc sie tylko o kobietach,a on jest facetem,moze nawet z jajami.Mam inne sposoby na pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik pomyliłeś tabletki 08.05.10, 01:44 igor_uk napisał: > polzkik ,ja cie juz odpowiedzial.Jak ty nie przyjmujesz mojej odpowiedzi,to z > toba naprawde jest zle.Ale od czego masz przyjaciol,przeciez uwazasz nas za > takowych? My cie pomozemy. ojojojoj, pomyliłeś te tabletki które bierzesz na spanie, z tymi które bierzesz rano żeby się obudzić "MY"? wyja-śnij mi dokładniej o kogo chodzi iwan eh igor? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:27 xemxija napisała: > Gdzie ja jestem? w UFO-landii ;))) a propos moja miła bando Igora - polzkik nie robi sobie jaj - on tylko tak nieudolnie prowokuje - wiem, że pora późna, ale jednak za długo dajecie się podpuszczać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:29 joanna_on-line,a co tam,jutro mam wolne,moge sobie i podyskutowac dluzej,nawet z polzkikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:34 igor_uk napisał: > joanna_on-line,a co tam,jutro mam wolne,moge sobie i podyskutowac dluzej,nawet z polzkikiem. rozumiem ;) dla towarzystwa dał się Cygan powiesić Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:38 joanna_on-line,dyskutuje z nim,ale czekam na ciebie i zostalem wynagrodzony za cierpliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:42 eee... co to za przyjemność dyskusja z kimś o podobnych poglądach... nudy... no sorki nie obrażaj sie - toz to sama prawda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: między odprawą a startem jest luka czasowa 08.05.10, 01:47 o... a poza tym powiedziałeś, że mi do twarzy w kaftanie bezpieczeństwa, no to ja się powinnam obrazić, tylko zapomniałam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: nie chodzi o ciebie albo o mnie 08.05.10, 00:40 Znaczy to że tam mogły być posadzone jakieś kukły i nikt by tego nie mógł sprawdzić?? Człowieku, przecież tych ludzi żegnały rodziny i z pewnością były osoby z kancelarii prezydenta obsługujące ten wyjazd. A do czego właściwie dążysz? Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik Heads of State 08.05.10, 00:53 nie czeba do 'czegoś dążyć' zadawajac pytania. Ja tylko był bym spokojniejszy, jeśli bym widział udokumentowany odlot Heads of State, czy to jest za wielkie wymaganie:? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin trzeba, a nie czeba; zadając a nie zadawając 08.05.10, 00:57 to tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik ale ze mnie nieuk i wsiok 08.05.10, 01:17 no widzisz ..to mnie dyskwalifikÓje chilli wżysdko co muwie jest głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
vobo7 Re: ale ze mnie nieuk i wsiok 08.05.10, 03:24 polzkik napisał: > chilli wżysdko co muwie jest głupotą Just don't believe everything you hear. Or anything you say. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: a mi robili 07.05.10, 23:59 polzkik,przeciez sam piszesz:-"W smoleńsku czekało dużo reporterów, międzynarodowa prasa",widac wszystkie chetni do robienia zdjec tej wycieczki,byli w Smolensku.A coz to za zderzenie-odlot Prezydenta,na wiec wyborczy.Co innego sam wiec,ale tam nie dotarl. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik a dlaczego nikt z prasy 08.05.10, 00:12 ..n.p. z tych co nie dostali się na pokład dziennikaży lecących do smoleńska..nie było na/przy lotnisku z którego wylatywali? Czy chcesz mi serio powiedzieć że NIKT nie zfotografował/ zfilmował ani sekundy ani jednego członka wchodząc albo przynajmnie wjeżdzając na teren? Przepraszam za jeszcze głupsze pytanie: ALe skąd wiadomo że oni wszystcy razem tym samolotem lecieli jeśli tego NIKT nie dokumentował? ahahhahahhah Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: a dlaczego nikt z prasy 08.05.10, 00:24 > ALe skąd wiadomo że oni wszystcy razem > tym samolotem lecieli jeśli tego NIKT nie dokumentował? Przecież wystarczyło, że ktoś z kancelarii prez. miał listę i sprawdzał ją przed odlotem. Nie musiał to być dziennikarz z aparatem fotograficznym :> Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik nie mi to nie wystarczy 08.05.10, 00:37 bo papier jest cierpliwy frajerze wystarczyło, że ktoś z kancelarii prez. miał listę i sprawdzał > ją przed odlotem kto to sprawdzał? Czyli twojim zdaniem nie ma żadnej oficjalnej dokumentacji odlotu HEADs of the state? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: nie mi to nie wystarczy 08.05.10, 00:44 > kto to sprawdzał? A skąd JA mam wiedzieć?? Zadzwoń sobie do Kluzicy albo do Sasina i wszystkiego się dowiesz. > Czyli twojim zdaniem nie ma żadnej oficjalnej dokumentacji odlotu > HEADs of the state? Ja pitolę, ale ty porąbane wnioski wysnuwasz. Czy jeśli nie ma takiej dokumentacji krążącej w sieci od 3 tygodni, to znaczy, że nie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: nie mi to nie wystarczy 08.05.10, 00:50 robitussin napisał: > Czy jeśli nie ma takiej > dokumentacji krążącej w sieci od 3 tygodni, to znaczy, że nie istnieje? > Zmontuję coś na jutro i puszczę po ludziach. Może to wystarczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: nie mi to nie wystarczy 08.05.10, 00:55 state.of.independence napisała: > robitussin napisał: > > > Czy jeśli nie ma takiej > > dokumentacji krążącej w sieci od 3 tygodni, to znaczy, że nie istnieje? > > > > Zmontuję coś na jutro i puszczę po ludziach. Może to wystarczy :-) > tylko pamiętaj - co najmniej dwa ptaszki przy nazwisku, bo z jednym ptaszkiem p... nie wystarcza ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: nie mi to nie wystarczy 08.05.10, 00:58 Dobrze, że tylko przy nazwisku mają być dwa ptaszki. To dam radę na jutro zrobić. Większy zgryz bym miała gdyby dwa ptaszki miały być gdzie indziej... Ale boję się, że i to mnie nie minie - tutaj przecież dokumentacją mają być zdjęcia z wsiadania do samolotu (do tego z dwoma ptaszkami). Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Przeciez polzkik robi z nas jaja! 08.05.10, 00:49 o widze ,ze kontakt z ludzmi inteligentnymi poszedl cie,polzkik ,na korzysc.Ja ,prawda od razu wyczulem jakijs falsz w twoim pytaniu,ale nabral sie,probowalem na powaznie odpowiedziec na prowokacyjne pytanie.Cie nie chodzi o to,czy zdi=jecia sa,cie chodzi o to,zeby ponabijac sie z nas.Zeby my cie udowodnili,ze te osoby byli na pokladzie.To jest dobre.W summie,zaczynasz pasowac do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: igor, nie sądzę 08.05.10, 01:20 robitussin,a ja sadze,chyba ze on jest az tak glupi,ze ja tego nie moge wyobrazic.A wiesz,jaka mam wyobraznie! Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik wyeliminować wątpliwości 08.05.10, 01:02 igor_uk napisał: > o widze ,ze kontakt z ludzmi inteligentnymi poszedl cie,polzkik ,na korzysc.Ja > ,prawda od razu wyczulem jakijs falsz w twoim pytaniu,ale nabral sie,probowalem > na powaznie odpowiedziec na prowokacyjne pytanie.Cie nie chodzi o to,czy > zdi=jecia sa,cie chodzi o to,zeby ponabijac sie z nas.Zeby my cie udowodnili,ze > te osoby byli na pokladzie.To jest dobre.W summie,zaczynasz pasowac do nas. Ja przecież już długo mówię że mi chodzi o ELIMINOWANIE WĄTPLIWOŚCI które mogą prowadzić do teorii spiskowych (każdy nawet najwięcej absurdalny wątek trzeba przemyśleć jeśli się ma do czynienia z tak na tak nieporównywalnym zdarzeniem) (może prowokuję ale nie nabijam się bo temat jest zbyt poważny) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: wyeliminować wątpliwości 08.05.10, 01:08 polzkik,jakie masz watpliwosci?czy te osobe wogole weszli na poklad? Jak nie zobaczysz tego na filmie,czy na zdjeciach -to nie uwierzysz? W takim razie myslalem o tobie lepiej,niz ty jestes.Wiesz co,trzymaj sie lepiej mojej teorii (z jajami),lepiej z nimi wygladasz,bo bez jaj,to zaden z ciebia facet. Aha,zeby nie pisal mnie,ze nie podpieram swoi wypowiedzi linkiem.To masz-tak wyglada facet z jajami. static0.blip.pl/user_generated/update_pictures/367028.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
esther-leah Re: a mi robili 07.05.10, 23:59 Poszukaj na youtube. Moze jakis facet z teczka, albo emerytowany pilot cos widzial ? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: a mi robili 08.05.10, 00:07 polzkik napisał: no widzisz, a mi robili, nawet jak ostatnim razem wchodziłem na pokład samolotu na 1dno godzinny lot. O matko:))) A nie miales na sobie galabiji czasem?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborga.dapkunaite Re: głupie pytanie 07.05.10, 23:46 Z tego, co widziałam na taśmach w TV - nie kręcono kroniki filmowej ani nic podobnego. Natomiast pokazywano listę osób wsiadających na pokład i w takiej rubryczce po lewej były "ptaszki" - że wsiadły, a przy nazwisku tej Pani, która nie poleciała, bo się rozchorowała nic nie było zaznaczone. Widocznie ktoś tę listę sprawdzał. No i dodatkowo - start odbywał się z wojskowego lotniska Okęcie, a tam jest teren jednostki. By tam się dostać musieli pokazać dowód tożsamości, a żołnierz musiał wpisać ich do książki (jakiej, nie pytaj - może meldunków, kto, po co i na co wszedł na teren, może jakiejś innej). I zapewne ta lista posłużyła do ostatecznego podsumowania, kto wsiadł do samolotu. Aha, by wykluczyć - tam jest dość wysokie ogrodzenie i nie sądzę, by tacy goście włazili przez ten płot, a dziur w nim nie widać i chyba nie ma, bo ten bok jednostki wychodzi na ulicę Żwirki i Wigury, którą jadą wszystkie możliwe delegacje z cywilnego Okęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik to bardzo ciekawe 08.05.10, 00:02 czyli oni lecieli z lotniska wojskowego (na lotnisko wojskowe) i NIKT NIE umie udokumentować że lista zmarłych jest identyczna z listą tych którzy wylecieli?? Wszystcy tajnie przyjechali czarnymi limuzynami na wojskowe lotnisko? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: to bardzo ciekawe 08.05.10, 00:26 A z czego wnioskujesz, że nikt nie umie udokumentować?? Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik nikt, dotychczas ,na tym forum 08.05.10, 00:39 a nie nikt. tylko bym chciał widzieć udokumentownie ODLOTU Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Re: nikt, dotychczas ,na tym forum 08.05.10, 00:46 bym chciał widzieć udokumentownie ODLOTU No to przykro mi, ale ja nie posiadam takich dokumentów i ja sądzę nikt z pozostałych również nie. Możesz się zgłosić do Infooo albo Zuzki - może coś wyskrobią z sieci (choć nie ufałbym za bardzo w wiarygodność tych linków ;-) albo sprawdzić bezpośrednio w kanc. prez. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik Nie powinno być.. 08.05.10, 00:24 Nie powinno być jakiejś defilady nie mówie już o czerwonym dywanie.. ale nie ma nawet ANI JEDNEGO ZDJĘCIA jak ci HEAD of the STATE wchodzą na pokład?? (tak z ciekawości) Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborga.dapkunaite Re: Nie powinno być.. 08.05.10, 00:30 Widocznie nie był to żaden specjalnie ciekawy news, bo gdyby nie rozbili się, to kto by był ciekaw wsiadania do samolotu. Dodatkowo, cała ekipa dziennikarzy już wcześniej odleciała Jakiem do Smoleńska i miała dokumentować przybycie delegacji. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik lol czyli NIKT na świecie.. 08.05.10, 00:42 nie jest w stanie udowodnić że te oficialnie podane 96 osób WESZŁY na pokład samolotu?? Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin wiesz co? idź już spać 08.05.10, 00:48 ... bo nie przyjmujesz do wiadomości prostych przekazów słownych. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: lol czyli NIKT na świecie.. 08.05.10, 00:52 polzkik napisał: > nie jest w stanie udowodnić > > że te oficialnie podane 96 osób > > WESZŁY na pokład samolotu?? nikt na swiecie nie wie, ze się kochasz w Ewie... to, że nie znalazłes w sieci dowodów na te karkołomna i wręcz śmieszną hipotezę, naprawdę nie znaczy, że Twoja spiskowa teoria dziejów jest realna... może skorzystaj z grzecznej rady R. i skontaktuj sie z Kancelaria Prezydenta - forumowicze raczej nie pomogą Ci w rozwianiu Twoich watpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
fox1984 Re: lol czyli NIKT na świecie.. 08.05.10, 01:12 Wiesz polzik mam propozycję. Nakręć filmik ze swoimi wątpliwościami i wyślij do TVN 24 albo lepiej do TVPiS. Media na pewno się ucieszą a rodziny będą wdzięczne, że oto udowodniłeś im, że wszyscy dookoła kłamią bo tak naprawdę nigdy ich bliscy nie byli na pokładzie samolotu tylko porwało ich nie wiem UFO, YETI, inne bliżej nieznane i nieokreślone siły ZŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik ale się pocisz i pocisz 08.05.10, 16:13 fox1984 napisała: > Wiesz polzik mam propozycję. Nakręć filmik ze swoimi wątpliwościami i wyślij do > TVN 24 albo lepiej do TVPiS. Media na pewno się ucieszą a rodziny będą > wdzięczne, że oto udowodniłeś im, że wszyscy dookoła kłamią bo tak naprawdę > nigdy ich bliscy nie byli na pokładzie samolotu tylko porwało ich nie wiem UFO, > YETI, inne bliżej nieznane i nieokreślone siły ZŁA. ale się pocisz, jaki w tym masz cel? Nie masz żadnego udokumentowania ODLOTU, zdjęcia, filmu, dokumentów albo linka, ale się pocisz i pocisz. Czemu po prostu nie odpowiadasz jak nie masz odpowiedzi? Ja nic nie twierdzę tylko się zapytałem czy ktoś ma jakąkolwiek dokumentacje i dotąd nikt nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
fox1984 Re: ale się pocisz i pocisz 08.05.10, 17:13 Tak mają odprawa, która wpuszczała gości na pokład. Wystarczy czy trzeba jeszcze bardziej łopatologicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-es49 No to już jest męczące... 08.05.10, 21:06 Drogi polzkik robili, robili tyle że rentgenowskie. Ponieważ, jak to w naszej armii bywa, rentgen był stary i na dokładkę ruski to tak ich napromieniowało, że świecili jasnym światłem i te cholerne amerykany co do nas z patriotami jadą jednego patriotę wystrzelili. Nie wiedzieli biedaki, że narobią takiego bigosu. Dlatego też Obamy na pogrzebie ze strachu nie było. No coś w tym rodzaju... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: Nie powinno być.. 08.05.10, 00:38 polzkik napisał: > Nie powinno być jakiejś defilady > nie mówie już o czerwonym dywanie.. > > ale nie ma nawet ANI JEDNEGO ZDJĘCIA > > jak ci HEAD of the STATE > > wchodzą na pokład?? > > (tak z ciekawości) płyta Ci się zacięła czy cóś? w jednym wątku zadajesz po raz enty to samo pytanie rozpisane na hehe różne głosy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
state.of.independence Re: Nie powinno być.. 08.05.10, 00:51 A potem tacy słyszą różne głosy na filmikach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
robitussin Nie, nie powinno być ... 08.05.10, 00:47 ... już ci to tłumaczono w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
ubijaj.tuda Sądziłem że 08.05.10, 01:46 większego popierdoleńca niż aerthohg90210, infoooo czy zuzka110 na tym forum nie ma i nie będzie. Ale oto mamy zycięzcę - polkzik !!! Albo to taki prowokator który leje po nogawkach czytając posty ludzi próbujących z nim polemizować(he he) albo totalny genetyczny zjeb. Odpowiedz Link Zgłoś
suk-kub dla myślących inaczej 08.05.10, 01:48 Pytanie polzkika wydaje się zasadne w szczególności gdy zastanowimy się KTO i DLACZEGO zadecydował o zapakowaniu dziennikarzy do JAK-a i puszczeniu przodem, skoro pierwotnie mieli być wymieszani z resztą wycieczki i część wtedy byłaby w tutce (i mogłaby robić zdjęcia przy wchodzeniu i przez cały czas podróży). Następnie to opoźnienie - dało czas na posadzenie manekinów i usunięcie wycieczki. Tylko w jaki sposób zostali oni przetransportowani do Smoleńska by wrócić w trumnach? Tutaj teoria podmiany się wali, a jeszcze telefon Pana Prezydenta do brata a także rozmowy załogi z kontrolerami - choć to można wyjaśnić, że byli to zamachowcy samobójcy i od razu mamy też wyjaśnienie na info o słabej znajomości rosyjskiego, skoro prawdziwi piloci władali biegle tym językiem, więc ci, co rozmawiali z kontrolerem lotu byli podmienieni. Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik Re: dla myślących inaczej 08.05.10, 02:00 to nie moje myśli, ja tylko chciałbym widzieć przynajmniej jedno zdjęcie tych ludzi wchodząc na pokład Odpowiedz Link Zgłoś
polzkik 65 'odpowiedzi' w 2 godziny a zero odpowiedzi 08.05.10, 01:57 niesamowite, 65(4) odpowiedzi w przeciągu 2 godzin, ale ANI JEDNA nie odpowiada na pytanie! > gdzie/ jest to udokumentowane (film/ zdjęcia) jak TE 96 osób >wchodziły mniej lub więcej równocześnie na pokład samolotu? Na jakimś poważnym forum liczył bym się z takimi oto odpowiedziami: 1. nie ma(m) (wiadomości o) żadnej dokumenacji albo 2. dokumentacja nie była możliwa z powodów takich i takich jak na forum gotowania dam pytanie: "Czy wie ktos jak sie gotuje żurek po wrocławsku?" to mi odpowiedzą ci któży wiedzą jak, albo mi po prostu nie odpowiedzą. A tu 64 'odpowiedzi' bez treści..ale polemizowanie jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: 65 'odpowiedzi' w 2 godziny a zero odpowiedzi 08.05.10, 02:04 polzkik napisał: > niesamowite, 65(4) odpowiedzi w przeciągu 2 godzin, > >niesamowite to jest to, że sądzisz, iż na prowokację ktoś będzie Ci poważnie odpowiadał... śmieszne. i to tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
ubijaj.tuda Re: 65 'odpowiedzi' w 2 godziny a zero odpowiedzi 08.05.10, 02:09 polzkik napisał: > niesamowite, 65(4) odpowiedzi w przeciągu 2 godzin, > > ale ANI JEDNA nie odpowiada na pytanie! Wiesz, jest takie powiedzenie: "głupie pytanie - głupia odpowiedź" Ale ja ci dam mądrą odpowiedź na głupie pytanie: udokumentowanie tego jak TE 96 osób wchodzi do TEGO samolotu jest mniej więcej tam gdzie udokumentowanie jak TE 96 osób jadło przedtem śniadanie, było w toalecie a przedtem obudziło się i pomyślało - "o cholera! ale wcześnie! pospałbym/ałabym jeszcze!" Niestety, nie wiem gdzie jest to "mniej więcej". Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 równoczesnie? 08.05.10, 17:18 malo prawdopodobme. Kazdy pasazer tego samolotu był sprawdzany co do tozsamosci oraz co do bezpieczeństwa przez borowika i wtedy wpuszczany. kazy poza pierwsza parą - ta zawsze wsiada ostatnia do samolotu, bez sprawdzania i jest dowozona bezposrednio pod sam samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
suk-kub Re: głupie pytanie 08.05.10, 17:22 W czołówce programu warto rozmawiać jest pokazane jak ta cała wycieczka zbliża się do samolotu, zadzwoń do Pospieszalskiego to Ci z przyjemnością sprezentuje to nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś