marcin_mikulczyce Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 27.02.10, 20:04 Ktoś już tutaj napisał, że nie ma firm tanich i solidnych. Tak jest nie tylko z oknami, ale też w innych dziedzinach. Szkoda. Ale tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkam_w_zabrzu Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 05.03.10, 20:09 Na razie jest jeszcza za zimno, żeby wymieniać okna Odpowiedz Link Zgłoś
adamkowolik Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 28.07.18, 21:01 W Okno Poland mają duży wybór i wielu producentów. Solidna firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiu_joh Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: 217.153.211.* 11.03.10, 18:40 witam calkowicie nie polecam okno-poland w zabrzu przy ulicy ks.wajdy szefowa ma klientow w .... nawet nie raczy odebrac telefonu ani oddzwonic wymienieniali mi okna dwa razy bo przywiezli za male okno a drugi raz zostawili mi okno z diura i powiedzieli ze mam sobie tasma zaklejic tylko wazne bylo zeby dac pieniedze NIE POLECAM OKNO- POLAND ZABRZE KS.WAJDY UWAZAJCIE Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkam_w_zabrzu Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 16.03.10, 19:58 Dzięki za ostrzeżenie! Odpowiedz Link Zgłoś
grubapupa Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 26.03.10, 20:22 Po co wam te okna? Szał się zrobił z tymi wymianami Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 01.04.10, 19:59 Na wiosnę zawsze ludzie wymieniają okna. Nie ma powodu do zdziwienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montażysta Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: 109.243.6.* 11.05.10, 06:35 a wiec moje zdanie . a znam się na tym pracuje 10 lat w jednej firmie i z ręką na sercu mogę powiedzieć ze jestem najlepszy w tej branży a wiec najlepsze profile REHAU , DECENIC oba profile niemieckie bardzo dobrej jakości dobrze wykonane w porównaniu do innych profili wypadają bosko ktoś pytał o biel decenic nawet po 10 latach bedzie idealnie biały mają patent na to nie wiem jaki ale widziałem niejedno okno co miało juz z 5 lat i dalej było śnieżno białe było bielsze od okien które montowaliśmy odradzam kupować okien kture ramy są szare po boku FAKT SA TANIE ALE ---są robione z odpadów na szary plastik naciągnięta biała okleina przypadkowe uszkodzenie okna i szary kolor mamy widoczny firmy które mogę polecić mont-perfekt na Sobieskiego w Zabrzu norden 24 na nocznickiego dużo zależy od montażystów wiec musicie być wymagający i prosić od razu o najlepsza ekipę a na pewno będziecie zadowoleni z okien . czytałem w którejś wypowiedzi ze okna nieszczelne sa wystarczy poprosić o regulacje jak nie tam gdzie kupione to obojętnie w którym sklepie szczelnośc reguluje sie na dociskach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapid Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.stk.vectranet.pl 11.05.10, 21:27 czy to prawda ze SUPER OKNO zbankrutowało i firmę zamknięto ? Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 16.05.10, 19:35 Dzięki za wypowiedź eksperta! Więcej takich potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.stk.vectranet.pl 01.06.10, 12:44 "jestem najlepszy w tej branży" no dobre,dobre już dawno się tak nieuśmiałem i to najlepsze profile to REHAU i DECENIC nie no polewam- najlepszy ale kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: 78.145.25.* 25.06.10, 19:14 Zgadzam sie. I bledy ortograficzne ;) (ktury) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
apanaczi74 Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 09.06.10, 15:30 Gość portalu: montażysta napisał(a): > a wiec moje zdanie . a znam się na tym pracuje 10 lat w jednej firmie i z ręką > na sercu mogę powiedzieć ze jestem najlepszy w tej branży a wiec najlepsze > profile REHAU , DECENIC oba profile niemieckie bardzo dobrej jakości dobrze > wykonane w porównaniu do innych profili wypadają bosko ktoś pytał o biel deceni > c > nawet po 10 latach bedzie idealnie biały mają patent na to nie wiem jaki ale > widziałem niejedno okno co miało juz z 5 lat i dalej było śnieżno białe było > bielsze od okien które montowaliśmy odradzam kupować okien kture ramy są szare > po boku FAKT SA TANIE ALE ---są robione z odpadów na szary plastik naciągnięta > biała okleina przypadkowe uszkodzenie okna i szary kolor mamy widoczny firmy > które mogę polecić mont-perfekt na Sobieskiego w Zabrzu norden 24 na > nocznickiego dużo zależy od montażystów wiec musicie być wymagający i prosić od > razu o najlepsza ekipę a na pewno będziecie zadowoleni z okien . czytałem w > którejś wypowiedzi ze okna nieszczelne sa wystarczy poprosić o regulacje jak > nie tam gdzie kupione to obojętnie w którym sklepie szczelnośc reguluje sie na > dociskach Zastanów sie co Ty piszesz za bzdury...do szkoły podstawy chemii, ekologii i fizyki się kłaniają...to,że jesteś montażystą od tylu lat i takie bzdury wypisujesz to faktycznie o Tobie "bardzo dobrze świadczy" jak widac powyżej...Każdy chwali swoje i używa często bardzo głupich argumentów w stosunku do Klienta. No ale cóż powstało wiele firm, które chcą tylko sprzedać i resztę mają gdzieś...i wciska każdy kit Klientowi..a potem to on ma problem. Odpowiedz Link Zgłoś
maliksa12 Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 04.09.13, 20:21 podpisuję sie rękami i nogami pod tą opinią. Mont -Perfekt radzę omijać szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muhskaloker Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.centertel.pl 04.09.15, 15:45 Niestety nie mogę powiedzieć niczego pozytywnego o firmie Norden24. Nie dość, że zamówienie, które składałem zostało przez szefa firmy zle spisane to dodatkowo zostaliśmy z ręką w nocniku bo odebraliśmy drzwi. Oczywiście wina jest po naszej stronie a firma niczego nie chce wymienić. Drugą sprawą jest to, że montaż drzwi, które mamy w domu jest totalnie spie...ny. Niestety nie mogę polecić tej firmy nikomu kto ceni wysoką jakość wykonania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: 78.145.25.* 25.06.10, 19:12 A Ja myslalem ze VEKA jest najlepsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.10, 20:05 Ty montażysta, naciagac to mozna ale nie plastik biały na szary.Masz pojęcie o oknach że hej.Daj se siana. Odpowiedz Link Zgłoś
maliksa12 Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 04.09.13, 20:20 firmę Mont-Perfekt s.c. omijać z daleka, szerokim łukiem. zwykłe cwaniactwo - klient kupił, klient zapłacił to niech się klient buja!!! w internecie mają mocna pozytywna kampanię - siedzi kilku gości i po godzinach tłuka na rożnych forach swoje reklamy. Okna Petecki polecam kupić, ale nie od tej firmy - chyba, że nie chcecie mieć żadnej gwarancji (takiej faktycznej gwarancji, a nie bezwartościowego świstka papieru) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mont-perfekt Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.13, 22:38 Wielkie bzdury, firma wyrobiła sobie dobrą opinię przez dobre usługi wykonywane od kilkunastu lat. Śmiało mogę powiedzieć że jest liderem tej branży w Zabrzu i oklicach. Jestem w tej branży od 15stu lat i wiem że jest ogrom klientów którym nawet złote klamki przeszkadzają. Proszę podać choć jeden link który świadczy o rzekomym klepaniu po forach. Odmawiane są jak w każdej tego typu firmie reklamacje wymyślone lub nieuzasadnione. Poślizgi w realizowaniu zgłoszeń się zdarzają ale są w 99% realizowane. Proszę tu na forum podać konkretny przypadek a jestem przekonany że forumowiczom będzie wyjaśnione co i jak było z tym tematem. Bo nie przypominam sobie reklamacji itp. która pozostała bez odzewu. Z poważeniem: mont - perfekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleks Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 09:51 Np. Firma STOLDREW Okna Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 24.05.10, 09:54 Dlaczego tylko na przykład? Za mało tobie płacą za reklamowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 24.06.10, 19:31 Może gość chce podzielić się prawdziwymi spostrzeżeniami, a wy od razu bierzecie go za akwizytora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.stk.vectranet.pl 09.07.10, 06:33 Witajcie powiem wam że ja miałam dość szukania i czytania na temat okien gdzie i jakie okna w końcu sie zdecydowałam kupiłam okna Aluplast w Zabrzu jak na razie jestem zadowolona i z okien i z firmy moge ich polecić Prohaus z Wolnosci Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 06.10.10, 20:41 No i proszę - można nienachalnie zareklamować sprzedawcę Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 12.10.10, 22:24 I o to też na forum chodzi. Żeby sprzedawać pozytywne infomacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iru Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.10, 11:17 a ja kupilem okna na placu teatralnym 10, w alesco. jestem zadowolony. czekalem 3 tygodnie. na mierzenie okien gosciu przyjechal punktualnie. cene podal fajna. mowil ze okna beda w 4 tygodnie a byli w 3. ekipie ktora przyjechala na montaz tez nie mam nic do zarzucenia. zrobili szybko, czysto i solidnie. polecam ich z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 19.10.10, 20:16 Coraz rzadziej można spotkać rzetelne firmy od okien. Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 23.10.10, 22:43 Bo mają za dużo zleceń i się klientami nie przejmują. Zawsze inny przyjdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okno-poland Wajdy Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: 87.101.31.* 18.11.10, 23:01 Witam Chciałbym wszystkich przestrzec przed firmą, która ma klienta głeboko w .... Zamówiłem okna bo skusiła mnie "promocja" na rolety oraz cena, lecz nie zawsze się to ma do wykonania pracy oraz obsługi klienta. Po złożeniu zamówienia, dostałem informacje że montaż będzie do 2 tygodni, czekałem 4 tygodnie !! w których przekładano mi termin montażu po niekończących się telefonach do ich biura :/ (zgroza, człowiek załatwia sobie urlop w pracy ażeby firma okno-poland łaskawie przyjechała na montaż, po czym w tym dniu okazuje się że nie mają okien w firmie :/ taka sytuacja miała miejsce 2 razy). Po 4 tygodniach wyczekiwań, nerwów, telefonów do firmy odbył się montaż. Kolejna zgroza, okna nie wyregulowane (jedno niżej od drugiego)w oknie balkonowym luki ok. 1 cm w ramie balkonowej co przy mieszkaniu na wysokim piętrze daje efekt gwizdka przy większym wietrze. No naprawdę nie chce mi się już tego pisać co było źle, chce tylko ażeby nikt nie przechodził przez to co ja. Dodam jeszcze że po zainstalowaniu okien czekałem jeszcze na rolety ok miesiąca, a poprawek i wyregulowanie okien, musiałem poprosić znajomego. PS. Z całym szacunkiem dla pracowników firmy, ale naprawdę się dziwuję że ta firma jeszcze istnieje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kopacz Udaj sie do firmy Okno Poland IP: *.3s.pl 09.02.11, 23:16 Niesamowicie solidna firma. O wszystko dbaja wlasciciele,bardzo interesuja sie praca pracownikow,sprawdzja dokladnosc wykonywanej pracy, przyjechali na montaz. Monterzy fachowcy,szybko i bez wiekszego brudu wymienili mi 5 okien w kamienicy. Pracuja trzy lata i jestem zadowolony. Serwisant byl dogladnac okien, dostaje od nich kartki na swieta z zyczeniami. Napeawde nie codziennie spptyka sie taka firme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:36 Polecam firme EWMAR z pl.Krakowskiego ja jestem bardzo zadowolony poniżej link okna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 16:37 alinaOmijac ciarachów z NORMY 2000. szerokim łukiem. Ekipa przypadkowa, już na dzień dobry zapłacili mandat za nie zabezpieczenie terenu. Okna wymieniali na piętrze. Co do parapetów to pożal sie boże . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 07:23 Z własnego doświadczenia polecam Okno Poland w tej chwili mieszczą się przy chatce na de gaulle'a ;) nasłuchałam się o normie i innych firmach "kogucik". Moje okna spełniają oczekiwania czekałam 3 tygodnie bo miałam dwu stronny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.wedo.com.pl Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: 92.18.36.* 18.07.11, 13:03 www.wedo.com.pl Zabrze , okna , tanie , dobre. 41-800 Zabrze, ul.3 Maja 66 śląskie Tel.: 0 32 271 80 82 Tel. 2: 32 340 49 07 Fax: 032 271 80 82 Firma nasza od 2002 roku zajmuje się sprzedażą i montażem stolarki PCV, aluminiowej oraz drewnianej. W naszej ofercie znajdą Państwo okna energooszczędne o zwiększonym bezpieczeństwie, oraz rozwiązania na każdą kieszeń. Okna typowe o wymiarach standardowych, oraz okna nietypowe: łukowe, trójkątne, trapezowe, o wymiarach i kształtach dostosowanych do indywidualnych potrzeb Klientów. Wykonujemy również "trudne-skomplikowane" zadania w w/w zakresie. Zajmujemy się też realizacją zadań przetargowych. Oczywiście sprzedawana przez nas stolarka, posiada wszelkie potrzebne certyfikaty i atesty. Oprócz stolarki posiadamy w naszej ofercie również rolety nadokienne (kompaktowe), rolety do montowania na murze, bramy garażowe, bramy warsztatowe, oraz roletki materiałowe i moskitiery. Posiadamy też duży wybór parapetów wewnętrznych: PCV, MDF, aglomarmur, postforming. Dysponujemy wykwalifikowanymi grupami montażowymi, co jest gwarancją wysokiej jakości wykonanych robót. Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 14:16 Szczerze mogę polecić firmę PROHAUS w Zabrzu. Są już długo na rynku, nie są drodzy i są solidni. Mam od nich drzwi i okna w domu od wielu lat i wszystko jest w najlepszym porządku. Teraz kupuję u nich drzwi i okna do mieszkania córki. Ich adres to 3go Maja 1a centrum Zabrza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.13, 08:11 Odradzam zakup okien w POLAND OKNA przy ul. De Gaulla. Niesolidni i nieterminowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.13, 14:17 Sienkiewicza 36.Jestem zadowolona.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? IP: *.internetia.net.pl 20.11.13, 09:15 Ja polecam firmę STOLLAR na ul. 3-go Maja . Okna już mam jakieś 6 lat wszystko ok . Poważna firma i słowna . Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Tylko nie okno-polan!!!!!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 22.12.13, 09:35 Ludzie unikajcie okno-poland jak OGNIA!!!!!!!!! Zamówiłam u nich Okna i drzwi, 4 lata wstecz. Okna są duże, nie standardowe. Raz, że źle nam doradzili jak ma być okno podzielone - góra i dół. Efekt góra okna jest za ciężka i spowodowała, że zawiasy z okna dolnego nie wytrzymują, dolne okno nie chce się otwierać. Chciałam zareklamować to mi powiedzieli, że tamta firma co mieściła się na ks wajdy 4 już nie istnieje a to jest tylko ta sama nazwa firmy ale już inni właściciele i oni nie odpowiadają za to co tamci zrobili. Bzdura wierutna bo nikt z personelu się nie zmienił. Nawet gość z którym rozmawiałam to ten sam co pracował na wajdy. I co 10 letnią gwarancję mogę sobie wsadzić w... A jak przyjeżdżali na regulację okien to już była porażka totalna. Pan tak długo przy nich coś majstrował aż w końcu wykręcił jedną część takie zabezpieczenie i stwierdził, że to nie potrzebne a jak się mocno szarpnie to się otworzą. Drzwi też mąż w końcu po nich poprawiał bo osiadły i się nie zamykały a na regulację drzwi już nie przyjechali. Już nie wspomnę o tym, że prosić się musieliśmy o klamki do okien i drzwi te co wybraliśmy, przywieźli inne i stwierdzili a po co nam tamte. Ludzie to są oszusty i patałachy a ceny mają w cale nie atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Tylko nie okno-polan!!!!!!!!!!!! IP: *.dynamic.mm.pl 06.02.14, 20:22 Bezpieczne okna bez klamek w okno poland gliwice! Pieniądze skasowali 23,12,13 , a montowali 01,02,14 cóż z tego skoro bez klamek. Dodac tylko kraty i jak w psychiatryku. Czy Oni wymontowują te klamki jednym klientom aby zalozyc u drugich? Dzisiaj klamki mialy do mnie dotrzec, niestety Pani nas poinformowala , ze Pan majacy je zamontowac nie ma czasu. A pieniadze dalej sciagaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.O Re: Tylko nie okno-polan!!!!!!!!!!!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.07.14, 20:41 Nie polecam firmy okno -poland Zabrze-wlasnie jestem po montażu-3tygodnie po terminie!!!! Kontakt z wlascicielami utrudniony-pracownicy traktują Cie jak--Plac i spierd!!! Jeszcze policja strasza !!!po godzinie parapety zaczelo wyginac musieli popracwiac z niechecia a jak im się uwagę zwrocilo to Cyt- nie jestem firma sprzatajaca!!! syf i nic więcej!!!! Dlugi meczacy dzień Masakra!!!! Ciekawa jestem jak będzie to wygladalo dalej az się boje . Odpowiedz Link Zgłoś
adamkowolik Re: Tylko nie okno-polan!!!!!!!!!!!! 28.07.18, 21:04 Ja u nich zamówiłem okna i drzwi. Zrobili wszystko zgodnie z zamówieniem, montaż zgodnie z ustaleniami. Polecam taką firmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Badura Polecam OKNO-POLAND IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.13, 16:44 Firma OKNO-POLAND jest godna polecenia , okna świetnej jakości w atrakcyjnej cenie ,pracownicy kompetentni i bardzo pomocni widać że znają się na tym co robią , firmę poleciłem rodzinie i też byli zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
adamkowolik Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 28.07.18, 20:59 Najlepiej kupic okna w firmie Okno Poland, mam ich okna i drzwi. Polecam każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz.zabrze Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 04.08.18, 13:06 W miarę tanio a co najważniejsze solidnie mają w Okno Poland. Bardzo solidna firma, świetny kontakt i przemiła ekipa montująca. Więcej takich firm Odpowiedz Link Zgłoś
michal.swida5 Re: Gdzie w Zabrzu kupic okna? 04.03.20, 15:20 Polecam sprawdzić tutaj - twoje-okna.com/slaskie/okna-zabrze Odpowiedz Link Zgłoś