18.12.20, 11:28
Od kilku tygodni zauważam bardzo niepokojący mnie objaw, tzn. niewielkie błyski światła w zewnętrznym kąciku oka (w lewym lub prawym oku, nie w obydwu na raz, częściej w lewym). Zdarza się to codziennie w ciemnym oświetleniu lub w nocy, kiedy się schylam, ziewam, zmieniam pozycję podczas zasypiania. Najpierw myślałam, że coś jest nie tak z oczami. Byłam u dwóch okulistów i mówią, że z oczami jest wszystko ok, że możliwe, że to od przemęczenia oczu, albo od mojej krótkowzroczności i mętów, które widzę. Teraz sobie wmawiam guza mózgu... Jak się stresuję to oczywiście widzę tych błysków więcej. Czytałam na zagranicznych stronach, że może to być objaw nerwicy i przewlekłego stresu. Widzę też śnieg optyczny (od wielu lat). Czy ktoś z Was coś takiego miał/ma?
Obserwuj wątek
    • wozny1234 Re: Błyski 05.12.21, 10:51
      Jest w Wrocławiu gabinet Herbasol, który specjalizuje się w diagnostyce oraz w terapiach na patogeny. To one poprzez produkcję toksyn mogą osłabiać organizm i dawać takie objawy jakie masz. W szczególności, ze mogą być w gałce ocznej. Na stronie internetowej mają też dużo przydatnych informacji - może ci się przyda. Zawsze warto przynajmniej zadzwonić i pogadać z nimi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka