Dodaj do ulubionych

lekarz w Bielsku-Białej

08.10.06, 00:09
Czy ktoś może mi polecic dobrego lekarza w Bielsku?

Z góry dziękuję

Eowyna
Obserwuj wątek
    • beemka5 Re: lekarz w Bielsku-Białej 28.10.06, 10:19
      NIE POLECAM ZADNEGO LEKARZA Z BIELSKA
    • pauli23 Re: lekarz w Bielsku-Białej 29.10.06, 12:05
      Czesc!
      moge jedynie polecic Ci dobrą lekarkę - ginekologa, jeśli chcesz.. Chodze tylko
      do niej, prywatnie. Jesli chcialabys na nia namiary, daj prosze znac - problem
      jedynie w tym, ze ma teraz rodzic na dniach (jesli jeszcze nie urodzila:-)) i
      nie wiem kiedy bedzie przyjmować pacjentki.. No ale jeśli chcesz, mogłabyś
      zadzwonić i zapytać sama.
      pozdrawiam:-)
      • eowyna1 Re: lekarz w Bielsku-Białej 02.11.06, 16:36
        Cześc,
        Jeśli jest dobra to oczywiście, że chcę namiary na nią. Z góry dzięki. Najwyżej
        poczekam, aż wróci do pracy.Ile kosztuje u niej wizyta? Zakładam że też masz
        problem z hirsutyzmem.Czy robiłaś jakieś badania? Jakie leki zażywasz? I czy
        ona zbagatelizowała ten problem czy podeszła do tego całkiem poważnie?
        Pozdrawiam
        Eowyna
        • pauli23 Re: lekarz w Bielsku-Białej 06.11.06, 22:39
          Cześć!
          przepraszam Cię bardzo za opóźnienie w odpowiedzi.... Wyslalam CI maila z
          namiarami na nia (przyjmuje prywatnie, i prywatnym jest tez ten nr telefonu,
          więc wolałam Ci napisać maila - ale jeśli któraś z Was, dziewczyny, także
          chciałaby na nią namiary, to dajcie proszę znać, napiszę). Mam do niej duże
          zaufanie, choć chyba jednak większe w kwestiach ginekologicznych niż
          endokrynologicznych. W każdym razie, polecam Ci ją - pójdź i zobacz co Ci poradzi.
          Jeśli chodzi o cenę wizyty - to jest bardzo różnie, są zniżki dla studentek (za
          samą receptę np płaciłam 10zł, za wizytę z badaniem chyba 30-40zł). Mojego
          problemu Dr Małecka-Holerek nie zbagatelizowała, aczkolwiek po przejrzeniu
          wyników badań, radziła nie mieszać się w hormony, bo często więcej można nimi
          namieszać niż naprawić. Zresztą ja sama już bym się nie zgodziła brać żadnych.
          Przepisała mi Spironol - biorę to po jednej tabletce dziennie od dwóch lat (z
          dwumiesięczną przerwą rok temu), a do tego Castagnus. Efekty niestety mizerne.
          Pozdrawiam Cię, i życzę powodzenia!
          paulina
          • pauli23 Re: lekarz w Bielsku-Białej 07.11.06, 15:51
            PS. Pani doktor jeszcze przyjmuje, byłam dzisiaj - więc jeśli pójdziesz np w
            piątek to może jeszcze zdążysz;-)
            pozdrawiam!
    • daria854 Re: lekarz w Bielsku-Białej 21.01.07, 17:14
      ja również odradzam wszystkich lekarzy endokrynologów w bielsku. Bardzo chwalę
      sobie dr Szramek-Urbaniak z Jaworza i prof. Kos-Kudłę z żywca. Obie lekarki
      baaaaaardzo mi pomogły.
      • eowyna1 Re: lekarz w Bielsku-Białej 29.01.07, 19:07
        Dario,

W jaki sposób Ci pomogły? Czy możesz mi dac na nie jakieś namiary, nr tel.
        adres, ile kosztuje wizyta, bo pewnie przyjmują prywatnie?
        Napisz proszę jakie mają podejście do Nas.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Eowyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka