Gość: Mucha_Funia Re: Prezent dla dziewczyny IP: *.free.aero2.net.pl 18.06.14, 17:19 a jaki masz budżet? skoro ma pełno książek to faktycznie nie ma sensu obdarowywać ją kolejną, chociaż osobiście uważam, że książek nigdy nie za mało :) z takich ciekawszych prezentów to może - etniczna biżuteria, rękawiczka do demakijażu glov, zegarek, ewentualnie karta upominkowa do drogerii lub empiku, osobiście z gadżetów do herbaty bym się nie cieszyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
eifa Re: Prezent dla dziewczyny 26.02.18, 21:10 A może jakiś fajnym ładny, a jednocześnie praktyczny prezent? Na przykład powerbank z lusterkiem. www.teletorium.pl/power-bank-z-lusterkiem-beeyo-3000-mah-rose-gold/75479/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejewski Re: Prezent dla dziewczyny IP: 46.255.40.* 10.07.14, 16:11 Hejka! Ja kupiłem mojej dziewczynie koszulkę z nadrukowanym naszym wspólnym zdjęciem z wakacji i powiem Wam, że nawet często coś nosi. Dziewczyny lubią prezenty "od serca" :P Polecam sklep internetowy, który się tym zajmuje: sklep-starnas.pl/products/products_tshirts/selector/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Prezent dla dziewczyny IP: 192.166.203.* 04.08.14, 16:15 Sprawdź bikebelle.pl, pełno stylowych akscesoriów rowerowych, biżuteria rowerowa, torby, kolczyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewuś Re: Prezent dla dziewczyny IP: *.centertel.pl 07.08.14, 23:36 Tyle wypowiedzi, a nikt nie pomyślał o biletach do teatru. Może warto pójść w tym kierunku? Ostatnio w teatrze IMKA grają świetne spektakle. Na ich stronie jest repertuar. Bilety można kupić on-line. Odpowiedz Link Zgłoś
boobka Re: Prezent dla dziewczyny 16.09.14, 23:04 Tutaj znajdziecie ciekawe pomysły na prezent. Gwarantuję ich świetne wykonanie :) www.facebook.com/stareajaknowe Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ruda_666 Re: Prezent dla dziewczyny 23.04.15, 15:54 Spróbuj może jeszcze poszukać czegos fajnego tutaj: piekielko.com/sklep - znajdziesz ciekawą biżuterię orientalną, ponoć Pakistańska Odpowiedz Link Zgłoś
monia-k1234 Re: Prezent dla dziewczyny 23.05.15, 23:30 Najlepszym prezentem na każdą okazję są kwiaty. Czasem nie mamy głowy do tego, aby je kupić, dlatego z pomocą przychodzi kwiaciarnia online. Jeśli ktoś chciałby skorzystać z takiej usługi to polecam zajrzeć na stronę kwiaciarni Kwiatowa Przesyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
nata-li-a Re: Prezent dla dziewczyny 08.10.15, 10:11 Może lepiej jakaś biżuteria, akcesoria... Ja dostałam futrzany brelok francomorenzo.com/ Akurat chłopak trafił w trendy, jest niedrogi, zrobiony porządnie, w dodatku polska marka Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuus Re: Prezent dla dziewczyny 19.10.15, 14:54 Powiem Ci, że lot paralotnią w moim przypadku to strzał w dziesiątkę :) w necie za parę stówek znalazłem i sam przy okazji się przelecisz:D hehe kombinuj ziom :D powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.k2 Re: Prezent dla dziewczyny 22.10.15, 21:34 Weekend SPA może, albo kolacja, masaż, stawiałabym na coś w tym stylu. Najlepiej wykupić pakiet przeżyć i niech sobie dziewczyna sama coś dobierze wg uznania. Ja bym się z takiego prezentu ucieszyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
alina454 Re: Prezent dla dziewczyny 15.11.15, 14:00 A ja lubię dostawać bieliznę. Zawsze się to miły i elegancji prezent. Można też wybrać coś w odpowiedniej cenie :) W all-bielizna.pl można kupić fajną haleczkę albo koszulkę. Firma Nipplex oraz Donna mają fajnie zapakowane produkty więc na prezent idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
fffrrr1234 Re: Prezent dla dziewczyny 17.11.15, 13:18 Długo szukałem prezentu dla swojej dziewczyny doszedłem do wniosku,że mnie można zawsze kupić kosmetyki. Każda dziewczyna się ucieszy. Ja znalazłem coś takiego : allegro.pl/prezent-na-mikolaja-zestaw-komsetykow-agafia-eko-i5789536566.html Pozdrawiam Myślę ze warto, bo to naturalne kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilabba Re: Prezent dla dziewczyny 21.11.15, 22:57 Każda kobieta kocha ubrania, buty i torebki. Ubrania musisz znać rozmiar, buty to samo a torebki zawsze możesz kupić przez internet! Polecam sprawdzoną stronę bellybag.pl wybór spory i torebki świetnej jakości! Odpowiedz Link Zgłoś
kaletka83 Re: Prezent dla dziewczyny 24.11.15, 10:08 A może zamiast badziewia kup jej super pościel na zimowe wieczory z książką. A jakdobrze wyboerzesz wzór to będzie i praktyczny i romantyczny prezent. www.elway.biz/34-posciel-3d-160x200 tu sa w dobrej cenie i dobra jakość. Wiem bo ja tam zamawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.jan Re: Prezent dla dziewczyny 25.11.15, 13:56 A może coś eleganckiego i praktycznego sklep.orsonero.pl/ na hasło mikołajki dają RABAT :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatamitatami.pl Re: Prezent dla dziewczyny 25.11.15, 15:23 Zobacz kilka oryginalnych propozycji u mnie tatamitatami.pl/lubie-to/etno-prezenty-na-swieta-do-50-zl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotulanka5 Re: Prezent dla dziewczyny 26.11.15, 13:55 polecam swiece albo olejki do masazu, relaks 1 klasa no i spedzacie czas miło we dwoje lizak.com.pl/swieca-do-masazu-swede-senze-massage-candle-teasing lizak.com.pl/swieca-do-masazu-petits-joujoux-athens-190-gram lizak.com.pl/olejek-do-masazu-jablko-shunga-massage-passion-250-ml ja dostałam ten ostatni i było naprawde miło Odpowiedz Link Zgłoś
jankaa85 Re: Prezent dla dziewczyny 03.08.16, 10:03 może lepiej zamiast gadzetu na haerbate kupic jej ramke cyfrowa z waszymi wspolnymi fotkami forum.gazeta.pl/forum/w,1192,130379613,130379613,Prezent_dla_Meza_Chlopaka.html?t=1470211304&s=4#p162117629 Odpowiedz Link Zgłoś
katii_e Re: Prezent dla dziewczyny 18.08.16, 15:40 Widzę temat wciąż aktualny :) Ja osobiście od czasu do czasu zaglądam tutaj. Nigdy nie miałam problemów z ich biżuterią. Zerknij sobie: bizuteriaplus.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
nateczka24 Re: Prezent dla dziewczyny 14.11.16, 12:29 Ja natomiast dziewczynie wysłałem bukiet z pocztakwiatowa.pl W sumie to było dwa lata temu a do dzisiaj wspomina te kwiaty i jej zaskoczenie :) naprawdę polecam. Myślę, że każdej dziewczynie przypadnie prezent do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
asiaa345 Re: Prezent dla dziewczyny 25.04.17, 09:08 Proponuję róże, która nigdy nie zwiędnie allegro.pl/zlota-roza-24k-prezent-imieniny-dzien-mamy-gratis-i6767454453.html Odpowiedz Link Zgłoś
lilomilo Re: Prezent dla dziewczyny 06.02.18, 12:28 A może jakiś bardziej wyjątkowy pomysł na prezent dla niej? Kobiety uwielbiają niespodzianki, więc zaskocz ją :) Romantyczny lot hydroplanem, voucher do eleganckiej restauracji lub lot paralotnią. To sa niezapomniane prezenty dla kobiety. prezentokracja.pl/prezent/dla-niej Odpowiedz Link Zgłoś
rokitta Re: Prezent dla dziewczyny 25.03.18, 22:17 Hm, ja zaproponowałabym jakiś gadżet, może e-notatnik? www.teletorium.pl/notatnik-elektroniczny-lcd-forever/61660/ Według mnie to całkiem sensowny i pożyteczny gadżet także myślę, że warto się nad nim zastanowić. Odpowiedz Link Zgłoś