18.03.05, 12:48
hej
pomocy!!!!!
co zrobic na depreche bo ja juz ne moge , lapie takie doly ze na dluzsza mete
nie da sie tego wytrzymac , nawet wstawac mi sie nie chce jak to dluzej
potrwa to chyba .... juz tego nie wytrzymuje RATUNKU!!!!
Obserwuj wątek
    • kroplla Re: deprecha 18.03.05, 13:37
      ja mam taki sprytny sposob.. spiewam sobie pod nosem "dziekczynienie"...
      (stachura - wyk. SDM:)) mi zawsze pomaga - na wszystkie smuteczki:)
      pozdrawiam serdecznie!! glowa do gory - popatrz w niebo - idzie wiosna:)
      • novinkaa Re: deprecha 18.03.05, 16:19
        kroplla, ta wiosna to marne pocieszenie dla kobiet takich jak my. Jak sobie
        pomyślę o tym słoneczku, które z premedytacją oświetli moją buźkę i wyeksponuje
        CONIECO to mi się ciepło robi:) Swoją drogą wstrętna nazwa tego choróbska, już
        wolę nazywać siebie wampirem;) - promieniom słonecznym mówię nie,półmrok
        księżycowy- jestem na tak.Trzymajmy się mocno, byle czego, ale sie trzymajmy.
        • kroplla Re: deprecha 18.03.05, 21:14
          to mi pojechalas :/ a ja chcialam tylko tak ot, zwyczajnie i po prostu
          powiedziec co moze cieszyc... co mnie cieszy:) nic to jednak.. pozdrawiam
          serdecznie! pa
          • novinkaa Re: deprecha 19.03.05, 22:38
            kroppla, przepraszam, nie miałam złych intencji, a tym bardziej nie chciałam
            nikogo urazić. tak tylko sobie dywagowałam. :(
            • nathural Re: deprecha 22.03.05, 23:44
              ja jak mam depresje to zapraszam jakies kolezanki ktore potrafia mnie rozbawic,
              nawet czasami glupimi tekstami. Wlaczamy dico polo i spiewamy. Takie jaja ze
              humorek odrazu sie poprawia. I to wcale nie ja wymyslilam, bo nie znosze dico
              polo ale mnie tym katowali i sie przyzwyczailam :P wyprobojcie ten sposob to
              dziala!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka