kociara1111 08.08.19, 11:18 Jestem nastolatką i od 3 miesięcy mroczki latają mi przed oczami. Trochę mnie to wkurza. Czytomoże być od okresu dojrzewania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wozny1234 Re: Mroczki przed oczami 05.12.21, 10:53 Jest w Wrocławiu gabinet Herbasol, który specjalizuje się w diagnostyce oraz w terapiach na patogeny. To one poprzez produkcję toksyn mogą osłabiać organizm i dawać takie objawy jakie masz. W szczególności, ze mogą być w gałce ocznej. Na stronie internetowej mają też dużo przydatnych informacji - może ci się przyda. Zawsze warto przynajmniej zadzwonić i pogadać z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: Mroczki przed oczami IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.05.23, 18:30 Hej czy znikły Ci już mroczki przed oczami od czego jest miałaś? Ja właśnie od jakiegoś czasu, widzę czarna latająca plamę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda Re: Mroczki przed oczami IP: *.know.cable.virginm.net 17.06.23, 17:20 Hejka ,ja rowniez od jakis dwoch tyg w lewym oku mam takie ciemne plamki ktore poruszaja sie .Jest to strasznie irytujace , za tydzien ide okulisty .Mam nadzieje ze to nic powaznego Odpowiedz Link Zgłoś
annie752752 Re: Mroczki przed oczami 16.08.23, 11:28 Mam podobnie od 3 dni,co powiedział okulista? Odpowiedz Link Zgłoś