Dodaj do ulubionych

Super wikennd

01.07.12, 07:52
Byłem we wdzydzach z kolegą, pomysł pad w 5 minut, bawiliśmy sie na kilku ośrodkach i dyskotece, te 3 dni były porostu odskocznią, w jedej z dyskotek alkohol mieliśmy darmowy,nie bede wnikał w szczegóły porostu poznaliśmy szefa:), jedym słowem sporo przygód było:)
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Super wikennd 01.07.12, 07:56
      Dziewczyn było mnustwo:) ale tylko jedna mi wpadła w oko też z Gdańska, zresztą mogłem się z nia umówić ale jednak nie zrobię tego bo wiem że nie był bym z nią, choicaż piękana, młoda z super figurą:)
      • uwierz_w_to Re: Super wikennd 01.07.12, 08:11
        A też poznałem ułożonego żołnierza, byli tam zawodowi z marynarki Wojennej ale ten kapral z którym zamieniłem kilka słów wysoko zajdzie jest mądry, samo podanie ręki przy przywitaniu sporo mi powiedziało i jeszcze kilka innych szczegułów.
        • Gość: mifredo Re: Super wikennd IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 14:17
          Nie ma to jak , jak "schizofrenia imprezowa":D
          Sama na taką chciałabym chorować:)
          • uwierz_w_to Re: Super wikennd 01.07.12, 21:55
            Impreza niezla ale czas wrucic do normalnosci,musze zmienic technike pisania bo kozystam teraz z ipoda i jeszcze nie wykumalem jak pisownie tu ustawic zeby byly calkiem polskie litery i czy sie da.I z bykami bedzie problem ale mam to w dupie:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka